Konkurrence: Vind en øl-date med Gastromand og Nørrebro Bryghus
Det kommer jo nok ikke bag på nogen, at gastromændene er glade for en god øl. Heller ikke at vi elsker at grille. Derfor ligger det jo lige til højrefoden, at vi skal lave en grill-øl! Og du kan få lov til at lege med!
Du har nemlig muligheden for, at vinde en plads til dig selv og en ven, på gastromændenes bryggerteam, når der skal brygges bajere lørdag d. 18/4.
Brygningen af øllen foregår i samarbejde med Nørrebro Bryghus, som også ligger lokaler til.
Udover brygningen, fylder vi dagen ud med lidt snak om øl og ølsmagning sammen med brygmester Peter Sonne, en frokost fra bryghuset, samt de fire gastromænd på slap line. Vi starter kl. 10 og regner med at slutte ved 16-tiden, så jeres lørdagsbytur stadig kan klares.
Derudover smider vi også 4 flasker af den færdige bryg efter hver af vinderne
Og hvad skal du så gøre for at få fingrene i et par pladser og noget øl?
Giv os dit bud på, hvilke smagsnoter eller ingredienser den perfekte grill-øl skal have, i kommentarfeltet herunder.
Vi vælger de tre bedste bud, som hver vinder to billetter til brygge-arrangementet.
Vinderne udvælges tirsdag d. 14/4 kl. 20:00.
Stik os en kommentar-
Ginger øl er dejligt !
-
IPA’er passer bare helt perfekt til grillmad i forårs- og sommervejret. I skal på gastromand selvfølgelig lave en øl der skiller sig ud fra mængden og jeg vil foreslå en IPA med den citrusagtige japanske humle Sorachi Ace til den traditionelle grillmad eller en IPA med den lidt finere Nelson Sauvin til grillet fisk og skaldyr.
-
jeg er selv novice i håndbryg, og har 10 bryg på cv’et.
For mig er en grill-øl dels en øl der kan nydes mens kødet, tilbehøret og brødet bliver tilberedt og dels en øl der kan drikkes til maden.
Jeg vil personligt gerne have en markant humlet øl der er meget tør, så vi lander nok på en West coast IPA med masser af citrus og fyr noter – mosaic og chinook humle kunne være en mulighed…Skål
-
En mørk lidt sødlig øl med bacon, lidt røg og en god eftersmag af chili og så en procent på 11-12 stykker så skulle den være lige i skabet
-
Gå efter en porter, hvor ca. 10% af malten er rug og 5% er chokolade hvede. De sidste minutter af kogetiden tilsættes hvad der svare til 5g/ 20L almindelig sort peber. Alc omkring 5,5 – 6% vol. Det giver en voldsomt let drikkelig øl, som passer på før, under og efter maden. Blær effekten kommer, når du beder dine gæster ånde ud efter første mundfuld – først her kan man smage peberen. God sommer ;-)
-
Det er et komplekst spørgsmål, som egentlig er afhængig af tid, sted, selskab og mad. Ikke nødvendigvis i denne rækkefølge. Røg hvede, chili trippel, dobbelt Bock porse og bacon stout er alle muligheder.
Skal man tage et valg, tager jeg udgangspunkt i den sidste ringridderpølse på grillen. Så bliver det dobbelt Bock med porse. -
En saison ipa. Frisk og med citrusagtige humler. Eks.vis i stil med den Svaneke Bryghus lige er kommet med. Perfekt til grill og sommer i haven. :)
-
Røgmalt! Det er undværligt til at komplimentere grilmaden.
Derudover noget caramalt med karamelnoter og så noget amerikansk humle med citrusnoter og jeres yndlings grill-krydderurt.
Comments