Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 29. marts 2024

Scroll to top

Top

Grillopskrifter

Saltimbocca i Weberen

9. maj 2011 | | 6 Kommentarer

For efterhånden noget tid siden fik vi take-away fra San Giovanni (okay indrømmet det var på Valentins dag), som bl.a. bud på den lækreste Saltimbocca jeg har smagt.

Saltimbocca er en romersk klassiker, som jeg med skam må indrømme, at jeg … Læs mere

Grillet Lammeculotte med ærte francaise

13. april 2011 | | 19 Kommentarer

I vores lille serie om den moderne påskefrokost, kommer her et “genoptryk” af et stort hit.

Punkt 1, så holder denne ret max rent smagsmæssigt. Punkt 2, så er det jo snart påske og påske er altså lig med lam … Læs mere

Grillet lyssej med timian, citronskal og BACON

4. august 2010 | | En kommentar

Er Gastromands ved at gå helt i fisk? Døm selv…

Jeg har tidligere anbefalet Jamies Amerika, men denne opskrift er dog med inspiration fra Cook with Jamie, som også er en super kogebog til prisen (11£ på Amazon). Retten var … Læs mere

Mormormad: Grillkylling med råsyltet agurkesalat

19. juli 2010 | | 16 Kommentarer

Dette er og bliver en klassiker, som man kan varieres og ændres  efter behov og smag. Egentlig er dette jo en god gammeldags grydestegt kylling, som blot får en omgang af Webmasterens og en af vore faste læseres marinade blandet … Læs mere

Hjemmelavet Spareribs, pestokartoffelsalat og Ceasar

13. juli 2010 | | 12 Kommentarer

Jeps, grillsæsonnen er for alvor skudt i gang, og jo jeg ved skam godt, at fanatikere griller året rundt, men i min verden er grillvejr altså sommervejr. Gris er fabelagtigt godt på en grill, men det kræver lidt omhu og … Læs mere

Basis barbecue marinade – god til alt!

7. juli 2010 | | 49 Kommentarer

Sommeren er forlængst over os og det betyder ild i Weberen hos samtlige danske mænd med lidt have eller altan og bare en smule urinstinkt.

På Fri.dk giver Jan Hurtigkarl et par gode grilltips, men undertegnede og de andre Gastromænd … Læs mere

Grillet laks med nye danske kartofler, grønne asparges og sour cream

9. juni 2010 | | 2 Kommentarer

De seneste uger har der været en hel del hype på de danske madblogs omkring nye danske asparges og nye danske kartofler – okay jeg overgiver – lad mig se hvad “the fuss is all about”…

Sidste uge bød på … Læs mere

God til grill: Amerikansk Barbecue Sauce

5. oktober 2009 | | 50 Kommentarer

En god Amerikansk Barbecue Sauce er helt suveræn som tilbehør til diverse grillretter – men specielt til pulled pork – og så består den af ingredienser, som bør være fast inventar i en hver mands køkken (måske lige bortset fra … Læs mere

Braiseret, grillet nakkefilet med rabarberchutney, salat og spidskål

6. april 2009 | | 2 Kommentarer

Så er det endnu en gang tid til en opskrift med noget svin! Og så med vores yndlingsudskæring nakkefiletten. Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål 1 nakkefilet skåret igennem på langs, ca. 1 kg kødsnor salt og peber … Læs mere

Grillet vildsvineryg – en del af “en svinegod vintermenu”

23. marts 2009 | | 2 Kommentarer

Grillet vildsvineryg – “det stærke svin”

Marinade à la Plum

 

Det blev erfaret at benene var særdeles populære blandt flere af festens gæster

Læs mere