Nyeste opskrifter og artikler
Wienerschnitzel – Gastromandstyle!
7. januar 2011 | Webmasteren | 3 KommentarerSuperbest har i weekenden tilbud på kalveschnitzler, hvilket fik mig til at tænke på en SERIØS schnitzel jeg lavede til frokost engang før jul.
Her får I et par billeder af skønheden…
Du kan naturligvis vælge at servere din wienerschnitzel … Læs mere
Cassoulet – fransk slankemad eller…?
5. januar 2011 | Gastromand | 12 KommentarerSå er vi kommet til januar og nu skal vi eddermanme på slankekur, nu skal de overflødige kilo af og vi skal i form. Sådan lyder det næsten lige meget hvor du befinder dig. Men hold nu op en gang … Læs mere
Godt nytår!
1. januar 2011 | Webmasteren | 9 KommentarerGodt nytår og tak for et fantastisk første år på Gastromand.
I dag d. 1. januar 2011 har Gastromand.dk 1 års fødselsdag og det skal naturligvis fejres med… TØMMERMÆND!
Da jeg går ud fra, at du har det samme, får … Læs mere
Gæsteblog: Chefkokkens nytårsmenu – del 2
24. december 2010 | Gastromand | 2 KommentarerVi fortsætter hvor vi slap og færdiggør den nu efterhånden overdådige middag, som Anders Jørgensen sidste år flækkede sammen til hans nytårsmiddag. Jeg vil lade Anders tage ordet.
Pocheret torsk med æggesalat, rødbede og sennepsskum
Den gode gamle danske nytårsmenu … Læs mere
Gæsteblog: Chefkokkens nytårsmenu – del 1
22. december 2010 | Gastromand | 2 KommentarerÅrets sidste dag nærmer sig med hastige skridt – en dag og aften som oftest bliver brugt i lag med familie, venner og andre godtfolk der har beriget ens liv, eller måske med lidt held og arbejde kommer til det. … Læs mere
Og vinderen er…
20. december 2010 | Webmasteren | 3 KommentarerMoccamaster The search var sponsoren og målet var en masse nye Gastromandvenner på Facebook!
Vennerne fik vi i overvældende grad og nu er vinderen udtrukket…
Tillykke til Andreas Thielemann Wagner som kan glæde sig over 1 stk. ekstra julegave.
Tak … Læs mere
GM Anmelder: En rigtig tøsekogebog – eller?
20. december 2010 | GastromandI de hersens tider, hvor mad, vin, realityshows med kendte kokke, middag i private hjem og alverdens konkurrencer for både professionelle og amatører dominerer mediet, følger en uendelig lang række kogebøger med som det tynde øl – eller er det … Læs mere
Mikele gæsteblogger om en lækker italiensk julemenu
17. december 2010 | Gastromand | 2 KommentarerLækker velmodnet oksemørbrad og grillet krondyrryg, hertil ”agrodolce” sauce med tørrede frugter.
Det lyder lækkert, og det er det bestemt også. Restaurantchef Mikele Volpi fra SanGiovanni i Aalborg byder her ind med sit bud på en italiensk juleret. Mikele fortæller, … Læs mere
Svinekæber à la brændende kærlighed
15. december 2010 | Eksilsønderjyden | 27 KommentarerDet er næppe nogen hemmelighed, at vi er blevet helt pjattede med svinekæber. I et forsøg på at fortolke den folkekære vinterret ”Brændende Kærlighed” endte jeg med følgende, som dog smagsmæssigt placerede sig et stykke fra originalen.
Ikke desto mindre … Læs mere
Simon giver et bud på vinen til juleaften
13. december 2010 | Webmasteren | 5 KommentarerEt bud på vinen til den fede juleand og flæskesteg, de søde brunede kartofler og den syrlige hjemmelavede rødkål. Det kræver sin vin!
One man, one take – take it away!
Simons noter Læderbrun farve, intens duft med … Læs mere