Nyeste opskrifter og artikler
Fra Helvede til Himlen – anmeldelse af Restaurant Frederikshøj
24. marts 2010 | Gastromand | 12 KommentarerHan tordner i øjeblikket over de danske tv-skærme, når han kyler den ene tallerken (ja også selve tallerkenen) efter den anden i skraldespanden i Helvedes Køkken (hvor lyder det i øvrigt lamt på dansk) på TV2. Vi snakker naturligvis om … Læs mere
Nicolai Klingenberg og Champagnesablen, det ultimative GastroMand Gear
18. marts 2010 | Webmasteren | 6 KommentarerUndertegnede har fået et hedt ønske opfyldt og er i fødselsdagsgave blevet beriget med en Champagnesabel (tak drenge)! Den er så blæret, at jeg slet ikke kan få det ned på tilstrækkelig sigende skrift. Hvad gør man så, jo man … Læs mere
Michelinstjernerne 2010 er offentliggjort!
16. marts 2010 | WebmasterenMichelin-guiden 2010 er udkommet og Danmark har fået en ny stjerne-restaurant.
Den nyåbnede restaurant AOC (som du kan se anmeldelse af her…) snupper en stjerne og samtlige eksisterende Michelin-restauranter i Danmark beholder sine stjerner (Ensemble og Geranium er dog stadig … Læs mere
David Skytte gæsteblogger om det spanske køkken og “Judiones de la Granja”
12. marts 2010 | Webmasteren | 8 KommentarerGastroMand har været ude på en rejse i cyberspace og det er der kommet et, synes vi selv, rigtigt spændende bekendtskab ud af – bekendtskabet er personificeret ved gæsteblogger David Skytte.
David har boet i Spanien, nærmere betegnet Madrid … Læs mere
Croquetas med skinke og svampe
10. marts 2010 | Gastromand | 5 KommentarerDa Familiefaren har været noget så heldig, at få OBH Nordicas Fritøse i fødselsdagsgave bliver der naturligvis afprøvet et hav af opskrifter, som involverer ”den gyldne brønd” og du kan derfor forvente et værre frituresvineri på GastroMand de næste par … Læs mere
Anders Jørgensen gæsteblogger om vin i 30-100 kr. klassen
3. marts 2010 | Gastromand | 4 KommentarerGastroMand er stolte over endnu en gang at kunne præsentere en kompetent “gastrogæsteblogger”.
Anders Jørgensen er 30 år gammel, bosat i Aalborg, hvor han tidligere har været beskæftiget som køkkenchef på provinsens bedste italienske restauranter (det er ihvertfald hvad … Læs mere
Introduktion til Sous Vide udstyr
1. marts 2010 | Eksilsønderjyden | 69 KommentarerVi er blevet gjort opmærksomme på, at man ikke kan have en side om mad for mænd uden at have en velvoksen afdeling for Gear, grej, udstyr – kald det hvad du vil – vi kalder det GM Gear, så … Læs mere
GM Anmelder: Paustian v. Bo Bech del 2
26. februar 2010 | Gastromand | En kommentarFørste del af anmeldelsen kan læses her
Hovedretten kommer desværre til at stå en smule i skyggen af forrige ret, den var simpelthen svær at overgå. Sursød brissel med bøgehatte, umodne hyldebær og valnødder. Retten er absolut velsmagende, … Læs mere
Profiterolles m. is og chokoladesovs
22. februar 2010 | Gastromand | 2 KommentarerFamilefar’n har endnu en gang været ude i en opskrift, der appellerer til det modsatte køn…
Ingredienser 100 g smør 2 dl vand 125 g mel et nip salt 3 store æg 1 … Læs mere
GM Anmelder: Restaurant Paustian v. Bo Bech del 1
17. februar 2010 | Gastromand | 3 KommentarerFamiliefar’n har været en tur i Kbh hvilket jo var en perfekt anledning til at anmelde en af tidens mest profilerede danske kokke – Bo Bech og mere specifikt hans restaurant Paustian.
Rummet Restauranten er indrettet med klassiske/moderne møbler fra … Læs mere