Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 29. november 2023

Scroll to top

Top

En kommentar

Tuesday G&T: Beefeater 24/7 tak!

Tuesday G&T: Beefeater 24/7 tak!
Sjønne

Der er visse flasker der tømmes hurtigere i barskabet end andre. Én af dem er Beefeater Gins premiumprodukt Beefeater 24. Ginnen er en dejlig smooth sag, med et smagspektrum der både er klassisk, friskt og usædvanligt.

Beefeater 24 adskiller sig en del fra standard Beefeater ginnen. Ingredienserne til destillatet består udover de klassiske botanicals som enebær, koriander, angelikarod, orrisrod, citronskal osv., af japansk sencha te og grøn te. Hvis man smager på ginnen neat, kan man tydelig mærke de krydrede og let bitre te-elementer i eftersmagen. Ellers har ginnen faktisk en ret rund og behagelig enebærsmag, med vægt på det frugtige fra citron og grape.

Prøv også: Geranium Premium

 

beef1

 

Beefeater 24 fås hos rigtig mange forhandlere, og endda også supermarkeder, så skynd dig ud og køb! Regn med ca. 230kr for en 70 cl, ret smuk, flaske.

 

beef3

 

Til denne uges G&T har valgt at kombinere ginnens frugtige smagsnoter med garniture som i den grad også har syrlig og frugtig smag. Granatæblekerner.

Prøv også: Nyklassikeren Hendricks – uden agurk!

I glasset skal der udover en masse is, selvfølgelig granatæblekernerne. Jeg tog en håndfuld og smed direkte i glasset med is, og en håndfuld pressede jeg saften fra. Der skal kun lige være en spiseskefuld saft.

 

beef2

 

Jeg har valgt en BÖ dry tonic water til denne G&T, den fås i skrivende stund ikke i Danmark endnu, så se om ikke du kan skaffe den på nettet i en udenlandsk webshop (Det har jeg gjort).

Hvilken #tuesdayGT drikker du?!

Stik os en kommentar

Kommentarer

Smid en kommentar