Ingen kommentarer
Cocktailen til Påske: En Fandens Karl fra Gastromand Extended
Påskeferien er lige rundt om hjørnet og i år opgraderer du fra den sædvanlige lunkne påskebryg. Og I kender den alle sammen: Rød Aalborg. Ikke berygtet uden grund og fast inventar i fryseren siden julefrokosten. Og julen varer som regel lige til påske.
Læs også: Påskefrokosten – 20 suveræne opskrifter
Nu er det tid til at hive Danmarks nationalakvavit ud på bordet og bringe den til live på en måde du med garanti aldrig har prøvet før. Den kraftige smag af kommen fra akvavitten danser tango med ingefæren. Så lad der være påsketaffel!
Ingredienser
- 5 cl Taffel akvavit
- 1 cl Crème de Cassis
- 8 cl ginger beer
- 1 cl frisk limesaft
- TIL PYNT:
- 1 skive lime
- 1 chili efter eget valg
Sådan gør du
- Bland ingredienserne over is i et highball-glas og pynt drinken med en skive frisk lime og en chili.
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Hvad skal din påske skylles ned med?
Stik os en kommentar
Smid en kommentar