Pizzaburger, wtf?!
Fredag aften testede jeg Dr. Oetkers Pizzaburger og var mildest talt ikke imponeret. Det backfirerede lidt, da det resulterede i en række opfordringer til selv at gøre det bedre. Well then, here we go!
Pizzaburgeren er jo den hurtige løsning, så målet var at Gastromands udgave skulle være det samme. Derfor er der ikke noget med langtidshævede burgerboller eller tomatsauce der skal stå og simre i flere timer. Nej, den skal kunne laves på 15 min. Men det handler om at købe de rigtige ingredienser og så smager den stadig 3-400 gange bedre end den frosne udgave!
Prøv selv:
Ingredienser
- 2 krydderboller
- 1 lille dåse tomatpasta
- Lidt tørret oregano
- 6 salatløgsringe
- 2 skiver kogt skinker
- 6 skiver chorizo eller peperoni
- 2 champignons i tynde skiver
- 1 frisk mozzarella som en hyldest til pizzaen
- 1 håndfuld Revet cheddar som en hyldest til burgeren
Sådan gør du
- Flæk bollerne og rist dem på skærefladen på en varm pande
- Fyld oversiden med cheddar og mozzarella
- Smør undersiden med rigeligt tomatpasta og drys med lidt oregano
- Smid et par løgringe eller 3 ovenpå tomatpastaen
- Læg derefter skinke, chorizo og champignon på
- Bag over og underside på en rist i ovnen ved 200 grader i 8-10 min.
- Tag ud, klap sammen og spis!
I modsætning til den frosne udgave røg hele den hjemmelavede udgave ned. En blød og sød bolle med med et sprødt touch, som det skal være i en burger. Masser af tomatsmag fra tomatpastaen der kombineret med oregano og den smeltede ost giver associationer tydelige associationer til pizzaen. Og sidst men ikke mindst skinke, pølse og champignon der rent faktisk smager af noget. Missionen er vist lykkedes!
Velbekomme!
Stik os en kommentar
Tags
Pizzaburger-
Hver gang vi holder LAN, for en af drengene. Så skal der serveres hjemmelavet pizza burger fra gastromanden. #legit -
Drys lidt hvidløgssalt på tomatten og rist evt. chorizo på panden.Og du har min tømmermændskur nummoro uno!
-
-smid lige salat blandet med creme fraiche dressing i før den samles! Så er det også lidt sundt ?
-
Trine:
Med krydderbolle som basisbrød bliver den ALDRIG sund – men det g’r den markant mindre tung at spise :)Desuden synes jeg ikke konceptet med pizzaburger er sundhed.. Det skal gemmes til en dag med mere overskud og færre tømmermænd :)
-
-
Årh hvad det var da lige et trip down memory lane Der…. I min tidlige år på kollegie havde jeg en totalt ynglingssnack om natten når jeg sad og kodede (eller kom fra kollegiebaren) : krydderbolle-pizza. Det bar dog af de der formbagte krydderboller, for så kunne man flække den i 3 og så få 3 mini pizzaer ud af det. Et glas færdig pizzasauce, en rest kød og masser af revet ost… 4min under grillen i ovnen og så var der guf. Den søde bolle gør sig forbløffende godt til pizza smagen faktisk -
Har af gode grunde ikke ville købe pizzaburgeren. Her fik jeg så bekræftet at det er noget møg. Konceptet tiltaler mig på ingnen måde, men skulle det gøres ser jeres opskrift utroligt tiltalende ud i forhold.
Comments