Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 11. november 2025

Scroll to top

Top

Nyeste opskrifter og artikler

Langtidsstegt and – den perfekte opskrift til Jul og Mortensaften

19. oktober 2025 | | 1.049 Kommentarer

Findes der noget bedre end mør langtidsstegt and med sprødt skind? Nej vel?! Det er den tid på året… Først Mortens Aften, hvor mange, på trods af, at det vist var en gåsegård Morten gemte sig i, vælger at stege … Læs mere

Krenkerup Akvavit – Ildvand fra Lolland

15. april 2025 | | En kommentar

Teenageren har ventet med længsel – og nu er den her endelig! Krenkerup Akvavit.

Men hvorfor lige en akvavit? Og hvorfor ligefrem vente med længsel?

Hvor længe kan man vente på noget så simpelt?

Længslen skyldes nok mest, at Krenkerup … Læs mere

Den store 2025 påskeølstest!

14. april 2025 |

Vi har gjort det før, og nu gør vi det igen – smager på bajere. I den gode sags tjeneste har vi pløjet igennem alverdens påskeøl og diverse såkaldte forårsbryg – nogen skal jo gøre det.

Så find din … Læs mere

Roccaverano DOP – en bæredygtigt produceret ost

14. februar 2025 | | En kommentar

Nede i Piemonte…du ved, der hvor dine yndlingsvine måske kommer fra, er der mange andre delikatesser. Det kunne fx være hvide trøfler og skønne, ristede hasselnødder, men der laves også mange forskellige oste.

I provinserne Alessandria og Asti (som du … Læs mere

At være Gastromand med grøn samvittighed

14. februar 2025 |

Når vi taler om bæredygtighed, handler det ikke kun om at køre elbil eller genbruge vores plastik. Det handler også om de valg, vi træffer med indkøbskurven. Ved at vælge gode fødevarer og drikkevarer, der er produceret med omtanke for … Læs mere

Stenbiderrogn: 2025 sæsonen er startet – få Gastromands favoritopskrifter

20. januar 2025 | | En kommentar

Klokken præcis 10:38 lørdag d. 18. januar 2025 landede landets absolut første sending fersk stenbiderrogn. Det skete i år på Restaurant Den Hvide Hest i Kolding, hvor Ryans Fisk & Vildt leverede årets første sending af nordens caviar direkte fra … Læs mere

Vinderne i Årets ret med gris og Årets ret med fisk & skaldyr er fundet

6. november 2024 |

De seneste måneder har dommerpanelet rejst rundt for at finde årets bedste ret med henholdsvis gris og fisk og skaldyr, og i forbindelse med lanceringen af White Guide 2024 blev det i aftes afsløret, hvilke restauranter der havde lavet årets … Læs mere

Bliv madklar til præsidentvalget i USA med Gastromand

4. november 2024 |

Trump eller Harris? Donald eller Kamala? Øst eller Vest? New York eller San Francisco? McDonalds eller Red Lobster? Burger eller Lobster roll?

Tirsdag d. 5. november står amerikanerne endnu engang overfor et historisk vigtigt og historisk tæt valg. Over there … Læs mere

Årets Ret Med Fisk & Skaldyr: Se de nominerede

31. oktober 2024 |

På Mandag findes vinderen af de 2 prestigefyldte priser – Årets Ret Med Gris og Årets Ret Med Fisk & Skaldyr. Årets felt er virkelig stærkt i begge kategorier.

Her kan vi afsløre de nominerede toprestauranter i kategorien Årets Ret … Læs mere

Årets Ret Med Gris: Her er de nominerede

30. oktober 2024 |

På Mandag findes vinderen af de 2 prestigefyldte priser – Årets Ret Med Gris og Årets Ret Med Fisk & Skaldyr. Årets felt er virkelig stærkt i begge kategorier.

Her kan vi afsløre de mange, stærke nominerede til Årets Ret … Læs mere