-
Jeg laver pommes på en anden måde og den er god,hvis du skal så mange gæster at det er uoverkommeligt med triple cooked.
Bag bagekartoflerne dagen før og læg dem på køl.
Dagen efter skæres de over på den lange side og brækkes dernæst over hvor det er naturligt. De er ligesom flækkede indeni.
Kan derefter skæres halvt over i de både de er .
Koges i friture eller meget olie på en pande lige inden servering.
Drysses med salt.
Nemt og effektivt.
Og ja, de bliver sprøde🙂
Tak for en fantastisk hjemmeside🙂 -
Kan godt være jeg spørger dumt nu, men er det ikke noget med der ikke findes dumme spørgsmål?
Men men men: dækket af vand? vil dåserne ikke flyde ovenpå? Er meget klar på at prøve opskriften, men vil jo ikke risikere at smøre køkkenet ind i toffee creme hvis dåsen springer?-
Der findes i hvert fald ingen dumme spørgsmål her på siden:)
Dåserne flyder ikke ovenpå nej, så kom du bare i gang!
Og husk lige at vente nogle minutter med at åbne dem – jeg taler af erfaring.
-
-
Hej Klaus,
ikke så længe de er dækket af vand og dermed er under tryk – hvorfor dette er meget vigtigt! :)
-
Springer de der mælkedåser ikke når man koger dem?
-
Det kunne jeg også godt :-)
-
Det ser kraftedme dejligt ud! Sådan en burger og et stykke kage kunne jeg godt fortære lige nu :)!
-
Takker! Jeg glæder mig til resultatet af dine anstrengelser, hvis der kommer dokumentation ud af aftenen! God kamp og hvem holder du med i aften?
-
Ser sgu også lækkert ud Anders:)
-
Så er der Super Sunday nachos og Superbowl chili lige til inspirations skuffen! http://madogvin.wordpress.com/2010/02/06/superbowl-sunday-super-sunday-nachos-og-superbowl-chili/
-
Nu har du næsten fået mig overtalt til at tilføje Nachos alligevel:)
-
GMD = MGDs selvfølgelig, doh
-
En af de forskellige asiater butikker rundt omkring i byen, de bruger det til mange af deres desserter.
Og Anders, ja nachos er måske ikke en af de ting der bliver spist mest af længere, men jeg synes sgu at det hænger sammen med oplevelsen, det er blevet en grim del af traditionen, ligesom et par buds og GMDs, hehe… det drikker jeg heller ikke meget af resten af året!
-
Mit håb er en af de “lokale” omkring Frederikstorv i AA – alternativt Salling måske…
-
Det er intet problem at finde i Århus, Bazar Vest er ganske leveringsdygtig, men hvis man ikke lige er i så vestlig en del af byen er der ofte (nærmest altid kondenseret mælk i begge de asiatiske indkøbsbikse ved banegården).
-
-
Hvor finder man kondenseret mælk i det jyske ?
-
Rema 1000- Netto – superbrugsen
-
-
HAHA 500 millioner – everything is bigger in the US!
Den har stået på Nachos til “natmad” de sidste par år, men der har ikke ligefrem været kamp om dem efter 1 kg Roethlisburger:)
Chiligryden havde jeg slet ikke tænkt på, men det er jo konge Cajun!
-
Nu er de jo glade for chili i både Louisiana og Indiana, så en brændende chili gryde er heller ikke helt af vejen. Traditionelle cheeseburgere plejer også at gøre tricket. Og selvfølgelig Amerikas nye nationalspise nachos druknet i cheddar og chili med guacamole (jeg mener at der bliver købt 500 millioner avokadoer op til SB) og lidt forskelligt dyppelse baseret på creme fraiche.
Kommentarer