Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 4. april 2020

Scroll to top

Top

Nyeste opskrifter og artikler

DANMARKS STØRSTE PÅSKEFROKOST: Indkøbslisten

1. april 2020 |

Når du skal til at lave den store påskefrokost, skal der jo også handles ind. Så vi har samlet alle ingredienserne til vores påskefrokost nedenfor, så det er lige til at gå til. Vi har her samlet alle ingredienserne til … Læs mere

DANMARKS STØRSTE PÅSKEFROKOST: Lamme “roastbeef” med selleri-remoulade

31. marts 2020 |

Påske rimer på lam. Og påskefrokost rimer på roastbeef. Så hvorfor ikke kombinere de to?

Jeg har valgt at bruge en lammecoulotte. Det fede ved lammeculotten er, at du kan få den i langt de fleste butikker. Jeg fjernede fedtet … Læs mere

DANMARKS STØRSTE PÅSKEFROKOST: Hønsesalat med grønne asparges

31. marts 2020 |

Du kender det godt. Nogle gange, har man lyst til at gøre noget, hvor man lige kigger sig over skulderen, for at se, om der er nogen, der holder øje. Sådan er det lidt med disse smådirty hønsesalatstårne. Men bare … Læs mere

DANMARKS STØRSTE PÅSKEFROKOST: Kalvetatar med porre og peberrod

31. marts 2020 |

Næsten ligemeget hvordan jeg skal komponere en menu, så kommer der altid en eller anden tatar ind. Well fordi… Det smager hjernedødt godt. Det er måske bare min ting, som også skal gå ud over jer nu. Sorry.

Lige som … Læs mere

DANMARKS STØRSTE PÅSKEFROKOST: Cocktailen

30. marts 2020 |

Ingen fest uden en aperitif og ingen påskefrokost uden vaskeægte, veldrejet påskecocktail til at sætte prikken over I’et!

Server den før frokosten, som et tiltrængt afbræk midtvejs eller som det perfekte punktum.

Vi har allieret os med Spiritium, der sikrer, … Læs mere

DANMARKS STØRSTE PÅSKEFROKOST: Hvide asparges med røget creme fraiche og rogn

29. marts 2020 |

Foråret er på vej. Det er de der store fede hvide asparges. De er ikke danske endnu, men i disse krisetider valgte vi at få hjælp fra nogle hollændere, som dyrkede dem for os.

Se hele menuen og få … Læs mere

DANMARKS STØRSTE PÅSKEFROKOST: Varmrøget laks med røræg og urter

29. marts 2020 |

Med karrysilden veloverstået er det tid til laks og mere æg. Og her har vi fat i den nemmeste af retterne at lave til påskefrokosten. Tålmodighed er kodeordet.

Grunden til dette er, at du skal lave din scramble egg over … Læs mere

DANMARKS STØRSTE PÅSKEFROKOST: Karrysild med friteret deviled eggs

29. marts 2020 | | 3 Kommentarer

Da vi lagde planer for denne frokost, var vi splittede. Nogle syntes der skulle være deviled eggs, andre solæg og så mig der gerne ville lave karrysilden lidt ala Restaurant Palægade med et friteret æg på toppen.

Se hele … Læs mere

Hjemmelavet karrysalat – Glem alt om Gråsten og K-salat

28. marts 2020 | | 32 Kommentarer

Skal du ha’ hjemmemarinerede sild, skal du også ha’ hjemmelavet karrysalat, og det er heldigvis hurtigt og nemt at lave selv. Denne opskrift på karrysalat med æble og æg lavede vi i forbindelse med smagning af en række forskellige brændevine, … Læs mere

VIN UDEN PIS: Når vinnørder holder fest

28. marts 2020 |

Se, denne gang skal vi angribe et problem, som formentlig berør de fleste læsere af Vin uden Pis. Og det er udfordringen når vin-ambitioner skal tøjles.

Til daglig er du måske en vaskeægte connaisseur, der uanset om tirsdag eller lørdag … Læs mere