Nyeste opskrifter og artikler
Og vinderen er…
26. februar 2012 | Webmasteren | 4 KommentarerFra sidste søndag til og med i fredags har du kunnet deltage i konkurrencen om en Bamix Gastro 200w stavblender, sponseret af H.W. Larsen
Med mere end 200 indlæg i 42 forumtråde blev konkurrencen en stor succes set fra … Læs mere
Scampi Fritti – friture extravaganza!
24. februar 2012 | Webmasteren | 11 KommentarerJeg har fundet mig en jomfruhummerpusher, der leverer til endog rigtig rimelige priser, så pt. bliver der proppet jomfruhummerhaler i alt stort set alt, hvor det giver mening. En af de retter hvor de gør sig bedst, er dog den … Læs mere
Gastromand Cityguide: Atlanta
22. februar 2012 | Anders K | 6 KommentarerUndertegnede har siden august studeret ca. 1 times kørsel fra Atlanta, GA. Min forudindtaget overfor Atlanta som gastronomisk destination var ikke til at tage fejl af. Fried chicken, grits og fast food var kort sagt hvad jeg forventede. Men mine … Læs mere
Konkurrence: Vind verdens bedste stavblender!
19. februar 2012 | WebmasterenEksilsønderjyden har en, Århusianeren har en, Webmasteren har en… Og nu kan du også få en…
Jeg taler naturligvis om en Bamix tryllestav, håndblender, stavblender – kær favoritgadget har mange navne! Stavblenderen som ofte er blevet anbefalet her på siden.
… Læs mere
San Giovanni, La Cantina – en første smagsprøve
17. februar 2012 | Gastromand | 19 KommentarerEgentligt er jeg slet ikke den rette til at skrive dette indlæg, da jeg altid har haft et rigtig godt forhold til restaurant San Giovanni og familien Volpi – du er hermed advaret om, at der kan forekomme feel good … Læs mere
Stegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvel
13. februar 2012 | Webmasteren | 4 KommentarerI anledningen af fotosessionen til JP kiggede Århusianeren og Familifaren forbi en fredag i januar, hvorfor der naturligvis skulle flækkes lidt hurtig mad sammen. Menuen blev i meget korte træk:
Tuncarpaccio
Stegte kammuslinger
svinerillettes
… Læs mere
Granatæble-shots – just to get the party started
9. februar 2012 | Gastromand | 18 KommentarerDenne lille teaser, som jeg så passende har valgt at kalde den, kan bruges til (næsten) alt! Granatæblerne gør, at den godt kan sniges ind som en velkomstdrink – og ja, man skal nok være lidt hærdet, men du er … Læs mere
Gastromænd vil have udstyret i orden…
6. februar 2012 | Aarhusianeren | 13 KommentarerJa, sådan lød overskriften næsten, da Gastromand fredag den 3. februar gæstede Jyllands-Postens nye tillæg TEMPO, som retter sig mod de mandlige læsere. Og ja, det vil vi bestemt, navnligt når det kommer til køkkenudstyret.
Baggrunden for vores diskrete optræden … Læs mere
Chorizo/reje quesadilla med røget guacamole
4. februar 2012 | Eksilsønderjyden | En kommentarForgive me! Denne snack har altså også mexicanske rødder. Men det er nu engang sådan, de dejlige amerikanere har valgt at fejre dagen. Egentlig er der ingen grund til at undskylde, for quesadillas smager intet mindre end fu…in fantastic!!
De eneste … Læs mere
De ultimative nachos
3. februar 2012 | Eksilsønderjyden | 22 KommentarerJeg har ladet mig fortælle at hjemmelavede nachos skulle være i en liga for sig – og findes der en bedre mulighed for at afprøve den påstand? I think not!
Læs også: Super Bowl Snacks I – Gourmet Chicken Wings
… Læs mere