Gastromand.dk | 29. May 2017

Scroll to top

Top

lbv

 

Et Gastronomisk Roadtrip er noget så usædvanligt som webtv for livsnydere. Hele eventyret begyndte for et års tid siden, hvor vi – to madglade skuespillere, der til daglig har vores gang på hhv. Aarhus- og Odense Teater – tog på en gastronomisk dannelsesrejse til Lyon. Her besøgte vi
blandt andre den trestjernede Michelin-legende Paul Bocuse og lavede en række små
udsendelser fra vores tur.

Hvad der startede som et lille uskyldigt sideprojekt voksede sig henover efteråret større og
større, med besøg på en håndfuld danske gourmetrestauranter. Det blev også til et par jule- og
nytårsspecials og alt sammen endte som en række utraditionelle og humoristiske
madprogrammer, der blev mødt med stor begejstring fra både seere og
restaurationsbranchen i Danmark.

Nu er vi klar til at gå skridtet videre og søsætte en helt ny sæson for fuld skrue…

Èn bil, to gode venner, seks danske toprestauranter…

Vi jagter vores livs måltid i et storslået roadtrip rundt til Danmarks absolut bedste restauranter. Sæsonen kommer til at bestå af seks programmer med en varighed på alt mellem 15 og 30 minutter.

Hvad vil vi med programmerne?

Vi vil ud på landevejen og opleve Danmark fra den gastronomiske side. For os er der et kæmpe lighedstegn mellem store madoplevelser og skuespil. Gode madoplevelser er kunst og sidder i blodet længe efter sidste mundfuld er spist. De indeholder en fortælling og en dramaturgi på linje med film og teater. Vores begejstring, passion og uformelle tilgang er vores drivkraft. Vi elsker at lade os forføre og overraske. Den glæde vil vi gerne dele og forhåbentlig inspirere vores seere til hvordan gastronomi kan handle om andet end bare at blive mæt. Det er ganske enkelt et møde mellem mennesker, hvor maden, stemningen og værtsskabet er katalysator for en aften man måske aldrig glemmer.

For os er programmerne en hyldest til livet, glæden, samværet og nærværet som det gode måltid kan give mere end noget andet. Formidlet med sanselighed, humor og spontanitet. Vi vil vise at topgastronomi ikke handler om at kunne sin Emma Gad til fingerspidserne. Men derimod at åbne sine sanser og opleve. Langt de fleste topsteder ønsker faktisk en uformel, afslappet atmosfære og man behøver ikke være et omvandrende mad- eller vinleksikon for at kunne begå sig. Faktisk er det eneste man skal medbringe sin nysgerrighed og så ellers lade sig forføre.

Nyeste afsnit

Tidligere afsnit

 

Kommentarer

  1. Kære Gastromand
    Suhrs Højskole afholder d. 25/9 madbyttemarked, hvor man kan komme og bytte sine egne deikatesser med andres samt nyde en lækker aftensmad med alle de glade madnørder.
    Det ville være super sjovt hvis du ville komme og være med og dele din madglæde.
    Du kan læse mere om eventet her: https://www.facebook.com/events/1471455509822987/
    Med venlig hilsen
    Suhrs Højskole – Magnus, Troels, Ditte og Ronja

  2. Mikkel

    Hva?????
    Hvor blir de andre afsnit af???

  3. Claus

    Hej Gastromand
    Hvornår kommer sidste afsnit med Frederikshøj??

    Mvh.

    Claus

Smid en kommentar

%d bloggers like this: