Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 29. marts 2024

Scroll to top

Top

Nyeste opskrifter og artikler

Spicy Duck Dog med confiteret and

4. december 2023 |

Det er ingen hemmelighed. På Gastromand elsker vi at lave og spise god mad. Men vi elsker også at nørde og bruge det helt rigtige køkkengrej for the job – den store grill, den voldsomme blender, panden med den perfekte … Læs mere

Træt af den sædvanlige julegløgg? Så prøv Gintossens 3 Gløgg med Gin!

4. december 2023 |

Julen er over os, med al sin magt, hygge og magi – men måske savner du et alternativ til den sædvanlige kraftige rødvinsbaserede gløgg, du har serveret de sidste mange år? Eller også synes du bare, at den er så … Læs mere

Restaurant Vyn: Er Daniel Berlin tilbage? Ja, for fa’n – og mere til!

29. november 2023 |

Kun halvanden times kørsel fra København har den svenske mesterkok Daniel Berlin åbnet sin nye Restaurant Vyn. Her vanker der lige om lidt tre Michelin-stjerner, hvis ikke vi tager meget fejl. Alt sidder lige i skabet – lige fra mad og vin til den mageløse havudsigt og det vidunderligt smukke lokale. Og med en lav svensk kronekurs er prisen også nogenlunde til at betale.Læs mere

UDVALGT BLANDT MERE END 250 FLASKER: Disse 5 julevine er de bedste igennem tiden

28. november 2023 |

I 9 år i træk har vi kåret Danmarks bedste julevin. Et win-win-win koncept for gastromænd, læsere og forhandlere. Men traditioner er til for at blive brudt.

Flere end 250 bud på Danmarks bedste julevin har vi smagt igennem … Læs mere

ÅRETS RET: Vinderne er fundet!

16. november 2023 | | En kommentar

Vinderne af Årets ret med gris og Årets ret med fisk og skaldyr 2023 er fundet! Dommerpanelet i dette års udgave af konkurrencerne Årets ret med gris og Årets ret med fisk og skaldyr har rejst land og rige rundt … Læs mere

Nem ramen: hurtig opskrift på japansk suppe med miso, soyasyltede æg og udon-nudler

14. november 2023 | | 3 Kommentarer

Ramen! Hvem har ikke drømt om at lave denne ikoniske japanske derhjemme? I dag giver vi dig Gastromands perfekte ramen opskrift. Hurtig, nem, milevidt mere smagfuld end tarvelige Cup Noodles – og klaret langt hurtigere og nemmere end de klassiske … Læs mere

VILDT FELT: Se alle de nominerede til Årets Ret med Gris og Årets Ret med Fisk og Skaldyr

8. november 2023 |

Det er sæson for kokkekonkurrencer og prisuddelinger og nu er de nominerede fundet og offentliggjort til en af de mest prestigefyldte af slagsen – Årets ret med Gris og Årets ret med Fisk og Skaldyr!

Artiklen er udgivet i samarbejde … Læs mere

Grillet fladbrød med græskar, straciatella, pomelo og ramsløgolie

19. oktober 2023 |

Gas eller kul? De sidste mange år har det været diskussionen i grillkredse. Nu skal vi måske nærmere til at diskutere “gas eller el”? For med Lumin har Weber tændt op under diskussionen. 

Som tidligere husejer har jeg savnet min … Læs mere

Halloween Special: Græskar Chutney

17. oktober 2023 | | 7 Kommentarer

Vi er tæt på den amerikanske højtid Halloween, som bestemt også har vundet indpas i Danmark – se bare i dit lokale supermarked hvor meget plastik pynt du kan få med skeletter og græskar! Uhyggens tid er kommet og den … Læs mere

Hummersuppe – klar skaldyrsuppe med tomat, græskar og kørvel

14. oktober 2023 |

Har du adgang til et par lækre, friske (og gerne levende) hummere, så lav denne hummersuppe. Det er en klar suppe – også kendt som en comsomé – hvor suppen, kogt på hummerskallerne bliver blandet med tomatvand. Det hele bliver serveret med smørstegt hummer, lidt græskar og selleri og toppet med frisk kørvel – perfekt festmad, fx til en nytårsmenu.Læs mere