Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 26. april 2024

Scroll to top

Top

49 kommentarer

Konkurrence: Vind en øl-date med Gastromand og Nørrebro Bryghus

Konkurrence: Vind en øl-date med Gastromand og Nørrebro Bryghus

Det kommer jo nok ikke bag på nogen, at gastromændene er glade for en god øl. Heller ikke at vi elsker at grille. Derfor ligger det jo lige til højrefoden, at vi skal lave en grill-øl! Og du kan få lov til at lege med!

Du har nemlig muligheden for, at vinde en plads til dig selv og en ven, på gastromændenes bryggerteam, når der skal brygges bajere lørdag d. 18/4.

nb-11_bw

 

Brygningen af øllen foregår i samarbejde med Nørrebro Bryghus, som også ligger lokaler til.

Udover brygningen, fylder vi dagen ud med lidt snak om øl og ølsmagning sammen med brygmester Peter Sonne, en frokost fra bryghuset, samt de fire gastromænd på slap line. Vi starter kl. 10 og regner med at slutte ved 16-tiden, så jeres lørdagsbytur stadig kan klares.

Derudover smider vi også 4 flasker af den færdige bryg efter hver af vinderne

nb1_bw

 

Og hvad skal du så gøre for at få fingrene i et par pladser og noget øl?

Giv os dit bud på, hvilke smagsnoter eller ingredienser den perfekte grill-øl skal have, i kommentarfeltet herunder.

Vi vælger de tre bedste bud, som hver vinder to billetter til brygge-arrangementet.

Vinderne udvælges tirsdag d. 14/4 kl. 20:00.

GM_beer

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Søren Damgaard

    Røg og brændt karamel, lidt krydderier og så er den der :D

  2. Jonas Sparre Nyhjem

    En griløl ville gavne af smagen af bacon samt røget malt.

  3. Gosia Gaél Jacobsen

    Det danske marked mangler en sur øl der er brygget efter belgisk model med vildgær, og den bakteriekultur der følger med.

  4. Carl Schmidt

    En god og fyldig smag af humle.

  5. Bodil Fabricius

    God fyldig hummelsmag, gerne med lidt Chilli der kilder på tungen og duft af hyld

  6. Jens Lynge Larsen

    Den skal spices op med lime, ingefær og chili… Brygges som en APA med en tørhed og en mild anvendelse af cascadehumle, som giver plads til at de tre friske krydderier.. Der må gerne smides skaldyr på grillen til øllen…..

  7. Theis Bach Nielsen

    Noget lidt bitter men også frugtagtig let men stærk øl. Det vil smage godt med stegt gris

  8. Anders Frederiksen

    Citrus og noget røg.

  9. Peter Jensen

    røg øl er suverænt!

  10. Bjarne

    IPA

  11. Heine

    Nå det sidste kom åbenbart ikke med.

    ) skal der serveres en porter hvor der har sneget sig lidt lakrids ind i. Øl-menu til maden holder

  12. Heine

    Det kommer jo fuldstændig an på hvad der skal grilles. Hvis vi forestiller os en 3 retters med fisk til forret, bøf til hovedret og is til dessert vil jeg foreslå følgende. Til fisken vil jeg have en IPA med godt med citrus noter. Til bøffen skal der serveres en gylden ale, med et hint af sødme og mørke bær. Til desserten (grillet banan med vaniljeis

  13. Mikkel Falkenberg

    i kunne lave en mørk IPA hvor der er tilsat kirsebær eller solbær og lidt ekstra bitter humle

  14. Hvornår bliver der trukket en vinder gastromand.

  15. Jeg har en ting at sige om en sommer øl (det kan siges med 3 bogstaver)

    IPA

    Bum

  16. Ristet malt. Og måske lidt citrus i. Mørk og lidt stærk stout, som man både kan marinere i og nemt drikke til maden :-)

  17. Henrik Christensen

    lakrids og havsalt.. Smager jo fantastisk i andre sammenhæng

  18. Kasper Witthoeft

    En aletype med noter af karamel, kaffe og chokolade med en rund eftersmag med en smule bitterhed. Rigtig god til grillen. Haps!

  19. Nicolai Wachmann

    Vilde urter og bær, der kan findes i den danske natur, jeg vil helt klart gå efter havtorn med et tvist af brombær og hindbær og give den et finish af honning, det giver en god kombination af sødt synligt og lidt frugt.

  20. Anders Meilby

    Humle og citrus!
    Dejligt frisk, og passer perfekt til en hel grillet fisk!

Smid en kommentar