Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 14. december 2018

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Cocktailen til Påske: En Fandens Karl fra Gastromand Extended

Cocktailen til Påske: En Fandens Karl fra Gastromand Extended
Webmasteren

Påskeferien er lige rundt om hjørnet og i år opgraderer du fra den sædvanlige lunkne påskebryg. Og I kender den alle sammen: Rød Aalborg. Ikke berygtet uden grund og fast inventar i fryseren siden julefrokosten. Og julen varer som regel lige til påske.

Læs også: Påskefrokosten – 20 suveræne opskrifter

Nu er det tid til at hive Danmarks nationalakvavit ud på bordet og bringe den til live på en måde du med garanti aldrig har prøvet før. Den kraftige smag af kommen fra akvavitten danser tango med ingefæren. Så lad der være påsketaffel!

 

We give to you: En Fandens Karl | Foto: Columbus Leth

 

Cocktailen til Påske: Fandens Karl fra Gastromand Extended
Forfatter: 
Kategori: Cocktail
 
Ingredienser
  • 5 cl Taffel akvavit
  • 1 cl Crème de Cassis
  • 8 cl ginger beer
  • 1 cl frisk limesaft
  • TIL PYNT:
  • 1 skive lime
  • 1 chili efter eget valg
Tilberedning
  1. Bland ingredienserne over is i et highball-glas og pynt drinken med en skive frisk lime og en chili.

 

Hvad skal din påske skylles ned med?

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: