Oli Nico – Aarhus’ bedste value for money?
En fredag i juni stod den på par-date i en Suzuki på E45 mellem det sande og falske AA. Målet var, den for undertegnede ukendte, “madbar” Oli Nico. På trods af at kærestens veninde havde snakket endog meget varmt (og længe) om stedet, er ukendt i min verden lig med lave forventninger. Snakken gik på solid mad til spinkle priser – den har man ligesom hørt før.
Restauranten ligger, som det kan ses på billedet, i ydmyge omgivelser i Mejlgade i Aarhus.
Og priserne var virkelig rørende: 110,- for 3 retter og en 5’er ekstra, hvis du spiser på stedet – bum! Til gengæld kan du ikke drikke alkohol i den lille restaurant – lidt en skam!
Efter lange overvejelser hoppede jeg på en 3-retters og fik kæresten overtalt til at bestille “Velhængt Ribeye” til latterlige 105,-
Aspargessuppen, som jeg kun har fået bedre på Mortens Kro, var med stykker af sprød hvid asparges og kørvelolie og dagens bedste ret.
Ribeyen havde desværre fået lidt for meget, men var til gengæld velsmagende og det samme var de tilhørende pommes og bearnaisemayoen. Jeg har tidligere set lignende serveringer til både 200 og 300 kroner rundt om i Danmark.
Der skal lyde en klar anbefaling af Oli Nico, som uden tvivl må være Århus’ bedste value-for-money-spisested!
PS. Kom før kl. 19.00 hvis du vil være sikker på, at der ikke er udsolgt.
Tak til Ida fra midtimellem for at have husket kamera:)
Hvilken restaurant er den bedste value-for-money-restaurant i din by??
Stik os en kommentar-
Har lige hentet 3 gange kold boeuf borguinon.
Ikke godt nok !!
Få kvaliteten tilbage på sporet
-
Det er det smukke ved at bo på Mejlgadekollegiet. Lige midt i mellem Oli Nico, Sct. Oluf og Den Rustikke. Det er sgu en smuk ting.
-
Er der nogen, der ved om der er ligende restauranter i KBH området? Altså Københavns bedste value for money restaurant?
-
Fantastisk! Dét må prøves!
-
Det ser godt ud. Jeg må udfordre jer med St. Pauls Apothek i Jægergårdsgade, som klart er det bedste value for money jeg har besøgt i Århus – og så gør det jo ikke noget at stedet er super cool og en ualmindelig god betjening.
Jeg har været der flere gange selv om de kun har været åbent 3-4 uger, men maden er innovativ, drinks ligeså. Kokken har en stærk baggrund fra franske stjernerestauranter og et visit på Noma. Jeg glæder mig til at komme hjem fra ferie så jeg kan komme på Apotheket igen, men må da også lige forbi Oli Niko ved lejlighed. -
Der er nemlig rigtig meget value for money dernede. Det samme er der egentlig hos gode gamle Sct. Oluf – der har samme ejer.
Men det er jo fantastisk at man kan gå ned og hente dagens forret og hovedret for sølle 80 kr.
Comments