Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. juli 2024

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Julekalender for voksne: 24 days of rum

Julekalender for voksne: 24 days of rum
Fynboen

Der er som om at der hvert år dukker nye julekalendere op, som henvender sig til voksne, og markedet synes udtømmeligt. Der er skrabekalendere, ølkalendere, chokoladekalendere, lakridskalendere, kaffekalendere, sprutkalendere osv., osv. – og her på Gastromand er vi kun fans af det store udvalg.

Det er ikke første gang at en julekalender med rom ser dagens lys. En hurtig Google-søgning afslører også hurtigt at der faktisk også findes flere forskellige på markedet. Den vi skal kigge lidt på i dag er fra firmaet 1423.dk. Det er fjerde gang at de laver en julekalender med rom, og ud fra hvad jeg kan læse mig til, så er alle rom i årets kalender nye – så hvis du har prøvet deres kalender de andre år, så skulle du gerne smage nye rom i dette års udgave.

Så er vi sgu klar til december.

Kalenderen består (sjovt nok) af 24 små flasker med 2 cl. forskellig rom i hver flaske. Tidligere år har kalenderen været fyldt med 1423’s egne brands og aftapninger, men i år har de også taget andre brands ind. Desuden er der særlige aftapninger som er lavet specielt til kalenderen og også nogle som ikke er på markedet endnu. På papiret virker det i hvert fald til at de har oppet sig i forhold til tidligere år. Desuden er der lige den lille detalje at ingen af de 24 flasker kommer fra samme land – det er også nyt.

Designet lugter ikke af noget nyt i forhold til tidligere.

Selve kalenderen er firkantet og lavet af noget hårdt papir. hver dag kan man åbne en låge og således smage på noget nyt og forhåbentlig spændende. Hvis du gider at hoppe online på en særlig hjemmeside kan du desuden hver dag få en lille historie og noter omkring det du hælder i hovedet.

Hver dag kan du holde din egen lille romsmagning og skrive noter ned.

Her på Gastromand har vi tyvstartet lidt og prøvesmag, og selvom det hele måske ikke smager lige godt, så er det nok den bedste romkalender, som der er lavet indtil videre.

Kalenderen er tilgængelig hos vinhandlere og specialbutikker.

Stik os en kommentar

Smid en kommentar