Pizzasandwich: Opskrift på den lækreste pizzasandwich
Du har lavet 100vis af pizzaer. Du har perfektioneret dit sandwich-game. Tiden er inde til, at du kaster dig over PIZZASANDWICHEN!
Om du er erfaren pizzaiolo eller nybegynder og om du har en pizzaovn eller ej, giver Il Fornaios økologiske pizzadej på surdej giver et smukt og ekstremt velsmagende resultat. Pizzadejen er nem at arbejde og resultatet er en skøn krumme, duft og smag!
Ingredienser
- 1 stk. Il Fornaio Surdejs Pizzadej
- Tomatsovs
- God kogt skinke eller mortadella
- 1 håndfuld Frisk spinat
- 1 stk, Bøffelmozzarella
- 1 håndfuld Fintsnittet rødløg
- 1 håndfuld Hakkede pistacienødder
- 1 spsk. Basilikumspesto
Sådan gør du
- Opvarm din pizzaovn til 350-400°
- Form som hvis du skulle lave en almindelig pizza
- Giv dejen en gang olivenolie
- Fold den ene halvdel af dejen ind over den anden halvdel
- Bag dejen i ovnen indtil den er flot gylden og hævet godt op
- Tag dejen ud af ovnen
- Åbn dejen og fyld den med tomatsovs, skinke, frisk mozzarella, frisk spinat, rødløg, pesto og hakkede pistacienødder
- Del evt. pizzasandwichen i to og nyd dit mesterværk!
-
Tak for opskrift
Perfekt til en teenagers madpakke :)
-
Aaaaarh..
Det er jo ikke en pizzasandwich det der..
Ingredienserne er de samme, men minimum tomatsaucen og osten skal ind i den mens den bager (alt efter proteinet kan det også komme med under bagning)..
Altså er en pizzasandwich egentlig en calzone, som skæres op som en sandwich, og så smides der en god blandet salat ind i den og en gang dressing…
Det der er jo “bare” et sandwichbrød af pizzadej, hvor man så putter diverse ingredienser ind i.
Comments