Grillopskrifter
Saltimbocca i Weberen
9. maj 2011 | Webmasteren | 6 CommentsFor efterhånden noget tid siden fik vi take-away fra San Giovanni (okay indrømmet det var på Valentins dag), som bl.a. bud på den lækreste Saltimbocca jeg har smagt.
Saltimbocca er en romersk klassiker, som jeg med skam må indrømme, at jeg … Read More
Grillet Lammeculotte med ærte francaise
13. april 2011 | Gastromand | 19 CommentsI vores lille serie om den moderne påskefrokost, kommer her et “genoptryk” af et stort hit.
Punkt 1, så holder denne ret max rent smagsmæssigt. Punkt 2, så er det jo snart påske og påske er altså lig med lam … Read More
Grillet lyssej med timian, citronskal og BACON
4. august 2010 | Webmasteren | One CommentEr Gastromands ved at gå helt i fisk? Døm selv…
Jeg har tidligere anbefalet Jamies Amerika, men denne opskrift er dog med inspiration fra Cook with Jamie, som også er en super kogebog til prisen (11£ på Amazon). Retten var … Read More
Mormormad: Grillkylling med råsyltet agurkesalat
19. juli 2010 | Gastromand | 16 CommentsDette er og bliver en klassiker, som man kan varieres og ændres efter behov og smag. Egentlig er dette jo en god gammeldags grydestegt kylling, som blot får en omgang af Webmasterens og en af vore faste læseres marinade blandet … Read More
Hjemmelavet Spareribs, pestokartoffelsalat og Ceasar
13. juli 2010 | Gastromand | 12 CommentsJeps, grillsæsonnen er for alvor skudt i gang, og jo jeg ved skam godt, at fanatikere griller året rundt, men i min verden er grillvejr altså sommervejr. Gris er fabelagtigt godt på en grill, men det kræver lidt omhu og … Read More
Basis barbecue marinade – god til alt!
7. juli 2010 | Webmasteren | 50 CommentsSommeren er forlængst over os og det betyder ild i Weberen hos samtlige danske mænd med lidt have eller altan og bare en smule urinstinkt.
På Fri.dk giver Jan Hurtigkarl et par gode grilltips, men undertegnede og de andre Gastromænd … Read More
Grillet laks med nye danske kartofler, grønne asparges og sour cream
9. juni 2010 | Webmasteren | 2 CommentsDe seneste uger har der været en hel del hype på de danske madblogs omkring nye danske asparges og nye danske kartofler – okay jeg overgiver – lad mig se hvad “the fuss is all about”…
Sidste uge bød på … Read More
God til grill: Amerikansk Barbecue Sauce
5. oktober 2009 | Webmasteren | 50 CommentsEn god Amerikansk Barbecue Sauce er helt suveræn som tilbehør til diverse grillretter – men specielt til pulled pork – og så består den af ingredienser, som bør være fast inventar i en hver mands køkken (måske lige bortset fra … Read More
Braiseret, grillet nakkefilet med rabarberchutney, salat og spidskål
6. april 2009 | Eksilsønderjyden | 2 CommentsSå er det endnu en gang tid til en opskrift med noget svin! Og så med vores yndlingsudskæring nakkefiletten. Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål 1 nakkefilet skåret igennem på langs, ca. 1 kg kødsnor salt og peber … Read More
Grillet vildsvineryg – en del af “en svinegod vintermenu”
23. marts 2009 | Webmasteren | 2 CommentsGrillet vildsvineryg – “det stærke svin”
Marinade à la Plum
Det blev erfaret at benene var særdeles populære blandt flere af festens gæster