No Comments
Sprængt kylling i asparges
Efter at have lavet sprængt “unghane” (som iøvrigt gjorde kyllingen helt suveræn), var der er en hel del super velsmagende kød tilovers, hvilket var en go’ anledning til at prøve at lave tarteletter med “høns i asparges”.
Efter at have lavet sprængt “unghane” (som iøvrigt gjorde kyllingen helt suveræn), var der er en hel del super velsmagende kød tilovers, hvilket var en go’ anledning til at prøve at lave tarteletter med “høns i asparges”.
Antal: 4
Ingredienser
- Luksustarteletter - ja jeg lavede dem altså ikke selv.
- Ca. 400 g sprængt kylling - kød fra en almindelig kogt kylling eller kylligebryst kan naturligvis også benyttes.
- 1 dåse aspargessnitter
- En sjat fløde
- Sødmælk
- 1 spiseskefuld mel
- 1 spiseskefuld smør - jeg brugte et par skefulde andefedt for at give lidt ekstra smag
- fond fra den kogte kylling - alternativt lidt kyllingbouillon
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Smelt smør/andefedt i en gryde
- Tilsæt mel og rør til en smørbolle
- Tilsæt fløde, mælk og fond
- Kog op
- Tilsæt aspargessnitter og kylling i passende stykker
- Smag til med vand fra aspargessnitterne, salt og godt med friskkværnet peber
- Jævn evt. saucen
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Det er nemt og med sprængt kylling bliver det helt klart til en af mine yndlingsretter!
/Velbekomme
Stik os en kommentar
Submit a Comment