Nyeste opskrifter og artikler
Vichysoisse – 8. etape af Gastromands Tour de France.
8. juli 2023 | HøvdingJeg er så meget fra Jylland, at det altså mest af alt hedder en kartoffel-porre suppe. Og der serveres den varm. Med bacon. Men når man nu kigger på denne vichyssoise, så er det faktisk en kold version af suppen, … Læs mere
Salade Nicoise – 7. etape af Gastromands Tour de France
7. juli 2023 | Høvding | 3 KommentarerIdag får du tourens måske hurtigste opskrift. Du kan lave den på et kvarter. Det bliver ikke meget hurtigere end det. Lad os bare kalde det en enkeltstart rundt i Nice, hvor vi er idag.
Jeg forsøger jo lidt at … Læs mere
Pissaladiere – 6. etape af Gastromands Tour de France
6. juli 2023 | HøvdingVi har ramt Saint-Tropez. Ok, det er måske en by som er mere kendt for meget andet end lige fiskere, men den ligger sådan ret meget imellem Marseille og Nice. Og ja, vi skal til Nice i morgen. Så det … Læs mere
Bouillabaise – 5. etape af Gastromands Tour de France
5. juli 2023 | Høvding“You know I am all a bouillabaise, bouillabaise, bouillabaise…” Far-jokes in da house…
Man kan jo faktisk ikke sige Frankrig og saltvand uden at tænkte på en Bouillabaise. Jeg tror i hvert fald det er noget af det første som … Læs mere
Aligot – 4. etape af Gastromands Tour de France
4. juli 2023 | HøvdingNu er jeg ikke ligefrem fitnesstypen, men altså der er få ting som rigtigt kan slå benene væk under mig. Men i denne Aligot havde vi en vinder. En gang kartoffelmos kan være en tung omgang. Hvis du så sørger … Læs mere
Paté med and og kantareller – 3. etape af Gastromands Tour de France
3. juli 2023 | Høvding | 2 KommentarerLyon er jo den der by, hvor man gerne vil imponere. Det er jo lidt som på de store bjergetaper, når man taler om det der cykelløb. Det er jo Paul Bocuse og alt der fulgte og følger med.
Jeg … Læs mere
Drik den hele året: Riz Au Lait Daiquiri
3. juli 2023 | FynboenDa vi fornylig dækkede Heartland festivalen var vi så heldige at være med til dessertmiddag i de smukkeste omgivelser ved Egeskov Slot.
Sikke en setting
Sammen med desserter skulle vi have tilhørende cocktails som passede til retterne.
Der … Læs mere
Roskilde 2023 – tak for denne gang!
3. juli 2023 | IngeniørenRoskilde Festival 2023 er slut. Tak for en fed festival! Fed musik, lækkert mad, godt udvalg af drikkevarer, gode forhold og se så lige at styre jeres inflationsjustering lidt.Læs mere
Andebryst med ferskner – 2. etape af Gastromands Tour de France
2. juli 2023 | Høvding | En kommentarPå dagens tour skal vi runde det nogle ville kalde et one-pan-wonder. Der skal i hvert fald kun bruges en pande til dette vidunder af stegt andebryst med ferskner – Eller som man siger så smukt på fransk: magret de … Læs mere
Kanin med svesker – 1. etape af Gastromands Tour de France
1. juli 2023 | HøvdingI Danmark spiser vi oftest bare svesker til jul, hvor de er stoppet ind i anden. Det skulle da lige være, hvis man havde lidt hård mave. Vi spiser slet ikke nok kanin heller. Så det har jeg tænkt mig … Læs mere