Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. november 2019

Scroll to top

Top

13 kommentarer

Gastromænd vil have udstyret i orden…

Gastromænd vil have udstyret i orden…
Aarhusianeren

Ja, sådan lød overskriften næsten, da Gastromand fredag den 3. februar gæstede Jyllands-Postens nye tillæg TEMPO, som retter sig mod de mandlige læsere. Og ja, det vil vi bestemt, navnligt når det kommer til køkkenudstyret.

Mænd vil have udstyret i orden

Baggrunden for vores diskrete optræden denne gang er, at Jyllands-Posten gerne ville have indsigt i Sous Vide og dens kogekunst. Tidligere har vi på Gastromand bragt flere indlæg, hvor vi har tilberedt kød op til 60 timer, hvilket må have vakt opsigt. Derfor takkede vi naturligvis ja til opgaven, og foreslog i øvrigt den heldige udvalgte journalist til opgaven, at vi ville lave et lille eksperiment, som vi har valgt at kalde “den dovne koks bearnaise” – hvad det handler om kan du læse i online-udgaven af artiklen: Mænd vil have udstyret i orden. Vi har også tidligere optrådt i Jyllands-Posten tilbage i september 2010, hvilket du kan læse mere om på vores ‘I medierne’ side

Hvis du har fået blod på tanden, hvad angår sous-vide, kan du læse videre i følgende artikler:

Sous-vide udstyr:
Samt en udvalg af sous-vide opskrifter:

God fornøjelse, og nej vi ved simpelthen ikke, hvorfor Webmasteren har en karrygul sweater på… Don’t ask!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Kanon artikel, den der bearnaise….. er det en vi kan få opskriften på?? :p

    • Hej Madnørd.

      Vi regner med at smide bearnaisen på bloggen inden længe… :)

      • Så må jeg jo prøve om jeg kan væbne mig med tålmodighed :p

  2. Hvordan går det med opskriften :p

  3. Berg

    Og lige netop derfor skal jeg vinde den stavblender :) Jeg er en fattig studerende som lige netop mangler en stavblender, og det ville jo ikke gøre noget hvis den var i en ordentlig kvalitet

  4. Kim

    Kan oplyse om at Coop i det nye samvirke blad har den som medlemstilbud fra d.27.5 for blot 749kr (spar 550kr)

    Er selv ejer af det helt store sæt på 3rd år… Ikke fortrudt købet endnu….

  5. MrJJH

    Er lidt i dilemma her.
    Sous Vide kan fås som Supreme eller Supreme Demi.
    Den ene kan håndtere 3 kg og den anden 2 kg, derudover samme specs.
    Hvilken en skal man købe ? og kan Supreme Demi rent faktisk håndtere lidt mere end 2 kg ?.

  6. Hey MrJJH.

    Hvor meget sparer du ved at købe den lille? Jeg går ud fra, at du har læst vores anmeldelse af Sous Vide Supreme?

    • MrJJH

      Hej,

      Ja jeg har læst jeres test af Sous Vide Supreme, men er stadig i dilemma.
      Sous Vide Supreme Demi koster godt 2222 kr. kan håndtere 2 kg. 9 liter
      Sous Vide Supreme koster 2999 kr. kan håndtere 3 kg. 11.2 liter
      Så der kan spares godt 800 kr.
      Kan Demi håndtere mere end 2 kg ? f.eks 2,5 – 3kg ? i så fald er det jo nærliggende at tage den mindre model.

      Priserne er fra El-giganten.

      • MrJJH

        Derudover skal det lige siges at de køre et pakke tilbud med følgende :
        Sous Vide Supreme Demi,
        Sous Vide Supreme Vaccumforsegler
        20 poser a’ 0.95 l
        12 poser a’ 3.79 l

        til 2749 kr.

      • Der skal du sgu nok have fat i producenten eller importøren – alternativt spørge herinde: http://www.facebook.com/sousvidedk:)

      • MrJJH

        Hej,

        Jeg fik svar fra Sous Vide dk.
        Hvis man kan lægge 3 kg ned i den størrelse en supreme demi er i kan den billigere model håndtere 3 kg.
        Det betyder i princippet at demi kan håndtere 2-3 kg. hvor den store model supreme kan håndtere 3-4 kg. Så mit valg er den “lille” model.

  7. Den anden århusianer

    Jeg har fået kastet en brugt sous vide (OBH 7948) i nakken, men uden holder. Har holderen andre funktioner end at holde poserne under vand? – Spurgt anderledes: Kan jeg undvære poseholderen?

Smid en kommentar