Gastromand.dk | 23. March 2017

Scroll to top

Top

Artikler

NEKROLOG: Der burde rejses en statue af den mand, kneppende en sæl

23. marts 2017 |

En fredag i slutningen af februar sad jeg og interviewede Torsten Vildgaard i hans restaurant Studio i København. Fra de store panoramavinduer i Havnegade kunne vi se over på hjørnet af Strandgade, nr 93, hvor Noma om ganske få timer … Læs mere

Wednesday Whisky: Rusty Nail Naked

22. marts 2017 |

Det er onsdag igen – det er midt på ugen og det skal fandme fejres – nu kan det nemlig ikke gå helt galt! På Gastromand synes vi generelt, at alkohol skal nydes med ansvarlighed og alt det der – … Læs mere

Pindemadder for mænd (og børn): Amerikanske Corndogs!

16. marts 2017 | 1

En eftermiddag skriver jeg rundt til gutterne fra Gastromand om der er et bud til en hurtig, nem og børnevenlig ret – og ja, vi er sgu blevet ældre og har fået børn – så selv om der var lidt … Læs mere

Food On Film take 9: Chefs Chocolate Salty Balls

10. marts 2017 | 2

“Two tablespoons of cinnamon and two or three egg whites – A half a stick of butter melted Stick it all in a bowl baby, stir it with a wooden spoon – Mix in a cup of flour, you’ll be in heaven … Læs mere

Paris: 3 unikke oplevelser i Byernes by

9. marts 2017 | 1

Nogle gange løber man ind i oplevelser som man bare ved, at man vil huske lang tid fremover. Sådan et par oplevelser havde Gatromændene og jeg et par stykker af i København for nylig. Det gav minder om en tur, … Læs mere

Wednesdays Whisky: Penicillin Famous Grouse

8. marts 2017 |

Selv om vi er på vej mod lysere tid så er Penicillin nogle gange nødvendigt og her snakker jeg ikke den slags man får på apoteket – no sir! Vi snakker the real deal som fungerer langt bedre hvis du … Læs mere

Kalveskank: The Moroccan Way

5. marts 2017 |

Ja, andre kalder også kalveskank for Osso Buco, og er den skåret i skiver, så er det jo også helt korrekt. Her på Gastromand elsker vi simremad, så står du og synes, at den traditionelle Osso Buco er blevet lidt … Læs mere

En snackparade der går lige i trussen

3. marts 2017 | 3

Flere af jer spørger ofte indtil et område, som vi faktisk ikke dyrker helt nok “Hvilken snack skal jeg lave til mine gæster i aften?” Vi gætter på, at jeres ønske er, at imponere jeres gæst(er) og vise vedkommende, at … Læs mere