Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 18. februar 2020

Scroll to top

Top

Nyeste opskrifter og artikler

Hjemmelavet stenovnspizza med kartofler, kantareller og confiteret and

9. februar 2020 | | 11 Kommentarer

Nu har jeg efterhånden rigtig mange gange og fra flere steder hørt for, at jeg ikke nogle pizzaopskrifter op på vores site. Men alt kommer til den som venter, har jeg altid sagt – og nu sker det så…    … Læs mere

Hjemmelavet Gourmetpizza med parmaskinke, rucola og parmesan

9. februar 2020 | | 16 Kommentarer

Pizza behøver ikke bestå af revet Jakabov og dårlige cocktailpølser og fortæres af en papæske foran fjerneren.

PRØV OGSÅ:

  • Hjemmelavet stenovnspizza med røget and, balsamicoløg og karamelsten
  • Hjemmelavet stenovnspizza med kartofler, kantareller og confiteret and
  • Sprød kartoffelpizza med ricotta … Læs mere

Gammeldags fastelavnsboller med chokolade.

9. februar 2020 | | En kommentar

Først i januar kunne jeg til min gru opdage, at der slet ikke var en opskrift på fastelavnsboller på Gastromand. Jeg syntes egentlig at det var lidt underligt, så jeg smøgede ærmerne op og gik i gang. Men så kom … Læs mere

Slowcooked Pulled Pork

5. februar 2020 |

Hvis du vil i gang med din slowcooker, har jeg et godt sted for dig at begynde: Kalua Pulled Pork!

Men … Vi kender alle sammen Pulled Pork, og nøj hvor har vi spist meget af det efterhånden, så hvad … Læs mere

Mashed Sweet Potatoes – fluffy mos af søde kartofler

1. februar 2020 |

Med Super Bowl lige rundt om hjørnet er det tid til at tune in på alle de lækre amerikanske klassikere.

Mashed Sweet Potatoes er umulig at komme udenom og kan spises som tilbehør til praktisk talt alt, men fungerer, i … Læs mere

Gastromand x Champagne: Billecart-Salmon – Tiny Dancer

30. januar 2020 |

“Hvilke Champagner har du på glas? Noget fra Theis?” – Hun kigger fra kortet og op på tjeneren med det der lille, skæve og dødsensfarlige smil, som alle mænd frygter. ”Vi… Jeg… Tror… Jeg tjekker,” svarer han en smule befippet, … Læs mere

Japanske Soufflé-pandekager – lækre og luftige

28. januar 2020 |

Jeg mindes stadig min livs rejse til Japan – 14 dage fordelt på Tokyo og Kyoto, med en enkelt afstikker til Hiroshima. Gør det, hvis du får chancen!

Aldrig har jeg oplevet en kultur så fjern fra den danske. Der … Læs mere

COCKTAIL: The Bud Beertail – Super Bowl Edt.

27. januar 2020 |

Årets største sportsbegivenhed er lige rundt om hjørnet. For os danskere betyder det en allnighter med alt det bedste fra det amerikanske køkken!

Ofte har vores fokus været på de fedtede snacks, som er et must til enhver seriøs Super … Læs mere

Mere end 30 vine smagt: Den store Ribera del Duero test

26. januar 2020 | | En kommentar

Hvis du kender lidt til spansk vin, kender du formentlig også Ribera del Duero. Distriktet ligger nogenlunde midtvejs mellem Madrid og den spanske nordkyst og som i det nærliggende distrikt Rioja handler det om rødvin.

Ligesom i Rioja laves vinen … Læs mere

Vintermad: Boller i selleri – trøffelstyle

26. januar 2020 |

Inspireret af et besøg (for en del år siden) på Restaurant No. 61 har jeg prøvet at genskabe en af de retter, vi fik den aften. Retten findes også i den Verdens Bedste Kogebog 2014: 61 Licks. Det er dog … Læs mere