Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 15. november 2019

Scroll to top

Top

Nyeste artikler

Cheeseburger med Bacon’n’Onion Jam

26. oktober 2019 |

Indrømmet, på et tidspunkt fik vi slettet denne opskrift – eller rettere overskrevet den med en anden lækker mere klassisk cheeseburger opskrift. 

Men nogen af vores kære læsere synes ikke om den beslutning, så vi har været i arkivet og … Læs mere

Tuna Melt Sandwich

25. oktober 2019 |

Vi elsker sandwich på Gastromand og én vi har overset i alt for mange år er uden tvivl “Tuna Melt” som er en tunsandwich som bliver grillet med masser af ost. Derfor synes vi også det var på sin plads, … Læs mere

Plan Bee – New York baseret øl i verdensklasse

24. oktober 2019 | | 3 Kommentarer

Jeg har igen haft gang i et samarbejde med en af mine favorit webshops. Nemlig https://www.kihoskh.dk/. De har leveret tre virkelig spændende øl denne her gang!

Ind imellem støder man på noget øl, som kan noget ekstra. Og indimellem støder … Læs mere

Coq au Vin (rouge)

21. oktober 2019 | | 2 Kommentarer

Så er det fandme tid til en ægte klassiker. Pipfugl i rødvin er jo en ægte fransk frækkert og det er egentlig lidt overraskende at den ikke er blevet lagt op på Gastromand noget før.

Coq au vin findes … Læs mere

VIN UDEN PIS: Bedre spät end aldrig…

21. oktober 2019 | | En kommentar

Det har lige været årsdag for den tyske genforening. I august 1990 blev der underskrevet en traktat, der bestemte at det gamle DDR skulle blive en del af forbundsrepublikken Tyskland med Berlin som den nye hovedstad. En stor begivenhed … Læs mere

Croque Madame: verdens bedste morgenmad?!

17. oktober 2019 | | 8 Kommentarer

Vi har lavet det før – men det er mange år siden og nogle opskrifter fortjener simpelthen bare nyt liv! Nyt – nyt – nyt! Croque Madame er måske ikke verdens bedste morgenmad for det er Eggs Benedict – men det … Læs mere

Tid til simremad: Vores bedste opskrifter

16. oktober 2019 |

Det er begyndt at være den tid på året hvor det hele bliver lidt mere gråt, vådt og koldt. Det betyder simremad, og den slags er vi vilde med på Gastromand.

Vi har samlet et lille udvalg af nogle af … Læs mere

VIN UDEN PIS: Blandede Bolsjer

16. oktober 2019 |

Så er det endnu engang til en omgang vinøs speeddating, aka VUPBB (Vin Uden Pis, Blandede Bolsjer). Den artikel, hvor vi holder temafri, og lader forhandlerne sende det vin ind, de har lyst til få anmeldt.   Og det er der … Læs mere