Gastromand.dk | 24. April 2018

Scroll to top

Top

Artikler

Tuesday’s GT: Eller noget med gin i hvert fald

24. april 2018 |

Det er først for ganske nylig, at jeg oplevede, hvad Holland egentlig kan med gin – eller rettere jenever. Jeg vil ikke belemre jer med en lang historie om, hvad jenever er – det kan I hurtigt google – til … LĂŚs mere

Gastromands vegetarbøf: Det tÌtteste du kommer pü the real ting

23. april 2018 | 2

Meatfree Monday er ĂĽbenbart en ting og en tilfĂŚldig mandag ramte det mig sĂĽ mens jeg stod med paraderne helt nede under gulvbrĂŚderne!

Den nemme løsning ville naturligvis vĂŚre at lave en grøntsagsbøf til kĂŚresten og en RIGTIG bøf til … LĂŚs mere

VIN UDEN PIS: Noget om at gĂĽ til vinsmagning og lidt om pinot

20. april 2018 |

For nylig var Vinhjernen til den store Go West vinsmagning. Her handler det, som navnet antyder, om amerikansk vin. Det er en af ĂĽrets største smagninger med 200 producenter og omkring 1000 vine i udbud. Smagningen afholdes bĂĽde for professionelle … LĂŚs mere

Wednesdays Whisky: Highland Park, Full Volume er ren Rock ‘n’ Roll

18. april 2018 |

Det er igen blevet tid til en whisky og det er det fordi det er fucking wednesday! Det er nu, hvor du allerede er halvvejs gennem trĂŚdemøllen og weekenden lurer forude! Denne dag er utrolig vigtig netop fordi du har en … LĂŚs mere

Weekendtest: Kitchen Aid Artisan Heavy Duty

15. april 2018 | 4

Gastromand.dk mĂĽ efterhĂĽnden vĂŚre den blog, som har testet flest røremaskiner nogensinde – pĂĽ kortest tid! Det skyldes som bl.a., at vi har lĂŚrt at bage lidt. Denne test handler om et produkt, som jeg aldrig nogensinde har arbejdet med! LĂŚs mere

VIN UDEN PIS: Loire leverer lĂŚskende lethed!

14. april 2018 |

Loire er Frankrigs lĂŚngste flod og strĂŚkker sig fra sĂĽdan cirka byen Nantes i vest tvĂŚrs over Frankrig og sydøstpĂĽ til et sted mellem Lyon og Montpellier.  Loiredalen er ogsĂĽ kendt som “Frankrigs have” pga sit smukke landskab og ophav … LĂŚs mere

TømmermÌndsmad: Brisket Burger

13. april 2018 | 6

Har du nogensinde set amerikanske madprogrammer hvor de laver “brisket” – det ser sygt lĂŚkkert ud men tanken om, at man skal rubbe og langtidsstege oksespidsbryst kan for nogen virke uoverskueligt – men du kan vĂŚre helt rolig for det er … LĂŚs mere

Wednesdays Whisky: Et varmt røget kys fra Ardbeg

11. april 2018 |

Det er onsdag og det betyder whisky! Vejret er forsat ikke helt med os hvilket betyder at vi har fundet en herlig whisky frem, som med garanti vil løfte din onsdag! OgsĂĽ selv om, at chefen har rĂĽbt af dig … LĂŚs mere