Konkurrencen er slut: Vind et lækkert Texturas-sæt + tilhørende kursus
Som barn var en af de flittigst brugte sætninger, ved middagsbordet: ”Ikke lege med maden!!” – som voksen ser man kokke blive superstjerner ved netop at gøre dette!
Vi gastromænd er stadig bare en flok små børn, og synes det er superfedt at få lov til at lege i køkkenet.
Har du det ligesom os, er denne konkurrence lige dig! Kitchentech.dk har kastet et Texturas Minikit, som vi tidligere har anmeldt, efter jer brugere. Og som om det ikke er nok, smider de da lige et Texturas-kursus hos Condi i Albertslund oveni.,Texturas-sættet alene har en værdi af 1100,- og scorede 5/6 i vores test!
Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at finde et billede af den mest underlige, kreative, innovative, funky osv. ret du har spist (hjemmelavet eller ej). Smid billedet i denne tråd i vores forum, sammen med en beskrivelse af retten.
Vi udvælger vinderen på næste torsdag, d. 21. februar.
Kurset afholdes d. 5. marts, kl. 10-13. Det vil være en fordel at du har lidt basisviden om texturas.
Stik os en kommentar-
Tak for henvisningen til KitchenTechs konkurrence. Jeg deltog ikke her hos jer (fy), men lagde billet ind hos dem og vandt takket været jeres henvisning, så jeg skylder vist en lille en hvis vi skulle mødes en dag ;-)
-
Zeppelinai fra Litauen :-)
Smager utrolig godt, men er lidt speciel.
http://m3.paperblog.com/i/37/373471/baltikum-zeppelin-in-litauen-L-dc8fiq.jpeg
-
Straks kommer jeg til at tænke på en aften i Italien i efteråret. Det er ikke særlig innovativt, men ret underligt. Det er en ret med både hanekam og kalvehjerne serveret med ærter og gulerødder samt noget stegt polenta, der smagte lidt som citronmåne. Det var meget specielt, men på et ret pæn restaurant i det nordlige Italien, som gjorde en dyd ud af det traditionelle (!) norditalienske køkken.
/Users/sophieheidenlaugesen/Pictures/iPhoto-bibliotek.photolibrary/Masters/2013/01/19/20130119-190125/IMG_0999.JPG
Samme aften fik jeg en jordskokkesuppe med olivenolie med vanille og røget ricotta. Det var til gengæld utrolig lækkert!
/Users/sophieheidenlaugesen/Pictures/iPhoto-bibliotek.photolibrary/Masters/2013/01/19/20130119-190125/IMG_1015.JPG
-
Kan ikke helt finde ud af at få et billede ind i kommentaren, men majs-isen på Restaurant Relæ var en meget speciel oplevelse.
Comments