Gastromand.dk | 24. September 2018

Scroll to top

Top

Kogebogen

Tillykke med din nye kogebog!

Her p√• siden vil du kunne stille sp√łrgsm√•l til opskrifterne, se billeder fra tilblivelsen, l√¶se anmeldselser og meget mere – go forn√łjelse!

…og skulle du have fundet siden her, men endnu ikke f√•et anskaffet et eksemplar, kan du g√łre det lige her – hold dig ikke tilbage:

K√łb¬†bogen online eller K√łb¬†som e-bog hos riidr

 

[vimeo 115623665]

Anmeldelser
Udgivelsen & Medieomtale

Tilblivelsen Рkapitelåbnere


Drengene griller

Vi griller indend√łrs… #onebooktorulethemall #pissefarligt

A photo posted by Gastromand.dk (@gastromanddk) on


T√łrsten slukkes

Gastromand k√łrer foto-shoot #fernetbranca @fernetbrancadanmark

A photo posted by Gastromand.dk (@gastromanddk) on



Profile billeder skydes

Strike a pose… #onebooktorulethemall

A photo posted by Gastromand.dk (@gastromanddk) on


Butterflyen er klar

Selvbinderne er klar til sidste kogebogsshoot i morgen Р@feinschmeckeren ville være stolt! ?

A photo posted by Gastromand.dk (@gastromanddk) on


Tilblivelsen – madbillederne


Vi er færdige

Its time to drink Champagne and dance on the tables – done Domingo!

A photo posted by Gastromand.dk (@gastromanddk) on


Vi kan godt li’ r√łg

Fotoshoot i r√łg og damp! #onebooktorulethemall

A photo posted by Gastromand.dk (@gastromanddk) on



Brian svinger sablen

Man har vel f√łdselsdag..? #kombineretf√łdselsdagogkogebogsshoot

A photo posted by Gastromand.dk (@gastromanddk) on


Råvarerne er landet

Og vi siger tak til #Torvehallerne!! #hummer #√łsters #kaviar #tr√łffel – det fejler ik' en skid!

A photo posted by Gastromand.dk (@gastromanddk) on


Preview

Kommentarer

  1. Christian Riis

    Hej Gastromand

    Jeg fors√łgte at f√łlge jeres opskrift p√• bearnaise, der skulle g√• godt til en god stor Cote de beuf og triple cooked fries.

    Det gik dog ikke som planlagt, og bernaisen skilte og m√•tte kasseres. Det var jeg noget √¶rgerlig over, og jeg t√¶nkte, at I i opskriften godt kunne l√¶gge v√¶gt p√•, hvad der er vigtigt at g√łre og ikke at g√łre – Eller komme med bud p√•, hvordan det kan reddes, hvis det g√•r galt. Det ville v√¶re god info til os d√łdelige, s√• middagen ikke √łdel√¶gges af en sauce, der skiller.

    • Hej Christian.

      Det er jeg sgu ked af at h√łre. Bearnaise kr√¶ver lidt √łvelse og du er hverken den f√łrste eller sidste der skiller en sauce!

      Der er jo begr√¶nset plads i s√•dan en gemmeldags bog, men her har vi masser, s√• vi har udbygget vores opskrift med det du eftersp√łrger: /opskrift-hjemmelavet-bearnaise-sauce

      Håber det kan bruges næste gang;)

      • Christian Riis

        Mange tak for svar. Det var lige pr√¶cis den slags uddybende bem√¶rkninger, jeg s√łgte. Nu har jeg da mod p√• at fors√łge mig igen i n√¶ste weekend med den ekstra viden i h√•nden. Tak for en ellers fantastisk kogebog.

  2. T√łger

    Godt gået Gastromænd! Fantastisk kogebog Рfik den i julegave.

    Flotte billeder og lækre opskrifter. Jeg glæder mig til at kaste mig igang med dem :)

    • Mange tak T√łger og tillykke med den;)

      vi gl√¶der os til at se og h√łre mere, n√•r du har afpr√łvet den…

  3. Thomas Pedersen

    Hej Gastromænd:-)

    Jeg har f√•et jeres nye kogebog i julegave og vil lave jeres “nye version” af torsk i sennepssovs.

    Jeg har dog et spg. til opskriften kontra billedet – i opskriften st√•r der en Sennepsfl√łde som skal h√¶ldes ud over retten – P√• billedet ligner det at man har lavet en sennepsmayonnaise – er det rigtigt set p√• billedet? og hvis ja kan I s√• lige sende opskriften p√• denne da jeg bedre kan lide udseendet samt tanken om dette?

    På forhånd tak og en super fed bog med en masse opskrifter jeg kommer til at bruge;-)

    Thomas

    • Hej Thomas.

      Fl√łden p√• billedet er pisket, s√• den er blevet luftig – deraf udseendet.

      Mayo er der en opskrift på bagerst i bogen Рdu vælge og skrue op for sennepsmængden og evt. bruge en grovkornet:)

  4. Peter R

    Hej Gastromænd.
    Nu er det jo snart Super Bowl og i den forbindelse vil jeg lave jeres pulled beef, men der er lige ting der forvirrer mig.
    Der st√•r i opskriften at der skal bruges en ¬Ĺ √¶bleedike, men en ¬Ĺ hvad? dl? flaske?

    Peter

  5. Jacob Darre

    Ang. H√łnsesalat

    I skriver i Jeres opskrift at der skal bruges 2-3 spsk. Baconfedt, men ikke rigtig hvorn√•r det skal bruges… :)
    Skal det blot blandes i til sidst og så smages til med salt og peber?

    Mvh. Jacob

    PS.: fantastisk bog som I har fået skrevet.

Smid en kommentar