Vildsvineschnitzel
Vildsvineschnitzel - en VILD klassiker
Ret: Hovedret
Køkken: Vildt
Keyword: Vildsvineschnitzel, vildtkød
Antal: 2 personer
Forfatter: Jægerinden
Vildtschnitzel:
- Vildsvin dette er to rygudskæringer
- 3 æg
- 3 dl. mel
- 6 dl. rasp
- 100 g. smør her kan man næsten ikke få for meget
- Salt og peber
Tilbehør:
- 300 g. kartofler
- 200 g. ærter
- 200 g. smør til smørsauce
- Kapers
- Friskrevet peberrod
- 1 frisk citron
- Pynt! Frisk persille og en skive citron
Skær kartoflerne i ønsket størrelse og steg i smør på en pande til de er møre.
Pak ét stykke kød i husholdningsfilm og bank kødet tyndt, ca. 1 cm. Drys kødet med salt og peber.
Klargør 3 tallerkener med henholdsvis mel, æg og rasp. Vend kødet i mel, æg, rasp (ønskes ekstra panering gentager du dyb i æg og rasp)
Varm en pande med 100 g. smør (her kan man ikke få for meget). Steg vildtschnitzelerne ca. 4 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde. Tip! Under stegning sørg for at held stegesmør over kødet jævnligt.
Top vildtschnitzel med kapers, friskrevet peberrod og masser af citron. Server med smørstegne kartofler og kogte grønne ærter.