Cocktails
#tuesdayGT V: Bluecoat Bladguld Bling
22. april 2014 | Sjønne | 4 CommentsPå denne tirsdag skal vi kigge nærmere på en amerikansk gin. Den er fra Philadelphia og er et godt eksempel på den “nye” bølge af utraditionelle amerikanske gins. I Europa har vi været vant til de mere konservative London Dry … Read More
DM i Klassisk Cocktail & Flair 2014
8. april 2014 | Sjønne | 5 CommentsSøndag d. 6 April blev der afholdt DM i Klassisk Cocktail og Flair 2014. Jeg var så heldig at blive udsendt i den anledning, og det siger man jo ikke nej til. Opgaven bestod i at agere smagsdommer sammen med … Read More
#tuesdayGT VI: Flyvende hollænder
1. april 2014 | SjønneI denne uge skal vi til ginnens moderland, nemlig Holland. Her har en flok entusiaster skabt en gin der er et godt stykke fra de mere stilrene og friske London Dry’s. Her er det krydderier der styrer.
VL92 Gin … Read More
Tuesday G&T: Ravn og Rosmarin!
25. marts 2014 | Sjønne | 3 CommentsGin spænder vidt. Lige fra det feminine florale og friske, til det kantede og krydrede. Denne gang har vi fat i en af de robuste fyre, nemlig Six Ravens Gin fra den tyske Absinth importør/producent Alandia.
“Sire, if the Tower … Read More
Tuesday G&T: Beefeater 24/7 tak!
18. marts 2014 | Sjønne | One CommentDer er visse flasker der tømmes hurtigere i barskabet end andre. Én af dem er Beefeater Gins premiumprodukt Beefeater 24. Ginnen er en dejlig smooth sag, med et smagspektrum der både er klassisk, friskt og usædvanligt.
Beefeater 24 adskiller sig … Read More
Tuesday G&T: Premium Geranium!
11. marts 2014 | Sjønne | 8 Comments“Geranium” – det er en af verdens bedste restauranter, men det er også navnet på den lækre væske jeg vil skåle med Jer i på denne tirsdag! Denne gang har vi fat i en af mine absolutte yndlingsgins, nemlig Geranium … Read More
#tuesdayGT III: Nyklassikeren Hendrick’s – men uden agurk
4. marts 2014 | Sjønne | 4 CommentsMange kender Hendrick’s Gin for den efterhånden klassiske garniture med agurk. Og det smager da godt, men det er tid til at komme videre! I denne uges G&T garnerer jeg med en helt anden grøntsag.
Hendrick’s gin bliver produceret i … Read More
Tuesday G&T: Walisisk renhed med lakrids
25. februar 2014 | Sjønne | 3 CommentsMange gins kommer til verden som biprodukt fra whiskeyproduktion. Denne uges gin kommer fra den walisiske whiskeyproducent Penderyn. De laver denne lækre gin, som er meget traditionel enebærpræget, med et hint af sødlige krydderier.
Brecon Special Reserve Gin kalder Penderyn … Read More
#tuesdayGT IV: Smagsbombe fra de dunkle tyske skove
18. februar 2014 | SjønneI denne uge er der virkelig smæk på smagen i både gin og tonic. Jeg har valgt en gin der absolut ikke er traditionel, med et utroligt spændende smagsspektrum der her kombineres med en ligeså smagfuld tonic.
Fra Schwarzwald i … Read More
#tuesdayGT II: Svensk enebærkick!
11. februar 2014 | Sjønne | 6 CommentsDer er flere skoler indenfor gin. Nogen synes at enebær skal være det bærende element, lidt oldschool – andre synes at det florale og krydrede må være hovedsmagen. Her er en G&T med en enebærpræget gin med modspil fra en … Read More