-
Vores menu indtil videre.
Dronningen: Deutz champagne + div. Salte snacks, hj. lavede grissinier, mayo
Forret: Jomfruhummerhaler på grønne og hvide asparges med hummersmør og urter – vin??? Forslag?
Hovedret: Intervalstegt tyndstegsfilet med morkler, rødbede og kartoffelfondant – vin: Pinot Noir – australsk
Dessert: Creme brulee+Hansen is – ingen vin
Kl. 24: Kransekage+Asti -
min nytårs menu 2011
Snack
Champagne og Jordbær mørk og lys choko puf sukkerStarter:
Pochered æg m. caviar og lemon vinagretteForret:
Kartoffel jordskokke suppe med kammusling æble og knust bacon.Hovedret:
Okseculotte / mørbrad “sous vide”, Brombær sauce, Pommes anna samt selleri puré & bagt rodfrugt i honning og balsamico.Dessert:
Chokoladekage, orange skum / vanilje parfait , hindbær gele -
Ville i smide opskrifterne op til jeres nytårsmenu inden det bliver nytår. Kunne godt tænke mig at give mig i kast med nogen af retterne. Pct Martin
P.s super fed blog i har
-
Det ser virkelig fantastisk ud og er super inspireret, men jeg mangler opskrifterne…. Eller mere en idé om hvordan det hele lige skal kombineres! Er det mig som ikke kan se dem eller er de ikke kommet i nu!
Jeg er taknemmelig for lige at få serveret nærmest hele nytårsmenuen.
God jul til alle – Sarah
-
Det lyder godt nok som en lækker menu!
Jeg er så småt ved at ha’ styr på vores menu – mangler dog lige de sidste detaljer og vin, men pt. ser det sådan ud:Snack: Sprød grød (og måske hjemmelavet grissini med krydderurter)
Forret: Torskemedaillon med morkelsauce ELLER Kammuslinger med tern af jordskokker, lys kalvebouillon og trøffel (hvis ikke jeg kan få fingrene i frisk trøffel, må det blive trøffelolie. Lige pt. hælder jeg mest til kammuslingerne).
Hovedret: Beef Wellington med selleripuré, kartoffelfondant og kalveglace/rødvinssauce
Præ dessert: Chokolademousse med appelsin, og pistaciekrokant (Mette Blomsterbergs opskrift)
Dessert: Citrontærte med brændt marengs på toppen
Og så masser af gode bobler og vin ;)
-
Har I et bud på hvornår I oploader opskriften? Det ser virkeligt lækkert ud, så jeg overvejer at lade mig voldinspirere til min egen nytårsaften:-)
-
Ja, mit gæt er, at Mirabellen ville passe perfekt især til anderilletten. Jeg tror, jeg ved præcis, hvad du mener med ‘rugbrød’ og ‘smør’, og det er lige sådan, den er. :)
-
Lyder som en super lækker menu – jeg ville måske prøve at klemme lidt mere skaldyr ind i den. Fx krabbe i Raviolien i stedet for kalvehalen (selvom jeg godt kan fornemme, at der ligger et meget bevidst valg bag det menupunkt)
@ktl001: Kadeau Bornholm er måske nok den bedste restaurantoplevelse, jeg har haft i Danmark. God fornøjelse med det.
Mht. bobler, så er jeg altså nødt til at slå et slag for en af mine californiske darlings, nemlig Schramsberg, som forhandles af Sigurd Müller. Deres Mirabelle Rosé til en lille 200-mand er virkelig rigtig god valuta for pengene: Frisk, elegant, nøddeagtig, lidt earthy, lidt røde bær og fine, fine bobler. Schramsberg Blanc de Blanc i samme prisklasse er også helt exceptionel og lidt mere ren og sprød i stilen. Den første vil være et godt valg til lette kødretter og fjerdkræ, den anden et godt valg til velkomsten eller til skaldyrsretterne.
Skål :)
-
Denne kan klart anbefales til snacks/appitzers
http://atomwine.dk/product.asp?product=225
Den er også god standalone, til velkomst.
Ellers en lækker menu der! ;)
-
Ja, omkring en 100-150,- afhænger lidt af hvor tæt vi er på nytår tænker jeg :-)
-
OK, here goes et par forslag til vin. Det ser jo ud til at være en super lækker menu, god fornøjelse med det.
Kransekage: Asti spumante af bedste kvalitet. Perfekt ledsager til det søde stads :-)
Dessert: Hvid Portvin med alder. Fx. Niepoort 10 Years Old White. Den har intensiteten og kraften til at lege med lakridsen og chokoladen.
Vildt: Frederiksdal Gods, Catherine, Kirsebærvin. Det vil være at gå i en anden retning end så mange andre plejer.
Forret og snacks: Champagne med tyngde. Fra Skjold Burne kommer der nok et skarpt tilbud på en Grand Cru Champagne. Den kan hamle op med alle elementer i disse retter og jeres smagsløg er stadig friske til at nyde de gode bobler!Just my 2 cents. Der er masser af andre gode bud, men her får i en god oplevelse.
Hyg Jer
Frederik VinKreutzer.dk
-
Billige bobler? Boblerne skal sgu være iorden…
Comments