Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 29. september 2023

Scroll to top

Top

Nyeste opskrifter og artikler

Nem brunch à la Jamie Oliver

12. februar 2010 | | 7 Kommentarer

Så er det snart weekend (og Valentinsdag hvis man går op i den slags). Lidt op ad formiddagen, skal manden i huset skal kræse lidt om konen, kæresten, den vellykkede date – you name it! En go’ brunch er en … Læs mere

Gastromands Super Bowl Menu XLIV

8. februar 2010 | | 21 Kommentarer

Super Bowl nærmer sig og det er som sædvanlig en fantastisk undskyldning for at smide alle hæmninger og go all in på kød og fedt!

Læs også: Gastromands Super Bowl Menu XLV

Gastromands bud på den … Læs mere

Michelin-restaurant til 25 kr. pr. ret!

1. februar 2010 |

Finanskrisen (som vi iøvrigt ikke støtter på GastroMand) har efterhånden hærget i det meste af verden og ikke mindst de dyre restauranter er blevet ramt. Om det er derfor at folkene bag Michelin-guiden har kastet deres kærlighed på en restaurant … Læs mere

Mangler du inspiration til den næste herremiddag?

28. januar 2010 |

Som du, som en del af GastroMand, sikkert allerede har bemærket, forsøger vi hele tiden at udvikle og udvide GastroMand ved siden af vores hovedfokus – at dele og udvikle vores viden om maskulin gastronomi sammen med vores brugere.

Derfor … Læs mere

Verdens bedste restaurant lukker

27. januar 2010 | | 3 Kommentarer

Nu er det ikke fordi vi skal til at være et nyhedsbureau, men nogle gange kan nyheder selvfølgelig blive så store inden for madverdenen, at vi føler os kaldet:)

Verdens bedste restaurant – el Bulli i Spanien lukker for at … Læs mere

Gastromand goes iPhone!

19. januar 2010 |

I bestræbelserne på at imødekomme vores mange brugere, har vi endnu en gang været i laboratoriet og udover et splinternyt design er der kommet en iPhone integration ud af bestræbelserne:

Så frem med din iPhone næste gang du står … Læs mere

Svensk Surströmming – en manddomsprøve!

17. januar 2010 | | 63 Kommentarer

I vores bestræbelser på at komme ud over Danmark, Italien og Frankrig som de primære inspirationskilder til vores madlavning og anmeldelser har vi bevæget os til Sverige, hvor den svenske specialitet Surströmming var på menuen.

Til dem af jer, som … Læs mere

Sauce Populaire – caféernes favorit

16. januar 2010 | | 6 Kommentarer

Jeg har længe forsøgt at efterligne den dressing, som jeg næsten altid får serveret til min Burger, når jeg en sjældent gang bevæger mig på tømmermændstur til en af de lokale caféer.

 

Læs mere

Weekend Fast Food – Ribeye steak med nemme kartofler, asparges og bearnaise

15. januar 2010 | | En kommentar

Det er fredag eller lørdag eftermiddag, hovedet er tom for idéer, du ved blot, at det skal være ekstra godt, men samtidig ikke tage alt for lang tid! Velkommen til et tilbagevendende billede fra My World. Når denne angstfremkaldende situation … Læs mere

Lasagne med hjemmelavet pesto, tomat og béchamel sauce

12. januar 2010 | | 7 Kommentarer

Hjemmelavet lasagne – her kommer opskriften på grundelementerne

Lasagne er populært og spises ofte som ”hverdagsmad”, Vi kommer her med vores bud på, hvordan du laver en smagfyldt lasagne fra bunden (bortset fra pasta:), hvor du oveni købet selv kan … Læs mere