No Comments
Hawaii-pizza – ja, den med ananas
Den børnevenlige med lækker ananas :)
Den deler vandene, pizzaen med ananas. Men børnene elsker en god hjemmelavet Hawaii-pizza – gerne bobbet op med lidt pølser. Og hvem bestemmer? Det gør ungerne, så hermed en opskrift på meget børnevenlig pizza.
Igen, inden du kommer for godt i gang med opskriften, så vi du opdage, at jeg her ikke beskriver hvorledes dejen er lavet. Men det har jeg også gjort flere gange før, så jeg vil henvise til de to nedenstående opskrifter, som jeg også vil anbefale.
Find pizzadejen her:
- Hjemmelavet stenovnspizza med kartofler, kantareller og confiteret and
- Hjemmelavet stenovnspizza med røget and, balsamicoløg og karamelsten
Find pizzasaucen her:
Ingredienser
- Pizzadej (se link ovenfor)
- Tomatsauce (se link ovenfor)
- Revet mozzarella
- Frisk mozarella
- En god skinke
- Frisk ananas (ikke ananas på dåse, tak)
- Milde pølser (cocktail/brunch pølser er oplagt, med du kan også bruge andre, eller udelade dem)
- Flagesalt
Sådan gør du
Pizzadej
- Gør som beskrevet i linket opskrift, eller lav din egen favorit.
Tomatsauce
- Gør som beskrevet i linket opskrift, eller lav din egen børnevenlige favorit.
Pizza (før bagning)
- Form en rund og tynd pizzabund
- Kør et jævnt lag pizzasauce på
- Læg små revet og klumper frisk mozzarella jævnt fordelt på pizzaen
- Fordel skinke, ananas og pølser på pizzaen, og VIGTIGT lad børnene selv gøre det
- Drys lidt salt over pizzaen
- Hvis du har en pizzaovn, skal den nu deri - ellers skal pizzaen i en forvarmet ovn skruet op på max., gerne på en pizzasten.
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Submit a Comment