Spiritus
WednesdayWhisky: Blue Label
12. april 2017 | Gastromand | En kommentarKender du Johnny Walker? Mit bud er, at du sikkert kender Red Label og Black Label som sælges i hobetal! Men kender du Blue Label? Hvis ikke så er det på høje tid og selv om det “kun” er onsdag er … Læs mere
Ren magi: Når en whisky-entusiast møder Troldmanden fra Thy
9. april 2017 | GastromandDer står roadtrip på programmet og turen går til Gyrup, hvor Thy Whisky holder til. Inden da skal vi lige omkring et gammel glaspusteri, som nu er omdannet til et destilleri – her kan du ofte finde troldmanden Anders og … Læs mere
Christmas G&T: Ny dansk gin med tredobbelt juleskrue
22. december 2016 | SjønneSå blev det tid til en tirsdags gin & tonic igen. Denne gang med julepower på smagen! Den får fuld spade med både kanel, nelliker og søde citrusfrugter, så se du bare at komme i julestemning.
Ginnen er dansk, og … Læs mere
Weekendtesten: Angostura Rum er et sødt varmt vinterkram
27. november 2016 | GastromandAngostura Bitter er noget vi holder meget kært på Gastromand – årsagen er simpel – det indgår i vores signatur cocktail, Don Draper elsker det når han drikker sin Old Fashioned og derfor er det bare ret blæret...
Grunden til … Læs mere
Tuesdays GT: Malfy Gin with a twist of lemon and rosemary
22. november 2016 | Gastromand | 5 KommentarerDet er koldt – det er mørk – det er efterår og snart vinter i Danmark! Selv om det kun er kort tid siden der var tocifret temperatur hvor solen velsignede os med længere dage savner jeg den allerede! Heldigvis … Læs mere
Wednesdays Whisky: Monstrøse Macallan Rare Cask
10. august 2016 | Gastromand | 3 KommentarerHappy Wednesday Whisky! Det er onsdag, og chancen for at du lige har ramt arbejde efter en god ferie er stor – men fortvivl ikke, for vi er nemlig allerede halvvejs og det betyder, at du har lov til at … Læs mere
TuesdayGT XVII: No. 3 London Dry Gin med Fevertree Tonic
14. juni 2016 | GastromandVi er total nede med Gin på Gastromand – meget! Faktisk er det blevet vores foretrukne drink – altså efter Bourgogne og klassificeret Bordeaux og de helt store whiskys off course.
Heldigvis er vi bestemt ikke de eneste, som har fået … Læs mere
Udfordring: Lav din egen whisky med eg og røg
8. juni 2016 | Gastromand | 22 KommentarerFor noget tid sin begyndte Webmasteren på at lave sin egen gin – dem af jer som følger os tæt ved godt, at han er ret afhængig af G&T – så hvad mere oplagt at lave sin egen – Familiefaren … Læs mere
Genialt: Lav din egen Gin – så nemt er det
17. maj 2016 | Webmasteren | 65 KommentarerLav din egen gin! Hvor svært kan det være? Ikke specielt svært, men hvis den skal sidde i skabet første gang, så læs roligt videre…
Har du fulgt bare lidt med på blog, facebook eller instagram, har du med stor sandsynlighed … Læs mere
Weekendtesten: S.B.S rom
1. maj 2016 | FynboenFornylig inviterede jeg mig selv på besøg hos romgrossisten 1423. Målet var at smage på tre nye rom fra de danske romgutter fra 1423.
1423 har efterhånden snart præsenteret en del rom til det danske marked, og hvor de i starten … Læs mere