Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 28. september 2023

Scroll to top

Top

Hazy India Pale Ale – den juicy IPA

IPA er en bred betegnelse, og blandt de mange IPA’er findes Hazy India Pale Ale. En juicy øl i både udseende og aroma. Det er en perfekt øl til varme sommerdage og den hyggelige stund med venner og familie. 

En Hazy India Pale Ale skiller sig ud fra andre IPA’er, og vi fortæller dig alt, der er værd at vide om den friske øl lige her, så du kan kalde dig for gruppens nye ekspert. 

En IPA, der skiller sig ud

Hvad er en Hazy India Pale Ale så?

Jamen kort fortalt er det en øl i IPA-familien, som er en rigtig stor ølfamilie. Men det er værd at prøve at smage en Hazy IPA grundet den særlige aroma, der skiller den ud fra for eksempel en West Coast IPA

Hazy India Pale Ale – brygget med masser

aromahumle

Den største forskel fra Hazy India Pale Ale og andre IPA’er er, hvordan den brygges. I gæringsprocessen tilsættes der masser af aromahumle, som påvirker både udseende og smag. 

Smagen bliver juicy, og farven bliver lys og sommerlig modsat mange andre IPA’er, som ellers er kendetegnet ved deres mere bitre smag.

En sommerøl efter den lange arbejdsdag

Alle specialøl kan drikkes på alle tidspunkter, men en Hazy India Pale Ale skriger af sommer, solskin og frihed. 

Derfor er det også den optimale øl at nyde en sommerfredag efter en lang arbejdsuge.Med andre ord: Den perfekte selvforkælelse.

Find din favorit IPA og nyd glæden ved en god specialøl

Hvilke typer af Hazy India Pale Ale findes der så?

En Hazy IPA er allerede en særlig type af IPA. Hvis du er vild med den frugtige og sommerlige smag, giver det mening at lede efter andre IPA’er, der har et sommerligt strejf. For eksempel har den klassiske IPA også et frugtig note. Den kunne være en mulighed, hvis Hazy IPA bliver en fanfavorit. 

Haze Indian Pale ale og food pairing: Kombiner eksotisk mad med Hazy IPA

Hvis du vil have det hele til at spille og virkelig imponere dine gæster, skal du servere en Hazy India Pale Ale med grillmad eller eksotiske retter. 

Frugtsmagen vil gå godt i spænd med krydret mad og grøntsager, men øllen passer også fint med både fisk og kød.

Prøv Hazy Heaven hos Bottle&Can

Vi synes ikke, du skal snyde dig selv for smagen af en Hazy India Pale Ale. 

Derfor har vi også en ølkasse, der er fyldt med frugtige Hazy-øl. Hazy Heaven er den perfekte gave til dig selv eller en anden ølelsker, der vil prøve nye og andre specialøl.