Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 28. marts 2024

Scroll to top

Top

Nyeste opskrifter og artikler

Fra Helvede til Himlen – anmeldelse af Restaurant Frederikshøj

24. marts 2010 | | 12 Kommentarer

Han tordner i øjeblikket over de danske tv-skærme, når han kyler den ene tallerken (ja også selve tallerkenen) efter den anden i skraldespanden i Helvedes Køkken (hvor lyder det i øvrigt lamt på dansk) på TV2. Vi snakker naturligvis om … Læs mere

Nicolai Klingenberg og Champagnesablen, det ultimative GastroMand Gear

18. marts 2010 | | 6 Kommentarer

Undertegnede har fået et hedt ønske opfyldt og er i fødselsdagsgave blevet beriget med en Champagnesabel (tak drenge)! Den er så blæret, at jeg slet ikke kan få det ned på tilstrækkelig sigende skrift. Hvad gør man så, jo man … Læs mere

Michelinstjernerne 2010 er offentliggjort!

16. marts 2010 |

Michelin-guiden 2010 er udkommet og Danmark har fået en ny stjerne-restaurant.

Den nyåbnede restaurant AOC (som du kan se anmeldelse af her…) snupper en stjerne og samtlige eksisterende Michelin-restauranter i Danmark beholder sine stjerner (Ensemble og Geranium er dog stadig … Læs mere

David Skytte gæsteblogger om det spanske køkken og “Judiones de la Granja”

12. marts 2010 | | 8 Kommentarer

GastroMand har været ude på en rejse i cyberspace og det er der kommet et, synes vi selv, rigtigt spændende bekendtskab ud af – bekendtskabet er personificeret ved gæsteblogger David Skytte.

David har boet i Spanien, nærmere betegnet Madrid … Læs mere

Croquetas med skinke og svampe

10. marts 2010 | | 5 Kommentarer

Da Familiefaren har været noget så heldig, at få OBH Nordicas Fritøse i fødselsdagsgave bliver der naturligvis afprøvet et hav af opskrifter, som involverer ”den gyldne brønd” og du kan derfor forvente et værre frituresvineri på GastroMand de næste par … Læs mere

Anders Jørgensen gæsteblogger om vin i 30-100 kr. klassen

3. marts 2010 | | 4 Kommentarer

GastroMand er stolte over endnu en gang at kunne præsentere en kompetent “gastrogæsteblogger”.

Anders Jørgensen er 30 år gammel, bosat i Aalborg, hvor han tidligere har været beskæftiget som køkkenchef på provinsens bedste italienske restauranter (det er ihvertfald hvad … Læs mere

Introduktion til Sous Vide udstyr

1. marts 2010 | | 69 Kommentarer

Vi er blevet gjort opmærksomme på, at man ikke kan have en side om mad for mænd uden at have en velvoksen afdeling for Gear, grej, udstyr – kald det hvad du vil – vi kalder det GM Gear, så … Læs mere

GM Anmelder: Paustian v. Bo Bech del 2

26. februar 2010 | | En kommentar

Første del af anmeldelsen kan læses her

Hovedretten kommer desværre til at stå en smule i skyggen af forrige ret, den var simpelthen svær at overgå. Sursød brissel med bøgehatte, umodne hyldebær og valnødder. Retten er absolut velsmagende, … Læs mere

Profiterolles m. is og chokoladesovs

22. februar 2010 | | 2 Kommentarer

Familefar’n har endnu en gang været ude i en opskrift, der appellerer til det modsatte køn…

Ingredienser 100 g smør 2 dl vand 125 g mel et nip salt 3 store æg 1 … Læs mere

GM Anmelder: Restaurant Paustian v. Bo Bech del 1

17. februar 2010 | | 3 Kommentarer

Familiefar’n har været en tur i Kbh hvilket jo var en perfekt anledning til at anmelde en af tidens mest profilerede danske kokke – Bo Bech og mere specifikt hans restaurant Paustian.

Rummet Restauranten er indrettet med klassiske/moderne møbler fra … Læs mere