Gastromand.dk | 22. April 2018

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Cocktailen til PĂ„ske: En Fandens Karl fra Gastromand Extended

Cocktailen til PĂ„ske: En Fandens Karl fra Gastromand Extended
Webmasteren

PÄskeferien er lige rundt om hjÞrnet og i Är opgraderer du fra den sÊdvanlige lunkne pÄskebryg. Og I kender den alle sammen: RÞd Aalborg. Ikke berygtet uden grund og fast inventar i fryseren siden julefrokosten. Og julen varer som regel lige til pÄske.

LĂŠs ogsĂ„: PĂ„skefrokosten – 20 suverĂŠne opskrifter

Nu er det tid til at hive Danmarks nationalakvavit ud pÄ bordet og bringe den til live pÄ en mÄde du med garanti aldrig har prÞvet fÞr. Den kraftige smag af kommen fra akvavitten danser tango med ingefÊren. SÄ lad der vÊre pÄsketaffel!

 

We give to you: En Fandens Karl | Foto: Columbus Leth

 

Cocktailen til PĂ„ske: Fandens Karl fra Gastromand Extended
Forfatter: 
Kategori: Cocktail
 
Ingredienser
  • 5 cl Taffel akvavit
  • 1 cl CrĂšme de Cassis
  • 8 cl ginger beer
  • 1 cl frisk limesaft
  • TIL PYNT:
  • 1 skive lime
  • 1 chili efter eget valg
Tilberedning
  1. Bland ingredienserne over is i et highball-glas og pynt drinken med en skive frisk lime og en chili.

 

Hvad skal din pÄske skylles ned med?

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: