Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. november 2024

Scroll to top

Top

29 Comments

Aamann-konkurrence: Og vinderne er…

Webmasteren

Endnu en konkurrence, endnu et par vindere.

Vi har trukket lod blandt de mange deltagere og ud kom navnene:

Lena Dejbjerg

Ole Fjeldgaard Kristensen

Stort tillykke til vinderne, som vil blive kontaktet!

Og en stor tak til alle deltagerne! Det er fantastisk at se og vi lover, at der ikke går lang tid før vi skyder den næste konkurrence afsted:)

Smørrrebrød er in. Smørrebrød er hipt. Og her på Gastromand har vi da også kastet en del opmærksomhed efter smørrebrødet på det seneste. Kongen af dansk smørrebrød hedder Adam Aamann og ham har du nu mulighed for at komme i “smørrebrødslære” hos for en dag.

Undertegnedes udgave af en Aamann-inspirereret tatarmad…

Dette års Copenhagen Cooking festival slutter af med et brag, når smørrebrødsguruen Adam Aamann, sammen med 4 stjernekokke, inviterer madinteresserede til smørrebrødsværksted i Den Sorte Diamant. Diamanten danner rammerne for flere af Copenhagen Cookings arrangementer i år, men den 2. september dedikeres hele biblioteket til gastronomisk legeplads i smørrebrødets tegn.

Udover Aamanns eget team, vil Claus Henriksen fra Dragsholm Slot, Mette Martinussen fra 1.th, Jakob Mielcke fra Mielcke & Hurtigkarl samt Michelinkokken Thomas Herman vejlede de smørrebrødsinteresserede fra en håndfuld forskellige boder i Diamanten. Ved hver bod vil man kunne kreere et forskelligt stykke smørrebrød, som kokkene har forberedt. Du kan læse flere detaljer på billedet ovenfor.

Stik os en kommentar

Comments

  1. Favoritten herfra er helt klart:
    Frisk hjemmebagt rugbrød
    Smør i lange baner
    Så meget sønderjysk spegepølse brødet kan klare
    Så har i en Frede special ;)

  2. Luise

    Hm den er svær, altså at vælge det bedste.
    Min favorit er og bliver dog denne, som jeg egentlig ikke ved om kan kaldes “smørrebrød” i traditionel forstand. Anyway…
    En skive meget groft og saftigt rugbrød m sprød skorpe.
    Osteskiver af fed og kraftigtsmagende skæreost.
    En stærk dijonsennep
    Og så 1-2 spejlæg on top, som har fået godt m peber og lidt salt.
    Mums filibaba.
    Alt selvfølgelig i økologisk kvalitet.
    Og skal det være den helt “højtbelagte” er det altså rigtig godt med en hakkedreng under ægget!

  3. Daniél

    Stegt kalvelever med masser af bløde løg og noget surt som en dejlig kontrast. Det må gerne være syltet rødløg eller lignende. Klasse spise!

  4. Farmors hjemmelavet rugbrød, kartofler, mayo, persille og løg..

    Enkelt men lækkert :)

  5. pariserbøf, helt klart…

  6. Brian

    Uden tvivl: Lune stegte sild på et blødt kernefuldt rugbrød smurt med is koldt smør som begynder at smelte når silden ligges på – skal lige sluttes af med lidt gode løg der har ligget i eddike og lige et par kapers!

  7. Mr Scoot

    Lun rugbrød.
    fint blendet selleri-pickles med chili.
    Et blad lollo bionda og et blad rosso.
    24-timers oksebryst.
    hytteost med purløg og kørvel.
    grov pickles med blomkålbuketter, broccolibuketter, gulerods tern, selleritern og porre.
    tomat concasse vendt i hvidløg.
    toppet med rød karse overheldt af frisk citronsaft.

  8. PFallesen

    Grov tatarmad med et twist.

    Håndhakket (ikke skrabet) velhængt oksemørbrad, hjemmerørt mayonnaise (gerne på trøffelolie, langtidstilberedt æggeblomme og med grov sennep), kapers, rødløg og revet citronskal på rugbrød

Submit a Comment