Gastromand.dk | 25. May 2018

Scroll to top

Top

Kogebogen

Tillykke med din nye kogebog!

Her pĂĽ siden vil du kunne stille spørgsmĂĽl til opskrifterne, se billeder fra tilblivelsen, lĂŚse anmeldselser og meget mere – go fornøjelse!

…og skulle du have fundet siden her, men endnu ikke fĂĽet anskaffet et eksemplar, kan du gøre det lige her – hold dig ikke tilbage:

Køb bogen online eller Køb som e-bog hos riidr

 

Anmeldelser
Udgivelsen & Medieomtale

Tilblivelsen – kapitelĂĽbnere


Drengene griller

Vi griller indendørs… #onebooktorulethemall #pissefarligt

A post shared by Gastromand (@gastromanddk) on

Tørsten slukkes

Gastromand kører foto-shoot #fernetbranca @fernetbrancadanmark

A post shared by Gastromand (@gastromanddk) on


Profile billeder skydes

Strike a pose… #onebooktorulethemall

A post shared by Gastromand (@gastromanddk) on

Butterflyen er klar

Tilblivelsen – madbillederne


Vi er fĂŚrdige

Its time to drink Champagne and dance on the tables – done Domingo!

A post shared by Gastromand (@gastromanddk) on

Vi kan godt li’ røg

Fotoshoot i røg og damp! #onebooktorulethemall

A post shared by Gastromand (@gastromanddk) on


Brian svinger sablen

Man har vel fødselsdag..? #kombineretfødselsdagogkogebogsshoot

A post shared by Gastromand (@gastromanddk) on

RĂĽvarerne er landet

Preview

Kommentarer

  1. Christian Riis

    Hej Gastromand

    Jeg forsøgte at følge jeres opskrift pü bearnaise, der skulle gü godt til en god stor Cote de beuf og triple cooked fries.

    Det gik dog ikke som planlagt, og bernaisen skilte og mĂĽtte kasseres. Det var jeg noget ĂŚrgerlig over, og jeg tĂŚnkte, at I i opskriften godt kunne lĂŚgge vĂŚgt pĂĽ, hvad der er vigtigt at gøre og ikke at gøre – Eller komme med bud pĂĽ, hvordan det kan reddes, hvis det gĂĽr galt. Det ville vĂŚre god info til os dødelige, sĂĽ middagen ikke ødelĂŚgges af en sauce, der skiller.

    • Hej Christian.

      Det er jeg sgu ked af at høre. Bearnaise krÌver lidt øvelse og du er hverken den første eller sidste der skiller en sauce!

      Der er jo begrÌnset plads i südan en gemmeldags bog, men her har vi masser, sü vi har udbygget vores opskrift med det du efterspørger: https://gastromand.dk/opskrift-hjemmelavet-bearnaise-sauce

      HĂĽber det kan bruges nĂŚste gang;)

      • Christian Riis

        Mange tak for svar. Det var lige prÌcis den slags uddybende bemÌrkninger, jeg søgte. Nu har jeg da mod pü at forsøge mig igen i nÌste weekend med den ekstra viden i hünden. Tak for en ellers fantastisk kogebog.

  2. Tøger

    Godt gĂĽet GastromĂŚnd! Fantastisk kogebog – fik den i julegave.

    Flotte billeder og lĂŚkre opskrifter. Jeg glĂŚder mig til at kaste mig igang med dem :)

    • Mange tak Tøger og tillykke med den;)

      vi glĂŚder os til at se og høre mere, nĂĽr du har afprøvet den…

  3. Thomas Pedersen

    Hej GastromĂŚnd:-)

    Jeg har fĂĽet jeres nye kogebog i julegave og vil lave jeres “nye version” af torsk i sennepssovs.

    Jeg har dog et spg. til opskriften kontra billedet – i opskriften stĂĽr der en Sennepsfløde som skal hĂŚldes ud over retten – PĂĽ billedet ligner det at man har lavet en sennepsmayonnaise – er det rigtigt set pĂĽ billedet? og hvis ja kan I sĂĽ lige sende opskriften pĂĽ denne da jeg bedre kan lide udseendet samt tanken om dette?

    PĂĽ forhĂĽnd tak og en super fed bog med en masse opskrifter jeg kommer til at bruge;-)

    Thomas

    • Hej Thomas.

      Fløden pĂĽ billedet er pisket, sĂĽ den er blevet luftig – deraf udseendet.

      Mayo er der en opskrift pĂĽ bagerst i bogen – du vĂŚlge og skrue op for sennepsmĂŚngden og evt. bruge en grovkornet:)

  4. Peter R

    Hej GastromĂŚnd.
    Nu er det jo snart Super Bowl og i den forbindelse vil jeg lave jeres pulled beef, men der er lige ting der forvirrer mig.
    Der stür i opskriften at der skal bruges en ½ Ìbleedike, men en ½ hvad? dl? flaske?

    Peter

  5. Jacob Darre

    Ang. Hønsesalat

    I skriver i Jeres opskrift at der skal bruges 2-3 spsk. Baconfedt, men ikke rigtig hvornĂĽr det skal bruges… :)
    Skal det blot blandes i til sidst og sĂĽ smages til med salt og peber?

    Mvh. Jacob

    PS.: fantastisk bog som I har fĂĽet skrevet.

Smid en kommentar