Gastromand.dk | 24. May 2018

Scroll to top

Top

67 kommentarer

Konkurrence: World Class Dinner for two

Konkurrence: World Class Dinner for two
Eksils√łnderjyden

Hasse Bank Johansen og resten af crewet p√• Aarhus’ bedste cocktailbar St. Pauls Apothek, inviterer til World Class Dinner p√• torsdag. Og det skal een af vores l√¶sere (med p√•h√¶ng) naturligvis have muligheden for at komme med til!

Til “World Class Dinner”-arrangementet har Hasse inviteret¬†svenske Emil Seth Areng fra Rex Bar and Grill i Ume√• med bag baren.


 

Vinderen er trukket! Den heldige blev:¬†Jeppe Hj√łrngaard

Stort tillykke til Jeppe og en kæmpe tak for alle de gode bud I er kommet med!

 


 


Både Hasse og Emil var finalister ved sidste års Diageo World Class Рdet uofficielle VM for bartendere, så det er to af verdens bedste cocktail-createurs du får muligheden for at opleve på torsdag.

 

Hasse in action!

 

De har i fælleskab sammensat en menu, der matcher deres bedste cocktails med lækker mad.

De heldige deltagere kan se frem til f√łlgende behandling:

Velkomstdrink
Ketel One Vodka, Cloudberries, Lemon & Charpentier Champagne

R√łget kammusling – Caviar – Jordskokker
The Anzient Aztec’s Penicillin: Don Julio Reposado Tequila, Ginger, Elderflower, Lemon, Agave & Mezcal

Hummer – dobbelt creme – stenbiderrogn- agurk
Honey Fan Tas & Tic: Tanqueray Ten Gin, Roasted peppercorn, Lemon & Bee Pollen Syrup

Oksem√łrbrad – Karamelliserede l√łg – Marv – Bordelaise
The Blind Date: Birsch smoked Johnnie Walker Gold Label, Portwine, Stout, Lemon & Maryland Cookie syrup

Ananas, Vanilje, Lime creme, Pistacie
Apollo¬īs Flip: Zacapa 23y Rum, Bay Leaf Syrup, Peychauds bitter, Egg, Burnt Almond & Smoked Seasalt flakes

 

Så op af stolene Aarhus-folk!

Det eneste du skal g√łre for at deltage i konkurrencen, er at fort√¶lle os om den bedste mad/drikke-parring du nogensinde er blevet pr√¶senteret for!

Vinderen udtrækkes onsdag kl. 20.00

Kommentarer

  1. Lars Nielsen

    En tur forbi B√łrnenes Kontor med fruen efter en god aften i byen. Med en varm Cocio og en hotdog med det hele. Det billigste m√•ltid der foresl√•es her h√łjst sandsynligt, men sp√łrgsm√•let gik jo ogs√• p√• den bedste madparring :) Og varm Cocio i vinterkulden med tilh√łrende hotdog og en s√łd k√¶reste under armen(det kan v√¶re sv√¶rt at administrere det hele p√• en gang), s√• bliver det ikke bedre.

  2. Locht

    Mange at v√¶lge imellem. Husker is√¶r en voldsomt indkogt hummerbisque p√• dauphine i Aarhus, hvor et utrolig l√¶kkert glas Riesling fik det hele til at spille.. Af nyere matches, fik jeg i november perlende rose brut nature, til varm√łget fois gras med r√• reje p√• Amass

  3. Julie Klint

    Det er sv√¶rt at glemme, men jeg var i Paris med min k√¶reste, det var ved at blive sent og vi skulle bare have noget mad. S√• vi fandt en lillebitte fortovscafe og fik det bedste mad jeg l√¶nge har f√•et. De havde en dagens menu som var blevet parret med cocktails. Jeg fik serveret en foie gras og √łsters souffl√©. Som jeg m√•ske ikke syntes l√łd vildt appetitligt men jeg har aldrig smagt noget lignenge. Jeg fik en cocktail til som de kaldte Fleurs de Hollande og bestod af, VL92 Gin, roses lime, hyldeblomst lik√łr og noget appelsin/ingef√¶r vand. Hold da op, den fede, salte souffl√© og den friske, s√łd og surlige cocktail var match made in heaven!

  4. Anne P

    Der er ingen tvivl. En hjemmelavet hotdog med rosmarinbr√łd, hjemmepresset lammep√łlse, citronaioli og stegte skalottel√łg. – serveret med en kold hjemmebrygget pilsner!

  5. Frederik P.

    Sidde i vandkanten/p√• en havn p√• Bornholm med r√łgede sild, og s√• en Bornholmer Akvavit til! – Gerne en sommerdag.

  6. Anne

    Et lille agroturismo i bjergene i Kroatien hvor vi fik hjemmelavet pasta med friske tr√łfler og stedets egen vin. Enkelt og sk√łnt!

  7. Dennis Bryan-Lund

    P√• en utrolig l√¶kker restaurant p√• Sicilien, hvor alt spillede insisterede den passionerede kok p√•, at vi skulle smage kombinationen af italiensk grappa og agurk. L√¶kkert og selvf√łlgelig p√• huset. :)

Smid en kommentar