Nyeste opskrifter og artikler
Krondyrfilet med urtecrust og brombærsauce
20. maj 2023 | VinhjernenArtiklen er udgivet i samarbejde med Washington State Wine Commission
Syrah-vine fra Washington State kan virkeligt noget. Ofte er de blandet med viognier, ligesom i Côte Rôtie, og stilmæssigt kan de også minde om vinene herfra, blot med en anelse mere … Læs mere
Grillet fladbrød med græskar, straciatella, pomelo og ramsløgolie
19. maj 2023 | WebmasterenGas eller kul? De sidste mange år har det været diskussionen i grillkredse. Nu skal vi måske nærmere til at diskutere “gas eller el”? For med Lumin har Weber tændt op under diskussionen.
Som tidligere husejer har jeg savnet min … Læs mere
”Jag längtar til Italien”
18. maj 2023 | VinhjernenSådan skrev den svenske digter, forfatter og komponist, Birger Sjögren lige inden sin død i 1929. Han blev 43 år gammel. Han skrev den på tysk og var ganske berejst og havde været i Italien flere gange. Og er du … Læs mere
Taco med grillede rejer og grillet ananassalsa – på den nye Weber Lumin
11. maj 2023 | WebmasterenGas eller kul? De sidste mange år har det været diskussionen i grillkredse. Nu skal vi måske nærmere til at diskutere “gas eller el”? For med Lumin har Weber tændt op under diskussionen.
Som tidligere husejer har jeg savnet min … Læs mere
Stegt fjæsing med bønnesalat og mild hvidløgscreme med kørvel
4. maj 2023 | VinhjernenArtiklen er udgivet i samarbejde med Washington State Wine Commission
Der laves alle slags vine i Washington State, deriblandt nogle skønne, sprøde rieslingvine, der er glimrende til mad. Og denne nemme og hurtige sommerlige ret med fjæsing er helt perfekt … Læs mere
Varme Hveder – opskriften på de lækreste og blødeste hveder
3. maj 2023 | Høvding | 8 KommentarerEn af de helligdage som jeg virkelig synes er værd at fejre er store bededag. Ikke fordi jeg sådan for alvor er kristen, men jeg er bare kæmpe fan af, at man kan overdynge sine ristede, lune hveder med tandsmør … Læs mere
SURDEJSSKOLEN: Saftige og aromatiske surdejshveder
3. maj 2023 | Ingeniøren | 2 KommentarerDet er Store Bededag, og der skal bages hveder! Her får du en hurtig måde at lave saftige og aromatiske surdejshveder.Læs mere
Surdejsbrød med ribeye steak, feta og nordisk chimichurri
2. maj 2023 | WebmasterenFindes der noget bedre end en perfekt stegt ribeye-steak med en friskrørt chimichurri? Det skulle da lige være en perfekt stegt ribeye-steak på et stykke sprødstegt surdejsbrød, toppet med blød feta og chimichurri med et nordisk twist!
Annonce for Global.
… Læs mere
Fra Treetop til Ruths: Kom til helt særlig middag på Ruths Hotel
26. april 2023 | WebmasterenHar du ikke lagt planer på torsdag, den 27. april, så er der god grund til at lægge vejen forbi fortryllende Skagen, hvor Ruths Hotel lokker med et helt særligt gastronomisk event.
I gourmetrestauranten Okê inviterer de til Four Hands Dinner fra klokken 18.00, … Læs mere
Washington State – Det ultimative sted i verden at dyrke vin?
26. april 2023 | Vinhjernen | 2 KommentarerAlle verdens store vinregioner er kendt for noget specifikt. Bordeaux for sine klassiske, berømte slotsvine, Mosel i Tyskland for sine syrerige riesling-vine, Napa Valley for sine rødvine på cabernet.
Artiklen er udgivet i samarbejde med Washington State Wine Commission
Og … Læs mere