Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 15. december 2019

Scroll to top

Top

Nyeste opskrifter og artikler

VIN UDEN PIS: 8 solide bud på Årets julevin

15. december 2019 |

Så er det snart jul igen. Du skal spise dig et par ekstra kilo til de næste 14 dage, kulminerende med åndenød, fedtsved og trommesyge juleaften, hvor der skal køres et solidt måltid i ansigtet. Svin eller fugl, sukrede brune … Læs mere

Côte du Boeuf – Sådan steger du bøffernes konge

14. december 2019 | | 19 Kommentarer

Det er vist ingen hemmelighed, at vi på Gastromand er ret vilde med steaks i alle afskygninger. Tidligere har den stået på  friteret steak og ikke mindst 24-timers bøffen, men det er naturligvis for dårligt, at der ikke tidligere har … Læs mere

Hidsige ingefærsmåkager til Jul

13. december 2019 | | 2 Kommentarer

Har du fået nok af sukkersøde og fesne julesmåkager? Så får du her en opskrift, der nok skal brænde igennem vintervejret. Hidsige, krydrede og stærke ingefærsmåkager, der smelter på tungen.

Mange tak til Trine og især Trines mormor, der har … Læs mere

UDVALGT BLANDT MERE END 250 FLASKER: Disse 5 julevine er de bedste igennem tiden

12. december 2019 |

I 9 år i træk har vi kåret Danmarks bedste julevin. Et win-win-win koncept for gastromænd, læsere og forhandlere. Men traditioner er til for at blive brudt.

Flere end 250 bud på Danmarks bedste julevin har vi smagt igennem tiden … Læs mere

Udbenet andesteg fyldt med æbler, svesker og confit de canard

11. december 2019 | | En kommentar

Vi er blevet udfordret af Lidl. Ikke overraskende er årsagen den forestående jul. Lidl er typisk kendt som en hverdagsfavorit, men nu skal der altså være fest!

Udgivet i samarbejde med Lidl

Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at … Læs mere

Vildt opskrifter – 3. udgave!

11. december 2019 |

Alle forstår mad, ikke alle forstår jagt

Mange af os tænker ikke over, hvor vores kød egentlig kommer fra, udover fra køledisken i supermarkedet. Det gør vi ikke af den simple årsag, at vi lever i et moderne samfund, hvor … Læs mere

Nytårs-opskrift: Smørbøf Deluxe

8. december 2019 | | 7 Kommentarer

Medmindre du har befundet dig dybt inde i en grotte i det indre Mongoliet, er der en usandsynlig lille chance for, at du endnu ikke er stødt ind i kokken Casper Sobczyk og hans smørbøf. Sobczyks smør-modningsmetode er gået kloden … Læs mere

Årets Danske Bryggeri 2019 – ÅBEN

6. december 2019 | | 2 Kommentarer

Åben er blevet kåret til årets danske bryggeri 2019!Kæmpe stort og velfortjent tillykke til ÅBEN!Hvert år kårer foreningen Danske Ølentusiaster årets danske bryggeri. Det foregår ved nominering og senere afstemning i foreningen. Her fik Åben hele 20% af de samlede … Læs mere

Quesadillas -med slowcooked okse

5. december 2019 |

Vi er gået sammen med Kop og Kande for at teste nogle dejlige sager til din stikkontakt. Og det er jo heldigvis sager som skal bruges i køkkenet. Vi er udenfor de mest gængse køkkensager som røremaskiner og elpiskere, da … Læs mere

VIN UDEN PIS: De bedste af de billigste alternativer til Nytårs-champagnen

1. december 2019 | | En kommentar

Vi skriver december og Nytårsaften nærmer sig hastigt og dermed er det sæson for ekstravagante kulinariske udskejelser, gigabranderter og fyrværkeriudladninger i tusindekroneseddelvis.

Og så er det boblesæson. Måske synes du, det hele har tage lidt overhånd, måske er du ikke … Læs mere