Nyeste opskrifter og artikler
Nem hjemmelavet Coleslaw – den eneste opskrift du behøver!
20. februar 2021 | Webmasteren | 154 KommentarerColeslaw er guds gave til grillmaden! Og lavet med lidt kærlighed er det den perfekte følgesvend til al slags grillmad, som eksempelvis porchetta, spareribs – eller naturligvis i en Pulled Pork Burger!
Jeg har ikke altid være fan af Coleslaw, … Læs mere
Bagel med røget laks og cream cheese
19. februar 2021 | IngeniørenNogle opskrifter er næsten for simple til at kræve et opslag, men denne er så god, at den fortjener det. En bagel med røget laks og cream cheese er hurtigt at lave i weekenden, men det løfter virkelig din morgenmad … Læs mere
3 danske kokke nomineret til THE BEST CHEF award 2021
18. februar 2021 | Webmasteren | En kommentarTHE BEST CHEF annoncerede i dag at Amsterdam bliver værtsby for den femte udgave af THE BEST CHEF AWARDS, deres årlige hyldest til verdens bedste kokke gennem et storslået tre-dages culinarisk festivitas, der kulminerer med udgivelsen af 2021-ranglisten.
En rangliste som René … Læs mere
VIN UDEN PIS: Sæsonstart 2021
18. februar 2021 | VinhjernenVelkommen tilbage til ”Vin uden Pis”. Klokken har slået 2021, pandemien raser endnu og dit hjemmekontor ligner måske vinanmelderens efterhånden? Her på kanalen har vi fået selskab af LIDL, der kaster nogle af sine vine ind i kampen om de … Læs mere
Røget laks i topklasse hos Centralrøgeriet
18. februar 2021 | Ingeniøren | 3 KommentarerRøget laks er efterhånden noget, man får kastet i nakken til småpenge overalt. Men som altid hænger pris og kvalitet sammen.
Reklame: Indlægget er skrevet efter et besøg hos Centralrøgeriet i Bjæverskov.
Meget laks bliver lavet så billigt … Læs mere
Bliv rigtig klog på Tequila og Mezcal
16. februar 2021 | Aarhusianeren | 2 KommentarerI samarbejde med Diageo og Smagning.com præsenterer vi en række smagninger.
Vi lever i konstante Corona-restriktioner og derfor er det naturligt, at vi hellere ikke kan mødes fysisk til alverdens smagninger. Derfor kommer der her på kanalen en række smagninger, … Læs mere
Spaghetti Carbonara – verdens måske bedste pastaret
15. februar 2021 | Aarhusianeren | 132 KommentarerKlassisk Spaghetti/Pasta alla Carbonara er en rigtig lækker ret – og ja… denne udgave er ikke helt den helt autentiske. Vi har nemlig tilladt os, at tune den lidt.
Mange mener, at løg, hvidløg, champignon og sågar fløde intet at … Læs mere
Hjemmelavet bøfsandwich med brun sovs
15. februar 2021 | Gastromand | 61 KommentarerNu er vi ved at være færdige med vores januarskur, og vi kan afsløre, at det går strygende! Men inden vi går over i det lidt tungere retter, så skal vi altså lige forbi den ærke danske grillbarsklassiker bøfsandwich – … Læs mere
Surdejspølsehorn – opskriften på de saftigste pølsehorn du har smagt
12. februar 2021 | Ingeniøren | 18 KommentarerGastromands Surdejsskole er nået videre til børnenes yndlingslektion – pølsehornene! Det er helt samme procedure, som du kender – bare med lidt mere mælk, æg og smør i ❤
Du skal huske at fodre din surdej om morgenen, inden du … Læs mere
Sprøde surdejscroutoner – få det sidste ud af dit surdejsbrød
12. februar 2021 | IngeniørenEr det så sjovt at bage, at du sjældent når at spise alt det gode brød? Og er der en kvart rumpe, der er for god til at smide ud?
Med en minimal indsats kan du hurtigt og let lave … Læs mere