Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 28. september 2023

Scroll to top

Top

3 kommentarer

Tuesday G&T: Ravn og Rosmarin!

Tuesday G&T: Ravn og Rosmarin!
Sjønne

Gin spænder vidt. Lige fra det feminine florale og friske, til det kantede og krydrede. Denne gang har vi fat i en af de robuste fyre, nemlig Six Ravens Gin fra den tyske Absinth importør/producent Alandia.

“Sire, if the Tower of London ravens are lost, the Crown will fall and Britain with it!”

Prøv også: Tuesday G&T: Befeater 24/7, tak! 

Kongehuset eksisterer så vidt jeg ved stadig i Storbritannien, så legenden om de seks ravne i the Tower of London var måske rigtig?

“On 22 June 1675, King Charles II established the Royal Observatory at the Tower of London. Soon after, John Flamsteed, the Royal Astronomer, allegedly complained to the King that wild ravens were interfering with his celestial observations. Charles II, therefore, ordered their demise – only to be forewarned by the royal soothsayer, that if the ravens left the Tower the Empire would collapse. Terrified by the warning, Charles II decreed that at least six ravens have to be kept at the Tower at all times, to prevent calamity. From that day on the ravens were treated like royalty; waited on by servants, kept at public expense, and honoured in great splendor – always hoping that the raven prophecy will never turn true…”

Ja, storytelling har i den grad nået ginproducenterne. Så længe indholdet i flaskerne er lækkert, så lad dem bare!

Prøv også: Nyklassikeren Hendricks – uden agurk!

Her er det tyske Alandia der har fået produceret gin efter egen opskrift. De excellerer normalt i den lækre grønne drik Absinth, som de både importerer fra diverse europæiske producenter og selv får produceret. Ildsjæle der virkelig er nørdede med deres produkter – fedt! De sælger deres Six Ravens gin i deres webshop til ca. 29 EUR for en 50cl flaske. Hvis du vil være en lovlydig skatteborger, så husk at du skal anmelde dit køb til SKAT og betale de afgifter osv. der er påkrævet.

 

ravens_rosmarin3

 

Six Ravens er en london dry gin med tung enebærsmag og næsten rosmarinagtig duft. Den skal styres med den rigtige tonicvand med god rund sødme som smagsforstærker og en gang citrus for at fremhæve citron og ingefærnoterne i ginnen. Derfor har jeg valgt 1724 tonic water.

 

ravens_rosmarin1

 

Det første jeg tænker hver gang jeg dufter til Six Ravens ginnen er rosmarin, så derfor valgte jeg simpelthen at give den max gas med rosmarin og smed en kvist i som garniture. Det ender med en G&T der har hår på brystet, men som samtidig er letdrikkelig pga. den lækre 1724 tonic. Jeg er fan!

 

ravens_rosmarin2

 

#tuesdayGT <– del din tirsdagsG&T med os på Twitter og instagram!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Simon

    Hvor kan man købe 1724 tonic?

Smid en kommentar