Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 2. oktober 2023

Scroll to top

Top

9 kommentarer

NorthSide Festival 2013: Det spiste og drak vi

NorthSide Festival 2013: Det spiste og drak vi

Siden jeg i år 2000 debuterede som festivalgænger på Roskilde (og året efter var på den daværende Midtfyns Festival) er der sket et kvantespring madkvaliteten på de danske festivaler og hvor den tidligere stod på pommes og “festivalburger”, er der nu et bredt udvalg af kvalitets-brændstof til festivalmotoren og både Smukfest, Roskilde og den senest tilkomne NorthSide tilbyder i vid udstrækning økomad!

Foruden de obligatoriske absurde mængder fadøl og shots blev det til en, for en festival, afvekslende mængde vin takket være North Sides Vin- og Champagnebar

north side

Hverken Familiefaren eller Eksilsønderjyden var hurtige nok ved billetlugen – det var Aarhusianeren til gengæld, endda så hurtig at der blev billet i overskud – haps sagde jeg!

Det blev til et par festlige og hårde dage i den Aarhuianske ådal, som meget passende er placeret i gåafstand fra Aarhusianerens nye villa.

Foruden de obligatoriske absurde mængder fadøl og shots blev det til en, for en festival, afvekslende mængde vin takket være North Sides Vin- og Champagnebar. Maden overraskede i den grad positivt og du skal naturligvis ikke snydes for et par skud.

Alt i alt leverede North Side mad og drikke på et overraskende højt niveau og vi glæder os allerede til at se et endnu højere niveau til næste år!

Du kan læse meget mere om mad på Northside på Klidmoster.dk

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Rigtig god mad over det hele dernede! Jeg var dog ikke helt så imponeret af tzatziki på pølse i gourmet hotdoggen.. Den nordiske döner derimod! Helt sublim, når de holdt igen med løgene (det var ikke altid) og dertil en omgang øko-fritter med 2 x aioli ;)!

  • Hej nikolaj.

   Var der ikke tale om en lys remoulade eller var der måske flere forskellige? :)

   • Nu kommer jeg helt i tvivl.. Dels fordi det var min kæreste som hentede noget til mig og fordi vinbaren havde fået sat mig på plads, på det tidspunkt.. Jeg må lige ned på drudenfuss og prøve forfra!

   • @Nikolaj – Der var tale om en hjemmelavet fennikelremoulade ;-)

Smid en kommentar