-
Måske lidt i sidste øjeblik, men tilbagevendt fra køkkenet har jeg lige et par kommentarer.
Jeg kunne kun få fat i en pose flæskesvær fra Brugsen… De så nu gode nok ud, så jeg gennemgik dem grundigt og skar overflødigt fedt fra og smed dem ud, som ikke var poppede.
Hindbærerne var blevet grundigt pulveriseret (det bliver meget fint – pas på ikke at indånde det..) og jeg rystede så et par flæskesvær med hindbærstøv og det var også fint nok. Smagte ok, men jeg syntes ikke at hindbærerne trådte nok igennem. Der sad ligesom ikke nok fast.
Hvad gør man så? Ja måske man ikke skulle have blitzet hindbærerne helt til Udgård, men det var ligesom lidt sent..
Så jeg gav (nogle andre) flæskesvær et par forsigte spray balsamico fra en fin forstøver og så fik de en tur i hindbærerne. Meget bedre :)
Godt nytår!
-
Nogen der har et bud på, hvor man kan købe frysetørrede solbær i Aarhus-området?
-
Føtex Food i Guldsmedegade ligger inde med det.
-
-
Øj, den slap i nemt om!! Men tænker at hvis det er godt nok til Jer, så vil jeg også prøve! Mon man kan bruge hindbær i stedet? Sådan nogle har jeg nemlig!
Comments