Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 25. april 2019

Scroll to top

Top

Artikler

Butter Chicken – autentisk indisk opskrift

24. april 2019 | | 6 Kommentarer

Efter et par oplevelsesrige rejser til Indien, har jeg fundet en favorit ret i det indiske køkken, Butter Chicken – så her et bud på opskriften til deling med jer, som følger med på Gastromand!

Men det er nok heller … Læs mere

Aspargessæson – Fire fantastiske opskrifter

24. april 2019 |

Det er så småt sæson for asparges, og det betyder at vi er nogle, som hamstrer helt vildt, for sæsonen er kort.

 

Som inspiration har jeg samlet nogle af mine favoritter her nedenfor. Så er det ellers bare … Læs mere

Deviled Eggs – en perfekt pleaser på påskebordet

20. april 2019 |

Det er efterhånden lykkedes at udbrede kendskabet, men ikke alle er lige så vilde med de sønderjyske solæg, som de sønderjyske gastromænd. Her kommer Deviled Eggs ind i billedet, som en vaskeægte crowd pleaser på frokostbordet.

Læs mere

VIN UDEN PIS: Den om Sideways og Merlot

20. april 2019 |

Har du set filmen “Sideways”? Hvis ikke, ved du nu hvad du skal lave i påsken! Filmen, der bl.a. har Paul Giamatti i en af hovedrollerne, har efterhånden nogle år på bagen (2004), men er og bliver en klassiker – … Læs mere

Påskeopskrift: Marineredesild med rabarber og syrnet creme fraiche

18. april 2019 |

I starten af april kom en ny sildebog i handlen, og den kiggede vi fornyligt lidt i. Bogen indeholder 100 opskrifter på sild, og vi er så heldige at få lov til at dele en af dem med jer.

 

Læs mere

PÅSKE-PODCASTS: 3 Gastromand-favoritter til din øregang

17. april 2019 | | 6 Kommentarer

Podcast-mediet er kommet for at blive og vi har alle vores personlige favoritter. Vi løber en ekstra km. på løbeturen, kører en omvej hjem fra arbejde, cykler langsommere, ja vi støvsuger måske endda ekstra grundigt – alt sammen for at … Læs mere

ANMELDELSE: SILD a la Palægade

17. april 2019 |

Det er påsketid og det betyder påskefrokoster i rigtig mange danske hjem. En af de faste retter på et påskebord er sild – og ofte gerne i flere afskygninger.

 

Bogen Sild a ala Palægade handler lige netop om ja … Læs mere

Hjemmelavet karrysalat – Glem alt om Gråsten og K-salat

16. april 2019 | | 28 Kommentarer

Skal du ha’ hjemmemarinerede sild, skal du også ha’ hjemmelavet karrysalat, og det er heldigvis hurtigt og nemt at lave selv. Denne opskrift på karrysalat med æble og æg lavede vi i forbindelse med smagning af en række forskellige brændevine, … Læs mere