Spiritus
Tuesday G&T: Beefeater 24/7 tak!
18. marts 2014 | Sjønne | One CommentDer er visse flasker der tømmes hurtigere i barskabet end andre. Én af dem er Beefeater Gins premiumprodukt Beefeater 24. Ginnen er en dejlig smooth sag, med et smagspektrum der både er klassisk, friskt og usædvanligt.
Beefeater 24 adskiller sig … Read More
Weekendtest: Ron Zacapa 2013 Reserva Limitidada 45%
16. marts 2014 | Gastromand | 12 Comments“Ron-feberen” skyller ind over os og populariteten for den indbydende søde spiritus synes at vokse og vokse. Egentlig er der vel heller ikke så meget at undre sig over – imodsætning til både whisky og cognac får du en noget … Read More
Tuesday G&T: Premium Geranium!
11. marts 2014 | Sjønne | 8 Comments“Geranium” – det er en af verdens bedste restauranter, men det er også navnet på den lækre væske jeg vil skåle med Jer i på denne tirsdag! Denne gang har vi fat i en af mine absolutte yndlingsgins, nemlig Geranium … Read More
#tuesdayGT III: Nyklassikeren Hendrick’s – men uden agurk
4. marts 2014 | Sjønne | 4 CommentsMange kender Hendrick’s Gin for den efterhånden klassiske garniture med agurk. Og det smager da godt, men det er tid til at komme videre! I denne uges G&T garnerer jeg med en helt anden grøntsag.
Hendrick’s gin bliver produceret i … Read More
Tuesday G&T: Walisisk renhed med lakrids
25. februar 2014 | Sjønne | 3 CommentsMange gins kommer til verden som biprodukt fra whiskeyproduktion. Denne uges gin kommer fra den walisiske whiskeyproducent Penderyn. De laver denne lækre gin, som er meget traditionel enebærpræget, med et hint af sødlige krydderier.
Brecon Special Reserve Gin kalder Penderyn … Read More
#tuesdayGT IV: Smagsbombe fra de dunkle tyske skove
18. februar 2014 | SjønneI denne uge er der virkelig smæk på smagen i både gin og tonic. Jeg har valgt en gin der absolut ikke er traditionel, med et utroligt spændende smagsspektrum der her kombineres med en ligeså smagfuld tonic.
Fra Schwarzwald i … Read More
#tuesdayGT II: Svensk enebærkick!
11. februar 2014 | Sjønne | 6 CommentsDer er flere skoler indenfor gin. Nogen synes at enebær skal være det bærende element, lidt oldschool – andre synes at det florale og krydrede må være hovedsmagen. Her er en G&T med en enebærpræget gin med modspil fra en … Read More
#tuesdayGT: En blød start med Jensen Gin
4. februar 2014 | Sjønne | 13 CommentsFor nylig gav Gastromand dig “Mandagsbajeren”. Tirsdag vil ikke stå tilbage og vil fremover byde på Tuesday G&T! Og hvad er bedre end at trodse de lidt mindre læskende rom- og whiskytrends med forfriskende og krydrede gins. Jeg er i … Read More
Scotland forever – en tur til Highland Park II
21. januar 2014 | Gastromand | 13 CommentsFor nogle dage siden fik du del 1 af min fantastiske tur til Highland Park i Skotland. Og nu er det blevet tid til del 2.
Vi bevæger os indenfor og ovenpå, hvor der er en lille lejlighed, hyggeligt indrettet … Read More
Scotland forever – en tur til Highland Park I
10. december 2013 | Gastromand | 14 CommentsJeg kan høre havet bruse. Vinden rusker nådesløst i min jakke og mine ører er iskolde. Alligevel virker alt roligt. Jeg befinder mig på det vestligste af Orkney, med et vue udover et endeløst hav, sporadisk fyldt med klipper, som … Read More