Kogebogen
Tillykke med din nye kogebog!
Her på siden vil du kunne stille spørgsmål til opskrifterne, se billeder fra tilblivelsen, læse anmeldselser og meget mere – go fornøjelse!
…og skulle du have fundet siden her, men endnu ikke fået anskaffet et eksemplar, kan du gøre det lige her – hold dig ikke tilbage:
.
Anmeldelser
- Fjordrejen – GASTROMAND – spis og drik som en mand – en boganmeldelse (17. marts 2015)
- Skrivepulten – Gastromand [6/6] (27. februar 2015)
- Berlinske, Søren Frank – Noma? Nej tak. Nu hitter »det infantile køkken – [4/6] (16. december 2014)
- Politiken – Patetisk mandehørm hører ikke hjemme i Gastromænds appetitlige kogebog [5/6] (23. november 2014)
- Carrotstick.dk – Boganmeldelse: Gastromand [5/5] (16. november 2014)
- Jylland-Posten – Gastromand, gejl og grej [5/6] (7. november 2014) (kræver abonnement)
- Grill-Kokkerier – Boganmeldelse: Gastromand – spis og drik som en mand (7. november 2014)
- Opholdsrum – Anmeldelse: Gastromand – spis og drik som en mand! (4. november 2014)
- Mad for livet – Gastromand – ny kogebog for mænd (26. oktober 2014)
- Frk. Sveske – Anmeldelse: Gastromand – spis og drik som en mand! (26. oktober 2014)
- Coco & Co – Boganmeldelse: Gastromand [4/6] (25. oktober 2014)
- Spisestuen – Anmeldelse (21. oktober 2014)
Udgivelsen & Medieomtale
- Aarhus Update – De kom, de solgte og skred igen! (15. december 2014)
- Madbanditten – Fem gode julegaver til en foodie (13. december 2014)
- Aarhus Update – Gastromænd indtager Aarhus – det måtte jo ske! (10. december 2014)
- Feinschmeckeren – Julegaveideer til feinschmeckeren (4. december 2014)
- TV2 OJ – Fire mænd bag en af de mest populære madblogs (1. december 2014)
- TV2 OJ – Østjyde blogger om mad (1. december 2014)
- JP – Spis og drik som en mand (29. november 2014)
- Connery – Julegaveidéer til mænd! (28. november 2014)
- Madetmere – Bøger til julens ønskeseddel (24. november 2014)
- Ugebladet Weekend – Vi går aldrig ned på udstyr (6. november 2014)
- TV2 Lorry – Gastromand.dk – 7 min. inde (5 november 2014)
- My Pleasure – Gastromand.dk – nu som kogebog (5. november 2014)
- Sweet Petroleum – Gastromand (28. oktober 2014)
- Bo Bedre – 6 gode kogebøger (25. oktober 2014)
- Villabyerne – Prøv det så: Herrefrokost (23. oktober 2014)
- Lokalavisen Norddjurs – Nu skal vi have en rigtig herrefrokost (23. oktober 2014)
- Bungalow5 – Monday Inspiration 43/2014 (20. oktober 2014)
- BT – Min bedste opskrift: Hønsesalat med smørstegt rugbrød (20. oktober 2014)
- BT – Blogger fra Gastromand: Her er min favorit gadget i køkkenet (19. oktober 2014)
- Janus’ noter – Madhackere goes boyband – billeder fra releasefesten (18. oktober 2014)
- Love Copenhagen – Weekend by Love Copenhagen #42 (17. oktober 2014)
- P3 Morgen – Gastromand – 44:30 inde (17.oktober 2014)
- P4 Syd – Sønderjyske gastromænd udgiver kogebog for mænd (17. oktober 2014)
- P4 Nordjylland #1 (17. oktober 2014)
- P4 Nordjylland #2 (17. oktober 2014)
- Politiken – Pressemeddelelse (17. oktober 2014)
- Politiken – Fire frygtløse succesbloggere giver den gas i køkkenet (12. oktober 2014)
Tilblivelsen – kapitelåbnere
Tilblivelsen – madbillederne
Preview
-
Ang. Hønsesalat
I skriver i Jeres opskrift at der skal bruges 2-3 spsk. Baconfedt, men ikke rigtig hvornår det skal bruges… :)
Skal det blot blandes i til sidst og så smages til med salt og peber?Mvh. Jacob
PS.: fantastisk bog som I har fået skrevet.
-
Hej Gastromænd.
Nu er det jo snart Super Bowl og i den forbindelse vil jeg lave jeres pulled beef, men der er lige ting der forvirrer mig.
Der står i opskriften at der skal bruges en ½ æbleedike, men en ½ hvad? dl? flaske?Peter
-
Hej Gastromænd:-)
Jeg har fået jeres nye kogebog i julegave og vil lave jeres “nye version” af torsk i sennepssovs.
Jeg har dog et spg. til opskriften kontra billedet – i opskriften står der en Sennepsfløde som skal hældes ud over retten – På billedet ligner det at man har lavet en sennepsmayonnaise – er det rigtigt set på billedet? og hvis ja kan I så lige sende opskriften på denne da jeg bedre kan lide udseendet samt tanken om dette?
På forhånd tak og en super fed bog med en masse opskrifter jeg kommer til at bruge;-)
Thomas
-
Godt gået Gastromænd! Fantastisk kogebog – fik den i julegave.
Flotte billeder og lækre opskrifter. Jeg glæder mig til at kaste mig igang med dem :)
-
Hej Gastromand
Jeg forsøgte at følge jeres opskrift på bearnaise, der skulle gå godt til en god stor Cote de beuf og triple cooked fries.
Det gik dog ikke som planlagt, og bernaisen skilte og måtte kasseres. Det var jeg noget ærgerlig over, og jeg tænkte, at I i opskriften godt kunne lægge vægt på, hvad der er vigtigt at gøre og ikke at gøre – Eller komme med bud på, hvordan det kan reddes, hvis det går galt. Det ville være god info til os dødelige, så middagen ikke ødelægges af en sauce, der skiller.
Comments