HEARTLAND 2023: Det glæder vi os til
Der er for alvor taget hul på festivalsæsonen og Gastromand er vanen tro klar de mange danske festivaler.
Vores vigtigste opgave er at guide dig igennem mad og drikke på sommerens festivaler, som vi har gjort i årevis.
Heartland er en af de lidt mere luksuriøse festivaler, hvor man for alvor skruer op for luksus i unikke omgivelser.
Værdsat
Folkene bag flere restaurationer i Odense flytter midlertidigt til Egeskov og hvis de kan holde samme fornuftige niveau som i Odense, så bliver det godt. Vi ser frem til at kigge forbi.
Burger Anarchy
Vi har efterhånden smagt Burger Anarchy’s burgere i årevis, og i år er nok heller ikke en undtagelse. Smagen plejer at være der, og det sætter vi stor pris på.
Gasoline
Endnu en burger vi ikke kommer til at gå uden om. Gasolines simple men velsmagende burger plejer at glide godt ned hos en sulten Gastromand. Og så kan den typisk spises med en hånd, så den anden kan holde en kold øl.
Hansen Is
Vejret tegner fornuftigt og det plejer at betyder at man lige skal have en is eller to. Her er Hansens Is et godt bud. Vi kommer helt sikkert til at kigge forbi.
Ole’s Gård
Pizza er også festivalmad, og Ole’s Gård har de fleste år leveret en habil vare. Nuvel den har måske svinget lidt i størrelse og kvalitet fra festival til festival, men for det meste plejer vi at at være glade for pizzaen.
Saito
For Gastromand lidt et ubeskrevet blad, men på papiret lyder det nice. Japansk festivalsmad. Det skal prøves!
Maymays
Maymays beskrives med følgende ord: “MayMays server knasende snacks – perfekt til kolde øl og drinks. Made with Danish passion and love for India!”
Kodeordene her er snacks og kolde øl. Hvem behøver mere?
Allô Bánh Mì
En efterhånden gammel kending på festivalscenen. Vi plejer altid at slå et smut forbi. Retterne plejer at smage godt igennem, og der er et alletiders udvalg hvis man bliver træt af burgere og fritter, eller måske trænger til et lille “kødfrit plantepust”.
Lima
Argentinske empanadas er rigtig fingermad, og det bliver helt sikkert noget vi skal teste af.
Spiselauget
Igen en gammel kending og Gastromand ville ikke være Gastromand hvis ikke vi satte tænderne i en flæskestegssandwich. Hold sværerne sprøde – vi kommer!
Stik os en kommentar
Smid en kommentar