Nyeste opskrifter og artikler
Spicy Duck Dog med confiteret and
4. december 2023 | WebmasterenDet er ingen hemmelighed. På Gastromand elsker vi at lave og spise god mad. Men vi elsker også at nørde og bruge det helt rigtige køkkengrej for the job – den store grill, den voldsomme blender, panden med den perfekte … Læs mere
Træt af den sædvanlige julegløgg? Så prøv Gintossens 3 Gløgg med Gin!
4. december 2023 | GintossenJulen er over os, med al sin magt, hygge og magi – men måske savner du et alternativ til den sædvanlige kraftige rødvinsbaserede gløgg, du har serveret de sidste mange år? Eller også synes du bare, at den er så … Læs mere
Restaurant Vyn: Er Daniel Berlin tilbage? Ja, for fa’n – og mere til!
29. november 2023 | GastrografenKun halvanden times kørsel fra København har den svenske mesterkok Daniel Berlin åbnet sin nye Restaurant Vyn. Her vanker der lige om lidt tre Michelin-stjerner, hvis ikke vi tager meget fejl. Alt sidder lige i skabet – lige fra mad og vin til den mageløse havudsigt og det vidunderligt smukke lokale. Og med en lav svensk kronekurs er prisen også nogenlunde til at betale.Læs mere
UDVALGT BLANDT MERE END 250 FLASKER: Disse 5 julevine er de bedste igennem tiden
28. november 2023 | WebmasterenI 9 år i træk har vi kåret Danmarks bedste julevin. Et win-win-win koncept for gastromænd, læsere og forhandlere. Men traditioner er til for at blive brudt.
Flere end 250 bud på Danmarks bedste julevin har vi smagt igennem … Læs mere
ÅRETS RET: Vinderne er fundet!
16. november 2023 | Feinschmeckeren | En kommentarVinderne af Årets ret med gris og Årets ret med fisk og skaldyr 2023 er fundet! Dommerpanelet i dette års udgave af konkurrencerne Årets ret med gris og Årets ret med fisk og skaldyr har rejst land og rige rundt … Læs mere
Nem ramen: hurtig opskrift på japansk suppe med miso, soyasyltede æg og udon-nudler
14. november 2023 | Webmasteren | 3 KommentarerRamen! Hvem har ikke drømt om at lave denne ikoniske japanske derhjemme? I dag giver vi dig Gastromands perfekte ramen opskrift. Hurtig, nem, milevidt mere smagfuld end tarvelige Cup Noodles – og klaret langt hurtigere og nemmere end de klassiske … Læs mere
VILDT FELT: Se alle de nominerede til Årets Ret med Gris og Årets Ret med Fisk og Skaldyr
8. november 2023 | FeinschmeckerenDet er sæson for kokkekonkurrencer og prisuddelinger og nu er de nominerede fundet og offentliggjort til en af de mest prestigefyldte af slagsen – Årets ret med Gris og Årets ret med Fisk og Skaldyr!
Artiklen er udgivet i samarbejde … Læs mere
Grillet fladbrød med græskar, straciatella, pomelo og ramsløgolie
19. oktober 2023 | WebmasterenGas eller kul? De sidste mange år har det været diskussionen i grillkredse. Nu skal vi måske nærmere til at diskutere “gas eller el”? For med Lumin har Weber tændt op under diskussionen.
Som tidligere husejer har jeg savnet min … Læs mere
Halloween Special: Græskar Chutney
17. oktober 2023 | Gastromand | 7 KommentarerVi er tæt på den amerikanske højtid Halloween, som bestemt også har vundet indpas i Danmark – se bare i dit lokale supermarked hvor meget plastik pynt du kan få med skeletter og græskar! Uhyggens tid er kommet og den … Læs mere
Hummersuppe – klar skaldyrsuppe med tomat, græskar og kørvel
14. oktober 2023 | GastrografenHar du adgang til et par lækre, friske (og gerne levende) hummere, så lav denne hummersuppe. Det er en klar suppe – også kendt som en comsomé – hvor suppen, kogt på hummerskallerne bliver blandet med tomatvand. Det hele bliver serveret med smørstegt hummer, lidt græskar og selleri og toppet med frisk kørvel – perfekt festmad, fx til en nytårsmenu.Læs mere