Gastromand.dk | 29. May 2017

Scroll to top

Top

Kogebogen

Tillykke med din nye kogebog!

Her på siden vil du kunne stille spørgsmål til opskrifterne, se billeder fra tilblivelsen, læse anmeldselser og meget mere – go fornøjelse!

…og skulle du have fundet siden her, men endnu ikke fået anskaffet et eksemplar, kan du gøre det lige her – hold dig ikke tilbage:

Køb bogen online eller Køb som e-bog hos riidr

 

Anmeldelser
Udgivelsen & Medieomtale

Tilblivelsen – kapitelåbnere


Drengene griller

Vi griller indendørs… #onebooktorulethemall #pissefarligt

A post shared by Gastromand.dk (@gastromanddk) on

Tørsten slukkes

Gastromand kører foto-shoot #fernetbranca @fernetbrancadanmark

A post shared by Gastromand.dk (@gastromanddk) on


Profile billeder skydes

Strike a pose… #onebooktorulethemall

A post shared by Gastromand.dk (@gastromanddk) on

Butterflyen er klar

Selvbinderne er klar til sidste kogebogsshoot i morgen – @feinschmeckeren ville være stolt! 😆

A post shared by Gastromand.dk (@gastromanddk) on

Tilblivelsen – madbillederne


Vi er færdige

Its time to drink Champagne and dance on the tables – done Domingo!

A post shared by Gastromand.dk (@gastromanddk) on

Vi kan godt li’ røg

Fotoshoot i røg og damp! #onebooktorulethemall

A post shared by Gastromand.dk (@gastromanddk) on


Brian svinger sablen

Man har vel fødselsdag..? #kombineretfødselsdagogkogebogsshoot

A post shared by Gastromand.dk (@gastromanddk) on

Råvarerne er landet

Og vi siger tak til #Torvehallerne!! #hummer #østers #kaviar #trøffel – det fejler ik' en skid!

A post shared by Gastromand.dk (@gastromanddk) on

Preview

Kommentarer

  1. Christian Riis

    Hej Gastromand

    Jeg forsøgte at følge jeres opskrift på bearnaise, der skulle gå godt til en god stor Cote de beuf og triple cooked fries.

    Det gik dog ikke som planlagt, og bernaisen skilte og måtte kasseres. Det var jeg noget ærgerlig over, og jeg tænkte, at I i opskriften godt kunne lægge vægt på, hvad der er vigtigt at gøre og ikke at gøre – Eller komme med bud på, hvordan det kan reddes, hvis det går galt. Det ville være god info til os dødelige, så middagen ikke ødelægges af en sauce, der skiller.

    • Hej Christian.

      Det er jeg sgu ked af at høre. Bearnaise kræver lidt øvelse og du er hverken den første eller sidste der skiller en sauce!

      Der er jo begrænset plads i sådan en gemmeldags bog, men her har vi masser, så vi har udbygget vores opskrift med det du efterspørger: https://gastromand.dk/opskrift-hjemmelavet-bearnaise-sauce

      Håber det kan bruges næste gang;)

      • Christian Riis

        Mange tak for svar. Det var lige præcis den slags uddybende bemærkninger, jeg søgte. Nu har jeg da mod på at forsøge mig igen i næste weekend med den ekstra viden i hånden. Tak for en ellers fantastisk kogebog.

  2. Tøger

    Godt gået Gastromænd! Fantastisk kogebog – fik den i julegave.

    Flotte billeder og lækre opskrifter. Jeg glæder mig til at kaste mig igang med dem :)

    • Mange tak Tøger og tillykke med den;)

      vi glæder os til at se og høre mere, når du har afprøvet den…

  3. Thomas Pedersen

    Hej Gastromænd:-)

    Jeg har fået jeres nye kogebog i julegave og vil lave jeres “nye version” af torsk i sennepssovs.

    Jeg har dog et spg. til opskriften kontra billedet – i opskriften står der en Sennepsfløde som skal hældes ud over retten – På billedet ligner det at man har lavet en sennepsmayonnaise – er det rigtigt set på billedet? og hvis ja kan I så lige sende opskriften på denne da jeg bedre kan lide udseendet samt tanken om dette?

    På forhånd tak og en super fed bog med en masse opskrifter jeg kommer til at bruge;-)

    Thomas

    • Hej Thomas.

      Fløden på billedet er pisket, så den er blevet luftig – deraf udseendet.

      Mayo er der en opskrift på bagerst i bogen – du vælge og skrue op for sennepsmængden og evt. bruge en grovkornet:)

  4. Peter R

    Hej Gastromænd.
    Nu er det jo snart Super Bowl og i den forbindelse vil jeg lave jeres pulled beef, men der er lige ting der forvirrer mig.
    Der står i opskriften at der skal bruges en ½ æbleedike, men en ½ hvad? dl? flaske?

    Peter

  5. Jacob Darre

    Ang. Hønsesalat

    I skriver i Jeres opskrift at der skal bruges 2-3 spsk. Baconfedt, men ikke rigtig hvornår det skal bruges… :)
    Skal det blot blandes i til sidst og så smages til med salt og peber?

    Mvh. Jacob

    PS.: fantastisk bog som I har fået skrevet.

Smid en kommentar

%d bloggers like this: