Spiritus
Rom – En misforstået spiritus!
6. juni 2012 | Romhatten.dk | 27 CommentsMads Madglad har med stor succes introduceret os til snapsens glæder og tidligere har Claus lært os lidt om whisky. Nu er tiden kommet til Rom. På Gastromand anser vi rom som the next big thing efter whisky og vi … Read More
Hjemmelavet Porsesnaps – fordi du kan!
15. marts 2012 | Mads Madglad | 30 CommentsSidst afstedkom hans opskrift på hjemmelavet snaps en storm af kommentarer, så hvorfor ikke fortsætte successen? Gi’ den op for endnu en omgang med Mads Madglad!
Julen er godt nok overstået, men det er ingen undskyldning for ikke allerede nu … Read More
Mand – lav din snaps!
5. marts 2012 | Mads Madglad | 47 CommentsVinter er ved at blive til forår og inden længe står påskefrokosten for døren. I den forbindelse er vi glade og stolte over at kunne præsentere endnu en ny blogger her på Gastromand.
Giv en hånd til at Mads Madglad … Read More
GM Anmelder: Brænderiet Enghaven
16. december 2011 | Aarhusianeren | 8 CommentsI mandags kårede vi årets julevin set gennem en gastromands øjne (og smagsløg). Vi kan dog ikke benægte at det er store-julefrokosttid, og til det store julebord hører sig også en vis mængde snaps og brændevin. Den store snapssmagning må … Read More
Claus Rasmussen gæsteblogger om Skotland’s gyldne dråber
19. januar 2011 | Gastromand | 5 CommentsNu har Gastromand jo beskæftiget sig med mad, vin og til dels øl igennem længere tid. Vi har faktisk overhovedet ikke haft den lidt hårdere spiritus med på vores spiseseddel. Derfor har vi allieret os med formanden for Aalborg Whisky … Read More