Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 31. juli 2021

Scroll to top

Top

Nyeste opskrifter og artikler

Gastromand på stay-cation, del I: Restaurant Puk

26. juli 2021 |

Vi må sgu nok indse det, nu hvor den største jubel over rædselsåret 2020’s exit har lagt sig. Det blev sgu ikke meget bedre i 2021! Snarere tværtimod. Og nej, det er stadig de færreste af os, der kommer ud … Læs mere

Disse øl skal du drikke til sommer

16. juli 2021 | | En kommentar

Det er sommer, solen skinner, du er tørstig og skal køles ned, men hvad skal du vælge?

Du kan jo altid kaste dig over en kold pilsner fra dit favoritbryggeri, men skal den have lidt mere på forkælelsesbarometeret, så … Læs mere

På gourmetrestaurant i Cordoba: Noor

15. juli 2021 |

Inden vi kommer til restaurant Noor i Cordoba, ca. 90 minutter syd for Madrid, så lad mig lige tage jer med på en lille rejse rundt i det kulinariske Europa.

Når man diskuterer den europæiske restaurantscene er der en række … Læs mere

VIN UDEN PIS: KÆMPETEST AF GRILLVINE

14. juli 2021 |

Vi skal til igen. Finde den bedst grillvin. Og som jeg vistnok har skrevet nogle gange før, så afhænger vinvalget selvfølgelig af, hvad du lægger på grillen.  Håndfangede store norske kammuslinger kræver en anden vin end bbq-marinerede nakkekoteletter. Derfor er … Læs mere

Pulled Pork – Den originale Gastromand-opskrift

14. juli 2021 | | 483 Kommentarer

Opskriften har næsten mytisk status i grillkredse, og når man først har lavet og smagt den langtidstilberedte gris, ved man hvorfor! Det er grillopskriften over alle grillopskrifter!

Pulled Pork er slet ikke så svært, som mange tror og kan sagtens … Læs mere

Få sommeren til at vare længere: Syltede agurker og asier

10. juli 2021 |

Lav dine egne syltede agurker og asierLæs mere

Porchetta – Suverænt Sprødt Svin på grillen!

10. juli 2021 | | 42 Kommentarer

Det er ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af Pulled Pork, men efter at have lavet hjemmelavet Porchetta, har Pulled Pork altså fået konkurrence som den ultimative grillopskrift.

Som det er  tilfældet med pulled pork, egner Porchettaen sig suverænt … Læs mere

VIN UDEN PIS: Det forsvundne tema – igen

1. juli 2021 |

Tiden fløjter åbenbart afsted her på redaktionen og – indrømmet – vi er en anelse bagud, men skal nok komme op i smagetempo.

Denne gang skulle temaet have været ”Sjove beholdere”. Altså, her mener vi ikke skæve flasker eller kugleformede … Læs mere

Anmeldelse: Napoleon’s nye matsorte vidunder

14. juni 2021 | | 2 Kommentarer

Rigtig mange gas-grills har mere eller mindre samme grund design, grillen i midten med låg, sideborde og et skab nedenunden. Derfor skal man kigge mere på detaljerne, funktioner og kvalitet for at kunne se forskellen.

Indlægget er lavet … Læs mere

VIN UDEN PIS: .150 Magnum – The most powerful bottle in the world

8. juni 2021 |

Magnumflasker, dem taler vi alt for lidt om og gør alt for lidt ved. De kan altså noget. Nu spørger du måske, om ikke en magnumflaske bare er en flaske, der kan rumme to flasker vin?  Og jo, det er … Læs mere