Gastromand.dk | 20. September 2018

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Cocktailen til Påske: En Fandens Karl fra Gastromand Extended

Cocktailen til Påske: En Fandens Karl fra Gastromand Extended
Webmasteren

P√•skeferien er lige rundt om hj√łrnet og i √•r opgraderer du fra den s√¶dvanlige lunkne p√•skebryg. Og I kender den alle sammen: R√łd Aalborg. Ikke berygtet uden grund og fast inventar i fryseren siden julefrokosten. Og julen varer som regel lige til p√•ske.

Læs også: Påskefrokosten Р20 suveræne opskrifter

Nu er det tid til at hive Danmarks nationalakvavit ud p√• bordet og bringe den til live p√• en m√•de du med garanti aldrig har pr√łvet f√łr. Den kraftige smag af kommen fra akvavitten danser tango med ingef√¶ren. S√• lad der v√¶re p√•sketaffel!

 

We give to you: En Fandens Karl | Foto: Columbus Leth

 

Cocktailen til Påske: Fandens Karl fra Gastromand Extended
Forfatter: 
Kategori: Cocktail
 
Ingredienser
  • 5 cl Taffel akvavit
  • 1 cl Cr√®me de Cassis
  • 8 cl ginger beer
  • 1 cl frisk limesaft
  • TIL PYNT:
  • 1 skive lime
  • 1 chili efter eget valg
Tilberedning
  1. Bland ingredienserne over is i et highball-glas og pynt drinken med en skive frisk lime og en chili.

 

Hvad skal din påske skylles ned med?

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: