Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 13. december 2019

Scroll to top

Top

5 kommentarer

En let, tung 3-retters efterårsmenu

Eksilsønderjyden

Denne menu havde jeg ok succes med en fredag aften for nyligt. Keywords er: nem at eksekvere, forholdsvis billig og godt med kalorier :-)
Menuen så således ud:

Hvis man er dessertelsker og ikke er bekendt med Gateau Marcel, er der ikke andet at sige end: Prøv den for satan – tøserne elsker den!

Velbekomme!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. A

    Kæft det ser godt ud!

  2. Ole O.

    Ja -så blev det min tur til at afprøve efterårsmenuen.

    Forret: En simpel/hurtig men virkelig lækker forret, konen var helt oppe i skyerne :-)

    Hovedret: Andebrystet tog lidt længere tid end beregnet – jeg langtidsstegt det – men det var virkeligt lækkert – Jordskokke puré’en ved jeg ikke om jeg fik lavet rigtigt – vores var lidt ligesom yoghurt i tykkelse – jeg ved ikke om den skulle blendes mere ?? – men den smagte fint, man skal bare ikke have for meget af det – Salaten smagte godt og var nem og lave.

    Dessert: Det var ikke løgn “Tøserne elsker den” – alle mine 3 piger :-) var helt vilde med den – den smager fantastisk.

    Det hele tog lidt længere end beregnet – så der røg næsten 1 flaske rødvin under tilberedningen :-)

    næste Week-end tror jeg jeg skal prøve Bearnaisen med Trible pommesfrites og måske nogle bøffer “sous vide” :-)

Smid en kommentar