Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. november 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Opskrift: “Den Dovne Italiener” sandwich

Opskrift: “Den Dovne Italiener” sandwich
Fynboen

Det sker, at man bliver inspireret af andres indlæg, og det skete for mig, da jeg fornylig genså indlægget om “Verdens bedste steak sandwich“. Jeg blev simpelthen nødt til at komme med en af favoritterne hjemme hos mig selv.

Sandwichen er italiensk inspireret og er superhurtig at flække sammen. Og hvis du undrer dig over navnet, så er det simpelthen fordi, jeg lokker min kæreste til at lave den – dovenskaben længe leve.

Læs også: Verdens bedste steak sandwich

Så er der parmaskinke...

Så er der parmaskinke…

Sandwich - Den dovne italiener

4.50 fra 4 stemmer
Ret: Sandwich
Køkken: Italian
Antal: 1 -2
Forfatter: Fynboen

Ingredienser

  • Ciabattabrød
  • Parmaskinke
  • Parmesan
  • Rucola
  • Iceberg
  • Soltørrede tomater
  • Sandwichmayonnaise
  • Grøn pesto

Sådan gør du

  • Varm evt. brødet i ovnen. Skorpen skal være sprød.
  • Flæk brødet og smør pesto på den ene halvdel og mayo på den anden halvdel.
  • Læg snittet iceberg nederst og tomat ovenpå
  • Læg så skinken og rucola ovenpå
  • Afslut med parmesanflager og klap sandwichen sammen
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Dinner-time!

Dinner-time!

Husk at en rigtig Gastromand selv laver sin pesto og mayo – og det er tilladt at freestyle lidt i forhold valg af pesto og mayo.

En doven Gastromand køber det færdiglavet, og ja jeg må nok erkende, at det måske ikke var så “Gastromand-agtigt” at få min bedre halvdel til at lave min mad, men med de rette instrukser, så er det faktisk ikke så tosset. Desuden ved vi jo godt, at kvinderne læser ivrigt med på bloggen, så en sjælden gang, ja så skal de da også have lov til at komme i køkkenet.

Kan din bedre halvdel lave mad :-)

Stik os en kommentar

Submit a Comment

4.50 from 4 votes (4 ratings without comment)

Opskrift Vurdering