Konkurrence: World Class Dinner for two
Hasse Bank Johansen og resten af crewet på Aarhus’ bedste cocktailbar St. Pauls Apothek, inviterer til World Class Dinner på torsdag. Og det skal een af vores læsere (med påhæng) naturligvis have muligheden for at komme med til!
Til “World Class Dinner”-arrangementet har Hasse inviteret svenske Emil Seth Areng fra Rex Bar and Grill i Umeå med bag baren.
Vinderen er trukket! Den heldige blev: Jeppe Hjørngaard
Stort tillykke til Jeppe og en kæmpe tak for alle de gode bud I er kommet med!
Både Hasse og Emil var finalister ved sidste års Diageo World Class – det uofficielle VM for bartendere, så det er to af verdens bedste cocktail-createurs du får muligheden for at opleve på torsdag.
De har i fælleskab sammensat en menu, der matcher deres bedste cocktails med lækker mad.
De heldige deltagere kan se frem til følgende behandling:
Velkomstdrink
Ketel One Vodka, Cloudberries, Lemon & Charpentier Champagne
Røget kammusling – Caviar – Jordskokker
The Anzient Aztec’s Penicillin: Don Julio Reposado Tequila, Ginger, Elderflower, Lemon, Agave & Mezcal
Hummer – dobbelt creme – stenbiderrogn- agurk
Honey Fan Tas & Tic: Tanqueray Ten Gin, Roasted peppercorn, Lemon & Bee Pollen Syrup
Oksemørbrad – Karamelliserede løg – Marv – Bordelaise
The Blind Date: Birsch smoked Johnnie Walker Gold Label, Portwine, Stout, Lemon & Maryland Cookie syrup
Ananas, Vanilje, Lime creme, Pistacie
Apollo´s Flip: Zacapa 23y Rum, Bay Leaf Syrup, Peychauds bitter, Egg, Burnt Almond & Smoked Seasalt flakes
Så op af stolene Aarhus-folk!
Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at fortælle os om den bedste mad/drikke-parring du nogensinde er blevet præsenteret for!
Vinderen udtrækkes onsdag kl. 20.00
Stik os en kommentar-
På en utrolig lækker restaurant på Sicilien, hvor alt spillede insisterede den passionerede kok på, at vi skulle smage kombinationen af italiensk grappa og agurk. Lækkert og selvfølgelig på huset. :)
-
Et lille agroturismo i bjergene i Kroatien hvor vi fik hjemmelavet pasta med friske trøfler og stedets egen vin. Enkelt og skønt!
-
Der er ingen tvivl. En hjemmelavet hotdog med rosmarinbrød, hjemmepresset lammepølse, citronaioli og stegte skalotteløg. – serveret med en kold hjemmebrygget pilsner!
-
Det er svært at glemme, men jeg var i Paris med min kæreste, det var ved at blive sent og vi skulle bare have noget mad. Så vi fandt en lillebitte fortovscafe og fik det bedste mad jeg længe har fået. De havde en dagens menu som var blevet parret med cocktails. Jeg fik serveret en foie gras og østers soufflé. Som jeg måske ikke syntes lød vildt appetitligt men jeg har aldrig smagt noget lignenge. Jeg fik en cocktail til som de kaldte Fleurs de Hollande og bestod af, VL92 Gin, roses lime, hyldeblomst likør og noget appelsin/ingefær vand. Hold da op, den fede, salte soufflé og den friske, sød og surlige cocktail var match made in heaven!
-
En tur forbi Børnenes Kontor med fruen efter en god aften i byen. Med en varm Cocio og en hotdog med det hele. Det billigste måltid der foreslåes her højst sandsynligt, men spørgsmålet gik jo også på den bedste madparring :) Og varm Cocio i vinterkulden med tilhørende hotdog og en sød kæreste under armen(det kan være svært at administrere det hele på en gang), så bliver det ikke bedre.
Comments