Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 27. november 2021

Scroll to top

Top

Nyeste opskrifter og artikler

Anmeldelse af Kongens Bryghus Julemumme

27. november 2009 |

Efter utallige opfordringer har vi smagt og anmelder Julemumme fra Kongens Bryghus, som tillæg til Anmeldelsen af de danske juleøl 2009.

Kongens Bryghus lever op til navnet når man første gang ser flasken, der tydeligvis er inspireret af, de trods … Læs mere

Den ultimative Thanksgiving Football menu

24. november 2009 | | 9 Kommentarer

I anledningen af torsdagens Thankgiving Football i NFL, har vi, som Danmarks førende herremadside, naturligvis været ude og opsnuse nogle klassiske “NFL-opskrifter” – Stuffed/Roast Turkey/Kalkun, Mashed potatoes og Elmings favorit Banana Cream Pie og så lige en Roethlisburger til de … Læs mere

El-Buli på pinebænken

23. november 2009 |

De fleste af os gastronomi-entusiaster drømmer om at besøge steder som ”The Fat Duck” i London og ”El Buli” i Barcelona, men skal man følge den tyske journalist og madanmelder Jörg Zipprick burde man nok overveje disse spise steder en … Læs mere

En let, tung 3-retters efterårsmenu

10. november 2009 | | 5 Kommentarer

Denne menu havde jeg ok succes med en fredag aften for nyligt. Keywords er: nem at eksekvere, forholdsvis billig og godt med kalorier :-) Menuen så således ud:

Forret: Flødestuvede Champignons, Lufttørret Skinke, Toast Hovedret: Andebryst / Jordskokke-philly … Læs mere

Nem pastaret med svampe og marsala

9. november 2009 | | 3 Kommentarer

I kender det alle, klokken er nærmer sig 18.00 med hastige skridt og traditionen tro har man glemt at købe kød ind til aftensmaden (eller for de rationelle, glemt at tage det op ad fryseren). Nu er gode råd dyre, … Læs mere

NFL og 7 retter hos Bumbles i London

1. november 2009 | | 2 Kommentarer

I anledning af at NFL-cirkusset var på besøg i Europa – nærmere bestemt London, skulle byen selvfølgelig have endnu et besøg. At en af vennerne havde fødselsdag gjorde jo undskyldningen for at gå ud og få noget god mad på … Læs mere

Gateau Marcel med vanilieis og hindbærcoulis

17. oktober 2009 | | 49 Kommentarer

Gateau Marcel er en enkel, men klassisk chokoladekage. Bagmanden er den franske kok Michel Michaud, som bl.a. har været køkkenchef på Falsled Kro, Kong Hans Kælder, Søllerød Kro og senest Ruths Hotel i Skagen.

Kagen blev serveret som dessert i … Læs mere

Rosastegt andebryst med jordskokkepuré og salat af æbler og nødder

17. oktober 2009 | | 10 Kommentarer

Denne ret blev serveret som en del af  En let, tung 3-retters efterårsmenu.

Læs også: Confit de Canard

Velbekomme!

Læs mere

Flødestuvede Champignons, Lufttørret Skinke, Toast

17. oktober 2009 | | 4 Kommentarer

Denne ret blev serveret som forret i En let, tung 3-retters efterårsmenu. Ingredienser

3-400 g rensede svampe

20 g smør

1/4 l piskefløde Salt og peber Citronsaft 1 bundt Persille 4 skiver lufttørret skinkeLæs mere

Chicken Sorpresa

9. oktober 2009 | | En kommentar

Denne opskrift er inspireret af DR’s Price brødre, hvilket betyder mad med smag, men også mad med “rigeligt smør”:) Du kan se billeder fra “fremstillingen” her:

Tak Price :)

PS. Er man hardcore koger man selvfølgelig en suppe eller fond … Læs mere