Gastromand går til filmen #2: Bolognese – quick ‘n’ dirty
Der er fart på Gastromand lige for tiden – vi har nemlig fundet ud af, at det der med video er ret smart – det er enkelt og tilsyneladende så er der nogen der mener, at Webmasteren og Familiefaren gør sig godt foran et kamera…
Vi startede hårdt ud med en lille Bacon Explosion, hvor vi fik grillet, gjort honnør og ikke mindst skålet i øl imens vi passede vores lille diskrete baconrulle på Webmasterens grill. Men det var jo kun den første i række – når Webmasteren og jeg rykker igennem i køkkenet, så bliver der sgu kokkereret!
Det næste vi lavede var så en “Lyn Bolognese”, og hvorfor så det? Tja – Vi har lavet mere eller mindre alle tænkelige udgaver af bolognese på Gastromand, men aldrig en lyn-version. Faktisk virker det lidt som en udfordring, for reelt er det ikke muligt at lave overhovedet, den skal jo småsimre i timer, men vi siger skam ikke nej til en udfordring!
Du kan fortsat følge Familiefaren, Webmasteren og en håndfuld andre dygtige (og langt pænere) madører de næste mange uger på Youtube og det spritnye site Bacon Explosion
Stik os en kommentar
Submit a Comment