Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 22. februar 2019

Scroll to top

Top

Artikler

Thursdays Tequila: Tequila 30-30

21. februar 2019 |

Vi har allerede “Tuesdays GT”, “Wednesdays Whisky” og er begyndt med “Fredagsrom” og “Ugens Frækkert” – men det er alligevel som om, at der mangler lidt – derfor introducerer vi nu “Thursdays Tequila” på Gastromand. Inden du nu tænker du … Læs mere

100 år med Negroni – Kongen af Gin-baserede cocktails

19. februar 2019 |

Negroni – en af de helt store klassikere – fylder 100 år i år! Det er vi simpelthen nødt til at fejre – dels fordi det i sig selv er en bedrift at kunne holde sin enorme popularitet i så … Læs mere

Michelin 2019: Noma må nøjes med to stjerner i nye nordiske Michelin-guide!

18. februar 2019 | | 2 Kommentarer

Noma får to stjerner og Alouette i København én stjerne i den nye nordiske Michelin-guide. Selma i København og Moment på Djursland får hver en Bib Gourmand, mens Henne Kirkeby Kro får Michelins nye ”Welcome & Service 2019”-pris. Der er nu uddelt intet … Læs mere

Gastromands stjernekikkert: Her er Danmarks nye Michelin-stjerner

17. februar 2019 | | 2 Kommentarer

Vi skal til det igen. Den lille røde Michelin-guide er på trapperne, og mandag aften udløses spændingen i Musikhuset i Aarhus, hvor gastro-biblen for første gang nogensinde udgives uden for en hovedstad. Mandag aften vil kokke og restauratører over hele landet … Læs mere

Ugens Frækkert: The Danish Rumantic

14. februar 2019 |

Valentinsdag er over os, og man kan vælge at fejre det på mange forskellige måder, men en Cocktail-Gastromand, kender kun én vej; Med en veldrejet Cocktail i hånden! Det er derfor tid til Ugens (Valentins) Frækkert, præsenteret af vores egen hus-bartender, … Læs mere

Nytårskur: Meatloaf Burger

13. februar 2019 |

Det er vinter og grillen er pakket væk ikke? Wroing – grillen står hvor den altid står og det kræver ikke mere end tyk jakke at starte svinet op. Få minutter efter står du og hygger og kullene imens de … Læs mere

Vintermad: Boller i selleri – trøffelstyle

9. februar 2019 |

Inspireret af et besøg (for en del år siden) på Restaurant No. 61 har jeg prøvet at genskabe en af de retter, vi fik den aften. Retten findes også i den Verdens Bedste Kogebog 2014: 61 Licks. Det er dog … Læs mere

Gastromand besøger Gemyse: Er “Solo-Dining” det nye sort?

8. februar 2019 |

Er du til stede? Stopper du nogensinde op og reflekterer over “Nuet” – Tænker du over hvad der optager dig og hvordan du har det? Hvordan dine nærmeste egentlig har det? For nogen er disse spørgsmål næsten angstprovokerende da de … Læs mere