Gastromænd vil have udstyret i orden…
Ja, sådan lød overskriften næsten, da Gastromand fredag den 3. februar gæstede Jyllands-Postens nye tillæg TEMPO, som retter sig mod de mandlige læsere. Og ja, det vil vi bestemt, navnligt når det kommer til køkkenudstyret.
Baggrunden for vores diskrete optræden denne gang er, at Jyllands-Posten gerne ville have indsigt i Sous Vide og dens kogekunst. Tidligere har vi på Gastromand bragt flere indlæg, hvor vi har tilberedt kød op til 60 timer, hvilket må have vakt opsigt. Derfor takkede vi naturligvis ja til opgaven, og foreslog i øvrigt den heldige udvalgte journalist til opgaven, at vi ville lave et lille eksperiment, som vi har valgt at kalde “den dovne koks bearnaise” – hvad det handler om kan du læse i online-udgaven af artiklen: Mænd vil have udstyret i orden. Vi har også tidligere optrådt i Jyllands-Posten tilbage i september 2010, hvilket du kan læse mere om på vores ‘I medierne’ side
Hvis du har fået blod på tanden, hvad angår sous-vide, kan du læse videre i følgende artikler:
God fornøjelse, og nej vi ved simpelthen ikke, hvorfor Webmasteren har en karrygul sweater på… Don’t ask!
Stik os en kommentar-
Jeg har fået kastet en brugt sous vide (OBH 7948) i nakken, men uden holder. Har holderen andre funktioner end at holde poserne under vand? – Spurgt anderledes: Kan jeg undvære poseholderen?
-
Kan oplyse om at Coop i det nye samvirke blad har den som medlemstilbud fra d.27.5 for blot 749kr (spar 550kr)
Er selv ejer af det helt store sæt på 3rd år… Ikke fortrudt købet endnu….
-
Hvordan går det med opskriften :p
-
Kanon artikel, den der bearnaise….. er det en vi kan få opskriften på?? :p
Kommentarer