Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 3. december 2024

Scroll to top

Top

Champagne

Gintossens 5 bud på Nytårets Gin-cocktails – enkle og fulde af fest

26. december 2019 |

Nytår…! Altid en fantastisk anledning til at gøre lidt ekstra ud af tingene – lave lækker mad, invitere vennerne, hygge, feste og selvfølgelig en perfekt anledning til at servere nogle festlige cocktails! Og her er så udfordringen: For hvad skal … Læs mere

CHAMPAGNE UDEN PIS: 6 fremragende flasker til Nytårsaften

19. december 2019 |

Altså, jeg gider næsten ikke skrive det igen i år, men nu gør jeg det alligevel. Hvis du vil drikke champagne til nytår, så smid den kransekage ad helvede til. Der er en grund til at det hedder OVERFLØDIGHEDShorn, ok?  … Læs mere

Tre julekalendere til Gastromanden der har alt

29. oktober 2019 |

Vi skriver slut oktober og butikshylderne flyder med småtriste såkaldte voksenjulekalendere med sprutfyldte chokolader, makeup(?), chilikugler, marcipanbrød eller øller. Det må fandme kunne gøres bare en lille smule bedre, tænkte vi, og således tog en lettere alkoholiseret, lettere selvopfedende søgen … Læs mere

Gastromand x Champagne: Dom Perignon 2008 – Like a Hurricane

11. oktober 2019 |

Dom Perignon 2008 er årtiets ubestridt største årgang fra Champagnegiganten i Épernay. Flaskerne er revet af hylderne, priserne har taget skyfart, og anmelderne ryster den ene høje karakter efter den anden ud af ærmet. I anledning af at vi på … Læs mere

Gastromand x Champagne: 2012 Mandois Blanc de Blancs – Blonde, Bad & Beautiful

22. august 2019 |

De af jer, der har været i mit sted, ved præcis, hvad jeg taler om: Det er forbandet svært at holde balancen i forreste pit foran Centerstage til Rock Am Ring med et par fadøl i blodet og en ung, … Læs mere

Gastromand x Champagne: Dom Perignon 1996 – Stairway To Heaven

9. juli 2019 | | 3 Kommentarer

”Hvad synes DU, er den bedste sang nogensinde skrevet,” spørger hun henover et glas i øvrigt henrivende Bollinger La Grande Année fra det sagnsomspundne år 2002. ”Stairway To Heaven,” flyver det ud af mig hurtigere end jeg kan nå at … Læs mere

Gastromand x Champagne: André Roger – Eventyr for Begyndere

27. maj 2019 | | 4 Kommentarer

”Vi skal have flere indlæg om Champagne på Gastromand,” bedyrede Webmasteren en dag… ”og det skal være noget med spændende flasker, historier, følelser og meninger…. Og så skal vi fandme have gjort Champagne lidt mere rock ’n’ roll!”

Det blev, … Læs mere

Mad & Vin: Champagnemiddag med Charles Heidsieck på Restaurant Niels

25. januar 2019 | | 2 Kommentarer

Livet er ikke altid retfærdigt, tænker jeg henad natten, mens tirsdag så småt er ved at blive til onsdag og proppen med overraskende lidt fanfare forlader halsen på en dobbelt magnum flaske indeholdende 29 år gamle bobler fra det herrens … Læs mere

Nytårstema: Besøg på 3-stjernede Restaurant Pavillon Ledoyen i Paris

27. december 2018 | | 2 Kommentarer

Familiefaren er taget til Champagne for at drikke masser af Möet & Chandon, nye det ekstravagante franske liv, krydse fingre for, at der sniger sig nogle virkelig gamle bobler på bordet! I første indlæg var han i markerne for at … Læs mere

Nytårstema: Besøg i Champagne hos Möet & Chandon

26. december 2018 | | 4 Kommentarer

For mange år siden besøgte jeg Mortens Kro i Aalborg og drak for første gang i mit liv champagne af en kvalitet, som på det tidspunkt gjorde stort indtryk på mig – det var Möet & Chandon NV Imperial Brut. … Læs mere