4 Comments
Chicken Korma
Hermed, som forespurgt, opskriften på chicken korma à la Jamie Oliver.
Antal: 4
Ingredienser
- 800 g kylling
- 2 løg
- Frisk chili
- Ingefær
- Koriander
- Smør
- 400 g kikærter
- 1 glas Korma Curry Paste kan fås hos El Soussi
- 400 ml kokosmælk
- 1 håndfuld hakkede mandler
- 3 spiseskeer kokosmel
- Fromage Frais / Græsk Yoghurt
- Citron
Sådan gør du
- Hak løg, chili, ingefær og koriander stilke og steg det i lidt smør/olie til det bliver gyldent.
- Tilsæt korma pasta, kokosmælk, mandler, kikærter (drænede), kokosmel og kyllingestykker.
- Kog det op, og lad det simre i 30 min. Hvis den bliver for "tør" undervejs, kan man tilsætte lidt vand.
Noter
Server med en skefuld youghurt, frisk koriander og et squish citronsaft. Og så self med ris eller endnu bedre: naanbrød.
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Velbekomme!
Stik os en kommentarPrevious Story
There are no older stories.
Next Story
Sprængt Unghane
-
Smed nogle forårsløg og nogle gulerødder i også for at give lidt flere grøntsager. Og det spiller max, kanon opskrift. -
Hvor stor mængde ingefær og koriander har i brugt?
-
Super opskrift når man lige har lyst til lidt “orientalsk”:)
Retten er mindst lige så god dagen derpå og kan evt. spices op med grøntsager som porrer, champignoner osv.
PS. Bliver retten for stærk tilsættes Fromage Frais / Yoghurt efter behov.
Comments