Hjemmelavet Pizza
Hjemmelavet pizza med sprød bund lavet på lækker hjemmelavet pizzadej – gerne med surdej, allerbedste bagt i en rigtig træfyret pizzaovn. Her finder du alle vores gode opskrifter på herlige hjemmelavede pizzaer.
Velbekomme!
Anmeldelse: Fontana Forni Maestro 60
23. april 2023 | Aarhusianeren | 17 CommentsSommeren står for døren og havemøblerne er sat frem, og der skal snart fart på udekøkkenet. Aarhusianernes yndlingsmad ude er og bliver pizzabagning, og det har givet anledning til at teste en ægte italiensk pizzaovn – Fontana Forni Maestro 60. … Read More
Anmeldelse: Witt ETNA Rotante Pizzaovn – pizzasnedkerens favorit?!
27. oktober 2022 | Aarhusianeren | 12 CommentsDer er nærmest sket en eksplosion af hjemme-pizzabagere de seneste år. Og her snakker vi ikke om pizza som den firkantede i almindelig ovn – også kendte som Høvdingeplade. Det er runde pizzaer bagt ved den rigtige høje temperatur, og … Read More
Hurtig pizza uden hævning
24. marts 2022 | AarhusianerenHvad er den hurtigst måde at få pizza på?! Svaret er nok færdigkøbt dej, frysepizza eller en bestilling fra det lokale pizzaria. Men hvor hurtigt kan du faktisk lave en pizza selv fra bunden?
Pizzadejen er lavet i samarbejde med Dr. … Read More
Surdejspizza med ricotta, kartoffel og salsiccia
24. februar 2022 | Aarhusianeren | 6 CommentsDer er rigtig mange måder, at lave pizzadej på, alt fra det helt kedelige til surdej og langtidshævning. Hvorfor siger jeg kedelig, det er ganske enkelt for surdej og langtidshævning giver din dej og brød en mere raffineret smag, der … Read More
Sprøde Surdejspizzaer
19. maj 2021 | Ingeniøren | 8 CommentsHjemmelavet pizzadej er typisk koldhævet i køleskabet over flere dage. Det er derfor en smal sag at erstatte gæren med surdej med fremragende resultater.
Med surdej får du samme hæveevne, men du får en helt anden smag ud af det … Read More
TEST: SAGE – The Smart Oven Pizzaiolo imponerer
6. december 2020 | Aarhusianeren | 4 CommentsHvordan bager man den perfekte pizza?! Du skal naturligvis have styr på din pizzadej, og så skal den have det lækreste fyld – her har de fleste nok deres egen favorit. Men skal pizzaen HELT op og ringe, så skal … Read More
Pizza Quattro Formaggi – Pizzaen med de 4 fantastiske oste
9. februar 2020 | Aarhusianeren | 6 CommentsVi tager lige en hurtig pizza til sommervarmen – den er nem, top lækker og kræver minimal forberedelsestid.
Pizza Quattro Formaggi – eller pizzaen med 4 forskellige oste. Er du vild med ost, er dette en sikker vinder! OST OST … Read More
Hjemmelavet stenovnspizza med røget and, balsamicoløg og karamelsten
9. februar 2020 | Aarhusianeren | 9 CommentsTraditionen tro får Webmasteren arrangeret tømmermændspizza som opvarmning til sidstedagen på Northside hjemme hos mig – hvor jeg skal lave alt arbejdet. Jeg må være godt dum…
Anyways, det er sgu meget hyggeligt. Særligt når vejret artede sig som i … Read More
Pizza med ventricina salami, aubergine og parmesan
9. februar 2020 | Aarhusianeren | 6 CommentsKom vist til at skrive at den seneste hjemmelavede pizza, var den sidste i rækken af tre pizza opskrifter. Men der var sørme lige en ekstra i ærmet, som jeg også holder meget af. Faktisk kommer inspirationen til den fra det … Read More
Sådan bliver du byens bedste pizzabager: 5 tips til den perfekte pizza
9. februar 2020 | Webmasteren | 11 CommentsVed få retter er udstyret lige så vigtigt som ved tilberedningen af den perfekte pizza. Uden (rigtig) høj varme, ingen perfekt pizza. Og derfor skal du selvfølgelig have dig en rigtig pizzaovn. Ovnen er ok, grillen er god, pizzaovnen er … Read More