Gastromand.dk | 22. February 2018

Scroll to top

Top

Artikler

Tuesdays G&T er tilbage: Tredobbelt gin fra Nyborg Destilleri

20. februar 2018 |

Det er tirsdag og for at v√¶re √¶rlige s√• havde vi faktisk givet hinanden h√•ndslag p√•, at vi ville holde igen med alkohol i januar og s√• skulle den ellers st√• p√• danskvand og masser af motion – √łhhhh nej … L√¶s mere

Den perfekte frokostret: Klassiske Fiskefrikadeller

18. februar 2018 | 4

Findes der noget bedre end duften af sm√łr fra panden der st√•r og syder med fiskefrikadeller? For mig er det indbegrebet af barndom og noget jeg husker meget tydeligt fra mit tid som kn√¶gt p√• Thuresensvej i N√łrresundby.

Min far … L√¶s mere

Kvindernes internationale kampdag: Gastromand siger skål til alle kvinder

16. februar 2018 |

8. marts. Webmasteren f√łdselsdag – og Kvindernes internationale kampdag! I √•r skal den sgu markeres. Sammen med “De √ėlglade Damers Klub” har vi, p√• Gastromand, lavet en meget s√¶rlig √łl, som vi er fuldst√¶ndig forelskede i. Crafted By…

Normalt er … L√¶s mere

VIN UDEN PIS: Skål i Båååååårrrr-do!

15. februar 2018 |

Bordeaux!! Det var da shit f√łr i tiden. Dengang vinen fra den nye verden endnu ikke havde spredt sig over hele verdenen og Italien prim√¶rt lavede billig bordvin, var bordeaux det der skyllede vagtlerne ned i grossererhjemmene.

Og det … L√¶s mere

Valentines Special: Geranium og Dom Perignon; Min sidste Michelin oplevelse i 2017

14. februar 2018 |

Geranium er noget af det ypperst vi har i Danmark, og det er sagt med dyb respekt for de dygtige, h√•rdtarbejdende og ambiti√łse kokke vi har, men man m√• bare b√łje sig i st√łvet for en mand som Rasmus Kofoed … L√¶s mere

Restaurant Clou er dansk gastronomis Enfant Terrible – og tak for det

8. februar 2018 |

√Čn af mine helt store restaurantoplevelser i 2017 var afgjort bes√łget p√• den, udefra, lettere anonyme “Clou”. Det var en af de dage hvor¬†sol, m√•ne og stjerner stod helt rigtigt og gjorde en ellers kedelig og gr√• torsdag usandsynligt meget … L√¶s mere

The Challenger – Sage The Bakery Boss

4. februar 2018 | 3

Vi har testet en del r√łremaskiner her p√• det sidste, fordi vi har l√¶rt at bage! Noget af en bedrift vi faktisk ikke havde regnet med skulle ske, men da vi blev mere eller mindre tvunget i forbindelse med udvidelsen … L√¶s mere

Super Bowl Snack IV: Double Chocolate Pecan Cookies med marshmallows og bacon

3. februar 2018 |

I mange √•r har Banana Toffe Pie v√¶ret det¬†faste¬†prik¬†over i’et¬†eller s√łm i kisten om man vil. Men I √•r skal det v√¶re anderledes. Get ready for the ultimate cookie – Gastromand-style!

En amerikanske cookie giver en dansk sm√•kage baghjul anyday. … L√¶s mere