4 kommentarer
Tilberedning
Flødestuvede Champignons, Lufttørret Skinke, Toast
Denne ret blev serveret som forret i En let, tung 3-retters efterårsmenu.
Ingredienser
Ingredienser
3-400 g rensede svampe
20 g smør
1/4 l piskefløde
Salt og peber
Citronsaft
1 bundt Persille
4 skiver lufttørret skinke
Lyst brød
Tilberedning
– Rist skinken sprød i ovnen og lad den afkøle hvorefter den deles i smalle, lange flager.
– Skær svampene i kvarte.
– Steg svampene ved høj varme i afbruset smør i en tykbundet pande. Rist dem, til de har smidt vandet, og det er kogt væk igen. Hæld fløde ved, når de er gyldne, og reducer til den tykner.
– Smag til med salt, peber og en smule citronsaft (husk at tilsætte citronsaften umiddelbart før servering, for at undgå at det skiller).
– Server svampene på tykke skiver ristet lyst brød med hakket persille.
Stik os en kommentar
/Velbekomme!
-
Gammel opskrift – I know :-) Hvilken vin serverede du til???
-
Endnu et dumt spørgsmål – hvad skete der med skinken efter at den var ristet og skåret i tynde strimler? Man kan jo gætte selvsagt! Men det står der ikke!
-
Hej Ole O,
Der er absolut ingen dumme spørgsmål her på Gastromand. Selv saucen bliver kogt væsentligt ind, og svinder dermed en hel del. Du kan sådan set selv bestemme hvordan konsistensen skal være, jo længere du koger den ind jo tykkere bliver den. Den skal have en rimelig tyk men stadig cremet konsistens.
Velbekomme
Kommentarer