Spiritus
Woodhill Gin – det kompromisløse ginprojekt!
15. januar 2019 | GintossenHvis du spørger Jeppe Skovbakke Juhl fra Woodhill Gin, hvad den bedste ”ice breaker” er mellem mennesker, som man ikke kender på forhånd, så er det en Gin & Tonic! Og han ved hvad han snakker om, for i de … Read More
Ron Quorhum 30 Aniversario – en lækker rom til julegaven
19. december 2018 | AarhusianerenHer i efteråret var jeg på rejse til lidt varme himmelstrøg – og det kan varm anbefales. Dog var jeg reelt set helt på den anden side af kloden, i Cambodia, end hvad dette skal handle om. Navnligt en rom … Read More
Wednesdays Whisky: Highland Park The Light
5. december 2018 | GastromandDer er sket meget siden vi for nogle år siden begyndte at lave vores “Wedndesdays Whisky” i slipstrømmen på det populære “Tuesdays GT”. Vi har nu fintunet vores smagssanser og drukket usandsynlig meget whisky hver onsdag! I ny og næ … Read More
Wednesday Whisky Special: Singleton AntiAnti
21. november 2018 | FynboenHusker du også tydeligt ting fra din barndom, som virkelig smagte dårligt? Som barn var jeg ret kræsen, så det husker jeg desværre klart. Det er lidt noget andet, når man bliver voksen og ens smagsløg ændrer sig og bliver … Read More
Julekalender for voksne: 24 days of rum
17. november 2018 | FynboenDer er som om at der hvert år dukker nye julekalendere op, som henvender sig til voksne, og markedet synes udtømmeligt. Der er skrabekalendere, ølkalendere, chokoladekalendere, lakridskalendere, kaffekalendere, sprutkalendere osv., osv. – og her på Gastromand er vi kun fans … Read More
Gintossens 4 perfekte Gin & Tonics til julen
13. november 2018 | GintossenEr du også én af dem – ligesom os hos Gintossen – der synes, at en Gin & Tonic skal smage af forår, når den drikkes i april, af sommer i august og af Jul i december? Well – så … Read More
Tuesdays G without T: Tanqueray Rosé by Michael Hajiyianni
6. november 2018 | GastromandFor blot nogle uger siden var danske Michael Hajiyianni fra cocktailbaren Ruby i Berlin for at kæmpe mod verdens elite i World Class arrangeret af Diageo. Michael er pt. noget af det hotteste i Danmark når det kommer til bartender-scenen! Vi … Read More
Tonic….! En gave til GT folket, og en udfordring at overskue!
30. oktober 2018 | Gintossen”Hvis ¾-del af din Gin og Tonic består af tonic, så sørg for at du bruger den bedste”. Det er Fever-Tree’s slogan og de har jo en pointe: Hvis en tonic fylder så meget i en GT, burde vi så ikke fokusere lidt mere på at finde den rette? For lad os bare sige det med det samme: en fantastisk gin kan smage himmelsk med én tonic og ganske skrækkeligt med en anden. Men de fleste kender udfordringen, når man står i en vinhandel eller et velassorteret supermarked og pludselig skal vælge mellem 10, 20…op til 50 varianter af tonic! Pludselig bliver det store udbud af tonic næsten mere belastende end en fordel, for hvad f….. skal man vælge?
Det vil vi prøve at hjælpe dig med i denne artikel, ved at komme med 3 helt konkrete forslag til hurtig hjælp! Men lad os lige starte med historien bag tonicvanden, som vi kender i dag!
ELG Gin – baseret på videnskab, og ikke tilfældigheder
9. oktober 2018 | GintossenVi har i en tidligere artikel, strejfet én af ginnerne fra Stone Grange Distillery i Fredensborg, nemlig ELG Gin No. 0. Og da det generelt er nogle af de ginner, vi oftest får spørgsmål om, må det være på sin … Read More
Monkey 47 – historien om 1 abe, 2 tyskere og 47 botanicals
25. september 2018 | Gintossen | One CommentHer er historien om Monkey 47 – den gin, der startede det hele for Gintossen! Det var lige præcis den gin, der gav os, vores største ”wauw” oplevelse efter stort set kun at have drukket Gordons & Schweppes, når det … Read More