Start med at beundre dig kød, kald evt. nogle familiemedlemmer ud, og vis dem hvor lækkert det ser ud.
Klip nu 3 steder i kanten af hvert stykke kød, så undgår du, at de "krøller" op når de svitses.
Varm nu en stor, gerne støbejernsgryde op med rigeligt oliven olie. Vend kødstykkerne i melet og giv dem en omgang salt/peber, og svits dem nu et par min på hver side.
Dæk kødet til os stil det til side.
Hak nu alle grøntsagerne og svits dem i gryden, du bør nok tilsætte et på voksne skvæt olie igen.
Lad det nu svitse igennem i ca. 7 min, og tilsæt tomatpure, som du lige brænder godt af i bunden af gryden inden du rører det ud i grøntsagerne.
Tilsæt vin og bouillon og læg kødet ovenpå i lag - det skal være dækket af væde, hvis det ikke er tilfældet så spæder du til med vand.
Hak nu ansjoserne og tilsæt dem.
Nu kommer det bedste - retter passer sig selv! Så med jævne mellemrum går du ud i køkkenet og råber meget højlydt "pas dig selv!" ned i gryden, det virker!
Den skal kogen ved svageste blus, og er færdig efter 3 timer, den kan sagtens klare 5 timer, så bliver den smeltende bør, kommer vi over 5 timer bliver det næsten for mørt (ja det er muligt).
Retten smages til sidst til med salt/peber